ania klepka 18.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 postaramy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 19.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Łał jakie lotnicho Gratuluje zalania To teraz kolankowe i dach A jak się miewa dziki lokator budowy ? Teraz będzie miał dach (strop) nad głową i do miski mu nie napada. Jak tak w sprawie formalnej do spotkania, jak mam Was poznać ? Zakładam, że przyjdę, ale nie mogę obiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.08.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Łał jakie lotnicho Gratuluje zalania To teraz kolankowe i dach A jak się miewa dziki lokator budowy ? Teraz będzie miał dach (strop) nad głową i do miski mu nie napada. Jak tak w sprawie formalnej do spotkania, jak mam Was poznać ? Zakładam, że przyjdę, ale nie mogę obiecać. No tak dach ważna rzecz Co do spotkania - egzemplarz Muratora na stole A tak poważnie, to na PW prześlę Ci mój nr telefonu. To dzwoń ( jak nie dojrzysz Muratora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 19.08.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 OK - dziękuję. Wczoraj mnie mierzyli i chyba dam radę dojrzeć z moimi 177 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.08.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 OK - dziękuję. Wczoraj mnie mierzyli i chyba dam radę dojrzeć z moimi 177 cm NA PEWNO DASZ RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.08.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 przeniesiony: ......Taki jeden już się przymierzał do wylądowania, ale było jeszcze za mokro i ........ odleciał................................... ..........do ciepłych krajów ......z moimi 177 cm to prawie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.08.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 przeniesiony: ......Taki jeden już się przymierzał do wylądowania, ale było jeszcze za mokro i ........ odleciał................................... ..........do ciepłych krajów ......z moimi 177 cm to prawie jak ja To będę z Was najmniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ale tylko wzrostem i to nie napewno , bo prawie robi wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witaj Meganko co tam nowego na Twojej budowie?? az sie boje wyjeżdzac na wakacje, bo wróce a Twój dom będzie stał!!!! takie macie tempo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jutro zdam relację, dzisiaj niestety mogę , budowanie trwa. Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.08.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 co do gór..... no cóż ja je uwielbiam, moja żonka niestety już trochę mniej To jak Cię żonka Naleśnikowa puści ( sam się nie puszczaj ), to zapraszamy na wycieczkę z nami . Przyjedź do Wrocka koło 9:00 i jedziemy O 9:00 z Wrocka...to dokąd byście się wybrali? Powiem w sekrecie, że w poniedziałek polecimy na Kotlinę Kłodzką ale Wrocław ominiemy kołem, bo przejechać z Psiutka na Bielany, to dla mnie, nie znającej skrótów, dobra godzina jazdy Nie uśmiecha mi się z dziećmi...ale w drodze powrotnej jest plan, żeby przyhaczyć o ZOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 O 9:00 z Wrocka...to dokąd byście się wybrali? od nas w górki nie jest daleko. Taki wyjazd to ma być sama przyjemność - wyspani, w dobrych humorach jedziemy (max 2 godz.) później łazikujemy, a wieczorkiem jeżeli jesteśmy w Karkonoszach lub Rudawach Janowickich jemy rybkę w ulubionej smażalni w okolicach Karpacza. Czasem jak wracamy b. późno z wyjazdu to Megi wita nas natarczywym "miauu gdzie się włóczyliście" Lubimy sobie usiąść w odludnym miejscu na szlaku i cieszyć oczy górkami... Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nie dostałam wiadomości, że macie nowy wpis w dzienniku... Ale już nadrabiam : - kociak z Wami zostanie coś mi się wydaje - ścianki wyrosną jak grzyby po deszczu. W końcu będziecie mogli zobaczyć, jak będą wyglądać pomieszczenia. Przyznam się, że najbardziej mi się tęskni do tego momentu właśnie Zazdroszczę - a co... Napiszcie coś o wydatkach, gdyż bardzo mnie to interesuje (może być na PW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nie dostałam wiadomości, że macie nowy wpis w dzienniku... Ale już nadrabiam : - kociak z Wami zostanie coś mi się wydaje - ścianki wyrosną jak grzyby po deszczu. W końcu będziecie mogli zobaczyć, jak będą wyglądać pomieszczenia. Przyznam się, że najbardziej mi się tęskni do tego momentu właśnie Zazdroszczę - a co... Napiszcie coś o wydatkach, gdyż bardzo mnie to interesuje (może być na PW) Hej Iwonko, ścianki rosną, ale teraz trochę żałuję, że takie małe pomieszczenia porobiliśmy ( bo góry nam się nie chce robić i wkładać pieniądze w coś, co nie będzie używane . Trudno, będzie mniej sprzątania ( a TMK - chyba , mówił, żeby zrobić większe :) ) Co do kosztów, nie mam jeszcze, gdyż dajemy jakąś tam kasę GM-owi i później się rozliczamy ( a moment jeszcze nie nastąpił), ale poszło już strasznie dużo , za dużo Ale jak się chce coś mieć, to niestety pieniądze trzeba wydać, oby starczyło Jak już się GM rozliczy z nami, to napiszę ile wydaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Małgosiu - nie wielkość pomieszczeń decyduje o ich funkcjonalności tylko położenie względem siebie - takie jest moje zdanie My również nie będziemy mieli salonów - i tutaj się z Tobą zgadzam - kto by to sprzątał Czekam zatem na wieści finansowe i życzę Wam wygranej w totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Małgosiu - nie wielkość pomieszczeń decyduje o ich funkcjonalności tylko położenie względem siebie - takie jest moje zdanie My również nie będziemy mieli salonów - i tutaj się z Tobą zgadzam - kto by to sprzątał Czekam zatem na wieści finansowe i życzę Wam wygranej w totolotka Iwonko, najpierw trzeba dać Bozi szansę i wysłać go Wiesz, ja tam nie muszę wygrywać, obym miała pracę, zdrowie i mogła sobie pieniądze zapracować, to będzie i tak dużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Małgosiu, dwa dni nie zaglądałam do waszego dziennika, a tu takie zmiany. Jak na forum ogłoszą konkurs "najszybsza budowa" to macie szanse na pierwszą trójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.08.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Małgosiu, dwa dni nie zaglądałam do waszego dziennika, a tu takie zmiany. Jak na forum ogłoszą konkurs "najszybsza budowa" to macie szanse na pierwszą trójkę. Aniu, pracownicy są szaleni budują szybciutko i dokładnie I jak zwykle z Tą ekipą, nie nadążamy z zakupem materiałów :) i mogę ją z czystym sumieniem polecić innym. I nieśmiało w związku z tym, że tak szybko budują, nieśmiało proszę o Sławka wycenę ogrzewania A jak u Ciebie Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 23.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 my chyba mamy taką samą pasję ...lubimy łazić do utraty tchu po tych pogórkach, górkach i widoki podziwiać i przyrody słuchać....super te wasza wypady, możesz napisać gdzie konkretnie łazicie...ja mieszkam w Opolu od 4 lat wcześniej w Poznaniu i tak sie ułożyło że jak miałam dalej do gór to częściej po nich wedrowałam...a teraz no cóż budujemy ...więc tym bardziej zazdroszczę że łączycie jedno i drugie mi się nie udało.....a przecież tak bliziutko mamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Bry .... świeci słoneczko we Wrocławiu??.....bo w Walencji gorąco szkoda ze Robert daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts