Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

:o - to ja czytająca Wasz dziennik.

Brak słów.

...

...

...

Pochwalę się, że wczoraj też wdrapaliśmy się na jakąś wieżę widokową - Wieżycę. Było prawie bezchmurnie i piękne widoki. Dzieci dały radę tam ale z powrotem szły już "na barana". Mile się zmęczyliśmy :D

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o - to ja czytająca Wasz dziennik.

Brak słów.

...

...

...

Pochwalę się, że wczoraj też wdrapaliśmy się na jakąś wieżę widokową - Wieżycę. Było prawie bezchmurnie i piękne widoki. Dzieci dały radę tam ale z powrotem szły już "na barana". Mile się zmęczyliśmy :D

Prawda, że miłe uczucie widzieć w koło ( z góry) trochę przestrzeni :D :D :D

Super, że udał Wam się stropik :D :D

Kasiu73 - Właśnie się zwalnia tempo ( jak u R.Kubicy). Nie bedziemy mieć dachówki na czas Creaton o czywiśice wyprodukował dachwkę, ale zapomniął o dodatkach ( gąsiory, dachówki, które zakańczają dach) i trzeba czekać do połowy wrześnie :evil: :evil: i tyle szybkiego budowania :), a mieliśmy zacząć dach 3 września :lol: :lol: :lol:

a to by się zgadzało z tym co słyszałem w hurtowni. Creaton dał dobrą cenę na dachówkę, ale nie wyrabia się z zamówieniami i nie ma na stanie krawędziowych.

a to by się zgadzało z tym co słyszałem w hurtowni. Creaton dał dobrą cenę na dachówkę, ale nie wyrabia się z zamówieniami i nie ma na stanie krawędziowych.

No to i tak przepadło, bo zamówiliśmy, najwyżej poczekać trzeba będzie :evil: :evil:

Dachówka będzie wcześniej, więc niech układają samą dachówkę Pasiki, a później resztę - jeśli się tak da oczywiście :wink:

Ależ jestem pod wrażeniem!!!!

Błyskawicznie, ślicznie... piękna ta wiecha. Życzę, żeby reszta też tak dobrze szła :)

Pozdrawiam

J&M&W -Chciałam Ci powiedzieć, że ekipa która u mnie buduje, stawiała dom na Warmii za nim zaczęli u nas :lol: :lol: :lol:

TMK - - zgadza się to Pan Janek :D :D :D , naprawdę wielki edzięki za polecenie ekipy :) :)

Rysko - napisałam na PW :)

Wiecha też nam się podobała :) :)

TMK - - zgadza się to Pan Janek :D :D :D , naprawdę wielkie dzięki za polecenie ekipy :) :)

Dobrze, że się sprawdzili :) Jak się nudzą, to mogą mi skończyć elewacje - w zamian gwarantuje nocleg, wikt i opierunek ;) :D :lol: :lol:

a tak poważnie - piątek aktualny? Muszę wiedzieć , aby zdążyć zamknąć dzieci w piwnicy ;)

ps. chyba sobie przypomnieli o mnie, dzisiaj jeden z misiów dzwonił do mnie i znów nękał mnie o zakup 3szt kos spalinowych :D

Dobrze, że się sprawdzili :) Jak się nudzą, to mogą mi skończyć elewacje - w zamian gwarantuje nocleg, wikt i opierunek ;) :D :lol: :lol:

To może zapłata odroczona, albo na raty :)

ps. chyba sobie przypomnieli o mnie, dzisiaj jeden z misiów dzwonił do mnie i znów nękał mnie o zakup 3szt kos spalinowych :D

To niech Ci za darmo da te kosy :)

a tak poważnie - piątek aktualny? Muszę wiedzieć , aby zdążyć zamknąć dzieci w piwnicy ;)

Oczywiście, że aktualny, tylko nie rób dzieciaczkom krzywdy, najwyżej zabierz je na spotkanie :)

Przyjdźcie, będzie miło Was poznać :) :)

Zapraszamy z Anią Klepką wszystkich, którzy mają ochotę się poznać :)

Piątek 28.08.2009 Związki Twórcze godz. 17:00 ( można się chwilę spóźnić :) )

To może zapłata odroczona, albo na raty :)

długo musiałbym ją odraczać... :)

To niech Ci za darmo da te kosy :)

Nie, nie. To oni chcę abym im kupił u siebie w firmie :)

Zapraszamy z Anią Klepką wszystkich, którzy mają ochotę się poznać :)

Piątek 28.08.2009 Związki Twórcze godz. 17:00 ( można się chwilę spóźnić :) )

my będziemy - wieczór bez styropianu i komarów, to wieczór szczęśliwy ;)

wysyłam PW

I ja też , ja też, tylko muszę ugadać z szanownym T., że mam wychodne, chyba że przydreptamy z maluchami, ale to nie to samo co na chwilę wyrwać się samej :D

To może jaieś mini przedaszkole zrobimy obok stolików. TMK zabierze dziewczynki, a Ty swoje i będą się bawić :) Moja córka za duża na zabawę z dziećmi, ale piwo może już pić z nami :lol: :lol:

:D a może Kasia wcieliła by się w rolę opiekunki na te 2 godzinki lub dłużej :roll: :D :D Żeby było jej łatwiej wezmę ze sobą starszego synka - więcej się słucha :D

TMK - musisz mi zdradzić tą tajemnicę jak się zamyka dzieci w piwnicy - przyda się na zaś , bo w tej chwili takowej nie posiadamy - znaczy buduje się (w sumie to już jest wybudowana) ale nie jest jeszcze zamknięta :roll: :D

:D a może Kasia wcieliła by się w rolę opiekunki na te 2 godzinki lub dłużej :roll: :D :D Żeby było jej łatwiej wezmę ze sobą starszego synka - więcej się słucha :D

TMK - musisz mi zdradzić tą tajemnicę jak się zamyka dzieci w piwnicy - przyda się na zaś , bo w tej chwili takowej nie posiadamy - znaczy buduje się (w sumie to już jest wybudowana) ale nie jest jeszcze zamknięta :roll: :D

Dzieci ............. w piwnic???? :evil: :evil: :evil: , ale uważajcie, bo jak urosną, to będą Was trzymać pod łóżkiem ( jak Januszek mamusię ..... w jakimś filmie) :wink:

Nie chciałbym Cię rozczarować, ale nie mamy piwnicy :lol: :D Wytransportujemy je do teściowej i niech ona się martwi ;)