TMK 26.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzieci ............. w piwnic???? , ale uważajcie, bo jak urosną, to będą Was trzymać pod łóżkiem ( jak Januszek mamusię ..... w jakimś filmie) Brzydkie filmy oglądasz.... Jak urosną, to będą szorować do pracy i zarabiać na swoje mieszkanie czy dom, niańczenia nie będzie przez kolejne 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 TMK - musisz mi zdradzić tą tajemnicę jak się zamyka dzieci w piwnicy - przyda się na zaś , bo w tej chwili takowej nie posiadamy - znaczy buduje się (w sumie to już jest wybudowana) ale nie jest jeszcze zamknięta Nie chciałbym Cię rozczarować, ale nie mamy piwnicy Wytransportujemy je do teściowej i niech ona się martwi Słusznie, niech babcia się nacieszy wnuczkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.08.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Nie trafiliście z tym spotkaniem, nie w tym tygodniu, nie w tym Babcia ma na popołudnie do pracy Coś mi się zdaje, że będziecie mieli tą "przyjemność" poznać całą naszą czwórkę . Nie znacie jakiegoś ciekawego placu zabaw w rynku ? Tak prawdę mówiąc powinno coś takiego miasto zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No tak...3 dni mnie nie było, a tu chałupa prawie skończona Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem Małgosiu PS. Wiecha rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja bym to tak nazwał:...... "ten domek to zaje...... szybko rośnie" tylko dlaczego ten las tak szybko zniknął?? kominy bardzo ładne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.08.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Nie trafiliście z tylm spotkaniem, nie w tym tyógodniu, nie w tym Babcia ma na popołudnie do pracy Coś mi się zdaje, że będziecie mieli tą "przyjemność" poznać całą naszą czwórkę . Nie znacie jakiegoś ciekawego placu zabaw w rynku ? Tak prawdę mówiąc powinno coś takiego miasto zorganizować. Rysko, z poprzednim, też nie trafiłam ( sama na nie nie mogłam przyjść) zdarza się. Może na następne :) Hej Iwonko - już wyszkolona? No widzisz lecą panowie ja strzała z tym budowaniem. Ale teraz przestój będzie, bo na dachówki czekać będziemy. Naleśnik, długo przedtem padały deszcze, to podlały , teraz słoneczko cały czas świeci, to pogoda sprzyjająca, żeby rósł ( jak grzyby) Co do kominów, jeden obłożony płytkami, ale chyba mi się nie podoba , ani ta płytka, ani zrobienie jego ( jak się popatrzy z bliska ). Później wkleję zdjęcia , tego komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 27.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 będę jutro z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.08.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 będę jutro z mężem. Ja też Ja kończę pracę o 16, a pracuję prawie w Rynku, więc mam godzinkę :) do spotkania, może o jakieś sklepy zahaczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.08.2009 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Możemy spóźnić się trochę, ale wracamy na chwilę do domu sprawdzić wilka jak sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Możemy spóźnić się trochę, ale wracamy na chwilę do domu sprawdzić wilka jak sobie radzi Nie ma sprawy, tylko przyjdźcie Bo żeby się nie okazało, że będziemy tam sami siedzieć :) ale Ania Klepka na pewno przyjdzie, więc będę czekać wytrwale Mam ostatni numer muratora będzie leżeć na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.08.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja kończę pracę o 16, a pracuję prawie w Rynku, więc mam godzinkę :) do spotkania, może o jakieś sklepy zahaczę :) No i wszystko jasne. Następnym razem poproszę o spotkanie na ND, też będę miała blisko z pracy Sprzedałam dzieci !!!!! i męża !!!! będę SAMA Normalnie moja radość nie ma granic i przyjadę tramwajem i pifka sie napije - ja zaraz oszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja kończę pracę o 16, a pracuję prawie w Rynku, więc mam godzinkę :) do spotkania, może o jakieś sklepy zahaczę :) No i wszystko jasne. Następnym razem poproszę o spotkanie na ND, też będę miała blisko z pracy Sprzedałam dzieci !!!!! i męża !!!! będę SAMA Normalnie moja radość nie ma granic i przyjadę tramwajem i pifka sie napije - ja zaraz Ryska, ale ja też mieszkam na ND i też byłoby mi bliżej do domku Hyyyy to może gdzieś następnym razem na ND się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.08.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 o ja też na ND mam bliziutko, i z pracy i z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 o ja też na ND mam bliziutko, i z pracy i z domu To tylko TMK, ma dalej. Tylko czy na ND jest jakaś knajpka???? W stronę lotnikska jest "Orle Gniazdo", ale nie wiem po ile piwosłyszałam, że jest tam trochę drogo, ale chyba nie drozej niż w Rynku. To jeśli mielibyśmy być :TMK, Ryska , Ania ze Sławkie i my, to może żeczywiście zapytać TMK, czy przyjedzie na ND? Co Wy na to? Odpiszcie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 mi obojętne , dostosuję się. Na ND mniejszy problem z parkowaniem auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 natomiast w rynku fajny klimat jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.08.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 o ja też na ND mam bliziutko, i z pracy i z domu To tylko TMK, ma dalej. Tylko czy na ND jest jakaś knajpka???? W stronę lotnikska jest "Orle Gniazdo", ale nie wiem po ile piwosłyszałam, że jest tam trochę drogo, ale chyba nie drozej niż w Rynku. To jeśli mielibyśmy być :TMK, Ryska , Ania ze Sławkie i my, to może żeczywiście zapytać TMK, czy przyjedzie na ND? Co Wy na to? Odpiszcie szybko a może szanowne Panie napiszą jakieś konkrety? ND? co to za zwierz? Przyjedziemy na 100%, dzieci eksmitowane, psisko do sprawdzenia i ok 16:40 możemy z powrotem lecieć na Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 o ja też na ND mam bliziutko, i z pracy i z domu To tylko TMK, ma dalej. Tylko czy na ND jest jakaś knajpka???? W stronę lotnikska jest "Orle Gniazdo", ale nie wiem po ile piwosłyszałam, że jest tam trochę drogo, ale chyba nie drozej niż w Rynku. To jeśli mielibyśmy być :TMK, Ryska , Ania ze Sławkie i my, to może żeczywiście zapytać TMK, czy przyjedzie na ND? Co Wy na to? Odpiszcie szybko a może szanowne Panie napiszą jakieś konkrety? ND? co to za zwierz? Przyjedziemy na 100%, dzieci eksmitowane, psisko do sprawdzenia i ok 16:40 możemy z powrotem lecieć na Wrocław. Tomku, czy macie dużo dalej na Nowy Dwór niż do Rynku? Piwo w Orlim jest po 5 zł prawdopodobnie i kawa też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 teraz to mi zrobicie numer jak spotkanie będzie na ND jestem 3 przystanki od rynku, a dopchać się w tej chwili na ND to mi zejdzie conajmniej godzinę a musze jeszcze zaliczyć sklep pod arkadami. A i to wszystko od 16.00 bo wtedy jest przekazanie dzieci. Jestem za spotkaniem w Rynku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 NIE MA ZMIANY: SPOTKANIE W RYNKU W DN 28.08.2009 O 17:00 W ZWIĄZKACH TWÓRCZYCH CZYLI BEZ ZMIAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts