Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łał jakie lotnicho :) Gratuluje zalania :D To teraz kolankowe i dach :D

A jak się miewa dziki lokator budowy ? Teraz będzie miał dach (strop) nad głową i do miski mu nie napada.

Jak tak w sprawie formalnej do spotkania, jak mam Was poznać ? Zakładam, że przyjdę, ale nie mogę obiecać.

Łał jakie lotnicho :) Gratuluje zalania :D To teraz kolankowe i dach :D

A jak się miewa dziki lokator budowy ? Teraz będzie miał dach (strop) nad głową i do miski mu nie napada.

Jak tak w sprawie formalnej do spotkania, jak mam Was poznać ? Zakładam, że przyjdę, ale nie mogę obiecać.

No tak dach ważna rzecz :)

Co do spotkania - egzemplarz Muratora na stole :) :lol: :lol:

A tak poważnie, to na PW prześlę Ci mój nr telefonu. To dzwoń ( jak nie dojrzysz Muratora)

co do gór..... no cóż ja je uwielbiam, moja żonka niestety już trochę mniej :-?

To jak Cię żonka Naleśnikowa puści ( sam się nie puszczaj :wink: ), to zapraszamy na wycieczkę z nami :). Przyjedź do Wrocka koło 9:00 i jedziemy :D :D :D

O 9:00 z Wrocka...to dokąd byście się wybrali?

Powiem w sekrecie, że w poniedziałek polecimy na Kotlinę Kłodzką :lol: :lol: :lol: ale Wrocław ominiemy kołem, bo przejechać z Psiutka na Bielany, to dla mnie, nie znającej skrótów, dobra godzina jazdy :-? Nie uśmiecha mi się z dziećmi...ale w drodze powrotnej jest plan, żeby przyhaczyć o ZOO :lol:

O 9:00 z Wrocka...to dokąd byście się wybrali?

:) od nas w górki nie jest daleko. Taki wyjazd to ma być sama przyjemność - wyspani, w dobrych humorach jedziemy (max 2 godz.) później łazikujemy, a wieczorkiem jeżeli jesteśmy w Karkonoszach lub Rudawach Janowickich jemy rybkę w ulubionej smażalni w okolicach Karpacza. Czasem jak wracamy b. późno z wyjazdu to Megi wita nas natarczywym "miauu gdzie się włóczyliście" ;-)

Lubimy sobie usiąść w odludnym miejscu na szlaku i cieszyć oczy górkami...

Michał

:evil: Nie dostałam wiadomości, że macie nowy wpis w dzienniku...

Ale już nadrabiam :

- kociak z Wami zostanie coś mi się wydaje :D

- ścianki wyrosną jak grzyby po deszczu. W końcu będziecie mogli zobaczyć, jak będą wyglądać pomieszczenia. Przyznam się, że najbardziej mi się tęskni do tego momentu właśnie :) Zazdroszczę - a co... :p

Napiszcie coś o wydatkach, gdyż bardzo mnie to interesuje (może być na PW) :D

:evil: Nie dostałam wiadomości, że macie nowy wpis w dzienniku...

Ale już nadrabiam :

- kociak z Wami zostanie coś mi się wydaje :D

- ścianki wyrosną jak grzyby po deszczu. W końcu będziecie mogli zobaczyć, jak będą wyglądać pomieszczenia. Przyznam się, że najbardziej mi się tęskni do tego momentu właśnie :) Zazdroszczę - a co... :p

Napiszcie coś o wydatkach, gdyż bardzo mnie to interesuje (może być na PW) :D

Hej Iwonko, ścianki rosną, ale teraz trochę żałuję, że takie małe pomieszczenia porobiliśmy ( bo góry nam się nie chce robić i wkładać pieniądze w coś, co nie będzie używane :cry: . Trudno, będzie mniej sprzątania :lol: :lol: ( a TMK - chyba , mówił, żeby zrobić większe :) :) )

Co do kosztów, nie mam jeszcze, gdyż dajemy jakąś tam kasę GM-owi i później się rozliczamy ( a moment jeszcze nie nastąpił), ale poszło już strasznie dużo :evil: :evil:, za dużo :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale jak się chce coś mieć, to niestety pieniądze trzeba wydać, oby starczyło :)

Jak już się GM rozliczy z nami, to napiszę ile wydaliśmy.

Małgosiu - nie wielkość pomieszczeń decyduje o ich funkcjonalności tylko położenie względem siebie - takie jest moje zdanie :) My również nie będziemy mieli salonów - i tutaj się z Tobą zgadzam - kto by to sprzątał :lol:

Czekam zatem na wieści finansowe i życzę Wam wygranej w totolotka

:D :D

Małgosiu - nie wielkość pomieszczeń decyduje o ich funkcjonalności tylko położenie względem siebie - takie jest moje zdanie :) My również nie będziemy mieli salonów - i tutaj się z Tobą zgadzam - kto by to sprzątał :lol:

Czekam zatem na wieści finansowe i życzę Wam wygranej w totolotka

:D :D

Iwonko, najpierw trzeba dać Bozi szansę i wysłać go :lol: :lol: :lol:

Wiesz, ja tam nie muszę wygrywać, obym miała pracę, zdrowie i mogła sobie pieniądze zapracować, to będzie i tak dużo szczęścia :)

Małgosiu, dwa dni nie zaglądałam do waszego dziennika, a tu takie zmiany. Jak na forum ogłoszą konkurs "najszybsza budowa" to macie szanse na pierwszą trójkę.

Aniu, pracownicy są szaleni :) budują szybciutko i dokładnie :lol: :lol: :lol:

I jak zwykle z Tą ekipą, nie nadążamy z zakupem materiałów :) :)

i mogę ją z czystym sumieniem polecić innym.

I nieśmiało w związku z tym, że tak szybko budują, nieśmiało proszę o Sławka wycenę ogrzewania :D :D :D

A jak u Ciebie Aniu?

my chyba mamy taką samą pasję :roll: ...lubimy łazić do utraty tchu po tych pogórkach, górkach i widoki podziwiać i przyrody słuchać....super te wasza wypady, możesz napisać gdzie konkretnie łazicie...ja mieszkam w Opolu od 4 lat wcześniej w Poznaniu i tak sie ułożyło że jak miałam dalej do gór to częściej po nich wedrowałam...a teraz no cóż budujemy :roll: ...więc tym bardziej zazdroszczę że łączycie jedno i drugie mi się nie udało.....a przecież tak bliziutko mamy....