Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Dzieci ............. w piwnic???? :evil: :evil: :evil: , ale uważajcie, bo jak urosną, to będą Was trzymać pod łóżkiem ( jak Januszek mamusię ..... w jakimś filmie) :wink:

Brzydkie filmy oglądasz.... :wink: Jak urosną, to będą szorować do pracy i zarabiać na swoje mieszkanie czy dom, niańczenia nie będzie przez kolejne 30 lat ;) :lol:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TMK - musisz mi zdradzić tą tajemnicę jak się zamyka dzieci w piwnicy - przyda się na zaś , bo w tej chwili takowej nie posiadamy - znaczy buduje się (w sumie to już jest wybudowana) ale nie jest jeszcze zamknięta :roll: :D

Nie chciałbym Cię rozczarować, ale nie mamy piwnicy :lol: :D Wytransportujemy je do teściowej i niech ona się martwi ;)

Słusznie, niech babcia się nacieszy wnuczkami :) :) :)

Nie trafiliście z tym spotkaniem, nie w tym tygodniu, nie w tym :( Babcia ma na popołudnie do pracy :( Coś mi się zdaje, że będziecie mieli tą "przyjemność" poznać całą naszą czwórkę :D . Nie znacie jakiegoś ciekawego placu zabaw w rynku ? Tak prawdę mówiąc powinno coś takiego miasto zorganizować.

Nie trafiliście z tylm spotkaniem, nie w tym tyógodniu, nie w tym :( Babcia ma na popołudnie do pracy :( Coś mi się zdaje, że będziecie mieli tą "przyjemność" poznać całą naszą czwórkę :D . Nie znacie jakiegoś ciekawego placu zabaw w rynku ? Tak prawdę mówiąc powinno coś takiego miasto zorganizować.

Rysko, z poprzednim, też nie trafiłam ( sama na nie nie mogłam przyjść) zdarza się. Może na następne :) :)

Hej Iwonko - już wyszkolona? No widzisz lecą panowie ja strzała z tym budowaniem. Ale teraz przestój będzie, bo na dachówki czekać będziemy.

Naleśnik, długo przedtem padały deszcze, to podlały , teraz słoneczko cały czas świeci, to pogoda sprzyjająca, żeby rósł ( jak grzyby) :lol: :lol: :lol:

Co do kominów, jeden obłożony płytkami, ale chyba mi się nie podoba :cry: :cry: , ani ta płytka, ani zrobienie jego ( jak się popatrzy z bliska ). Później wkleję zdjęcia :(, tego komina.

Możemy spóźnić się trochę, ale wracamy na chwilę do domu sprawdzić wilka jak sobie radzi

Nie ma sprawy, tylko przyjdźcie :)

Bo żeby się nie okazało, że będziemy tam sami siedzieć :) :)

ale Ania Klepka na pewno przyjdzie, więc będę czekać wytrwale :)

Mam ostatni numer muratora :lol: :lol: :lol: będzie leżeć na stole :)

Ja kończę pracę o 16, a pracuję prawie w Rynku, więc mam godzinkę :) :) do spotkania, może o jakieś sklepy zahaczę :) :) :)

No i wszystko jasne. Następnym razem poproszę o spotkanie na ND, też będę miała blisko z pracy :wink:

Sprzedałam dzieci !!!!! i męża !!!! będę SAMA :D Normalnie moja radość nie ma granic :D i przyjadę tramwajem i pifka sie napije - ja zaraz oszaleje :D :D :D

Ja kończę pracę o 16, a pracuję prawie w Rynku, więc mam godzinkę :) :) do spotkania, może o jakieś sklepy zahaczę :) :) :)

No i wszystko jasne. Następnym razem poproszę o spotkanie na ND, też będę miała blisko z pracy :wink:

Sprzedałam dzieci !!!!! i męża !!!! będę SAMA :D Normalnie moja radość nie ma granic :D i przyjadę tramwajem i pifka sie napije - ja zaraz

Ryska, ale ja też mieszkam na ND i też byłoby mi bliżej do domku :)

Hyyyy to może gdzieś następnym razem na ND się spotkamy?

o ja też na ND mam bliziutko, i z pracy i z domu

To tylko TMK, ma dalej.

Tylko czy na ND jest jakaś knajpka????

W stronę lotnikska jest "Orle Gniazdo", ale nie wiem po ile piwosłyszałam, że jest tam trochę drogo, ale chyba nie drozej niż w Rynku.

To jeśli mielibyśmy być :TMK, Ryska , Ania ze Sławkie i my, to może żeczywiście zapytać TMK, czy przyjedzie na ND?

Co Wy na to?

Odpiszcie szybko :)

To tylko TMK, ma dalej.

W stronę lotnikska jest "Orle Gniazdo", ale nie wiem po ile piwosłyszałam, że jest tam trochę drogo, ale chyba nie drozej niż w Rynku.

To jeśli mielibyśmy być :TMK, Ryska , Ania ze Sławkie i my, to może żeczywiście zapytać TMK, czy przyjedzie na ND?

Co Wy na to?

a może szanowne Panie napiszą jakieś konkrety? :) ND? co to za zwierz?

Przyjedziemy na 100%, dzieci eksmitowane, psisko do sprawdzenia i ok 16:40 możemy z powrotem lecieć na Wrocław.

To tylko TMK, ma dalej.

Co Wy na to?

a może szanowne Panie napiszą jakieś konkrety? :) ND? co to za zwierz?

Przyjedziemy na 100%, dzieci eksmitowane, psisko do sprawdzenia i ok 16:40 możemy z powrotem lecieć na Wrocław.

Tomku, czy macie dużo dalej na Nowy Dwór niż do Rynku?

Piwo w Orlim jest po 5 zł prawdopodobnie i kawa też.

teraz to mi zrobicie numer jak spotkanie będzie na ND :( jestem 3 przystanki od rynku, a dopchać się w tej chwili na ND to mi zejdzie conajmniej godzinę a musze jeszcze zaliczyć sklep pod arkadami. A i to wszystko od 16.00 bo wtedy jest przekazanie dzieci.

Jestem za spotkaniem w Rynku !