TMK 28.08.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 NIE MA ZMIANY: SPOTKANIE W RYNKU W DN 28.08.2009 O 17:00 W ZWIĄZKACH TWÓRCZYCH CZYLI BEZ ZMIAN ok. - pamiętasz dokładny adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 NIE MA ZMIANY: SPOTKANIE W RYNKU W DN 28.08.2009 O 17:00 W ZWIĄZKACH TWÓRCZYCH CZYLI BEZ ZMIAN ok. - pamiętasz dokładny adres? Proszę Wrocław Rynek - Ratusz 24 - jest pogoda, to na dworze usiadziemy. Chyba, że się spitoli, to wejdziem gdzieś do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Do zobaczenia dziewczynki i chłopcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.08.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.08.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bawcie się dobrze na tym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 28.08.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Megana idziecie jak burza faktycznie Wasz komin to jakies nieporozumienie, ten pan powinien na własny koszt poprawiać, u nas szlifowankie klinkieru było pod katem 45st. Poza tym domek wygląda coraz lepiej , czekam na więźbę , wtedy ukaże sie kształt domu , bedzie co podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bawcie się dobrze na tym spotkaniu spotkanie było udane. Niech żałuje ten, kto nie przyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Spotkanie Iwonko było bardzo udane :) Bardzo się cieszymy, że poznaliśmy : Ryskę ( bez męża , ale mam nadzieję, że na następne spotkanie przyjdą razem), Anię Klepkę z mężem :) i TMK z małżonką "TMK-ową" :) . Bardzo miło było Was wszystkich poznać w realu i mam nadzieję, że następne spotkanie będzie równie udane ( bo już myślę o następnym ). Kto nie był niech żałuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam Małgosiu, Ryska też już jest na forum. tylko TMK-a brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 bo już myślę o następnym ). ja też, ja też Mnie również było baaardzo miło Was poznać. Fajni z Was ludzie i na forum i w realu Następnym razem na dłużej "wypożyczę" babcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Może uda się następne zorganizować tak, żebyście mogli zabrać dzieciaczki Teraz to całkiem inaczej się rozmawia na forum - jak już Was poznaliśmy :) - FAJNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Teraz piszesz z konkretnymi osobami, a nie z jakimś kotkiem (fakt, że ładny), domkiem (też ładny) albo zachodem słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Teraz piszesz z konkretnymi osobami, a nie z jakimś kotkiem (fakt, że ładny), domkiem (też ładny) albo zachodem słońca Słuszna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie mogliscie poczekac z tym spotkaniem do poniedzialku Tez chcialabym Was poznac. Nastepnym razem nie popuszcze Meganus, a co z tym kominem bylo nie tak? Na zdjeciach nie widac za bardzo. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam Małgosiu, Ryska też już jest na forum. tylko TMK-a brakuje. Dzieciaczki 40km dalej, później drugie tyle do domu, pół godziny dla stęsknionego kudłacza i jestem Fajnie jest oderwać się od wszystkiego i w miłym towarzystwie spokojnie posiedzieć i... szkoda że trzeba wracać do rzeczywistości... Było nam bardzo miło Was poznać osobiście i mam nadzieję, że co jakiś czas będziemy robić powtórki bez względu na lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Widzę, że się spotkanko udało. Nadrabiam zaległości. Gdyby mnie nie było ze 2 tyg. to pewnie już wykończeniówka by poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.08.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Meganka... Toż Tobie chałupa już stoi Dawno nie zaglądałam?? My te szpiczaste kominki went. nazywamy "fiutkami" . Ostatnio domawiałam 3 sztuki (bo z wentylacji mechanicznej na razie nici) i bardzo bardzo uważałam przy zamówieniu by nie użyć tej naszej chorej nomenklatury U mnie w dzienniku masz fiutka na dachu Creatona zamki są chyba z 2 razy wyższe niż Robena (sama macałam). Też daliśmy się nabrać na zmieniające się kolory Creatona. Gdy jest pochmurno, dachówka jest faktycznie antracytowa. Gdy słoneczko przyświeci - mamy na dachu smakowitą czekoladkę... Nie żałuję dołożenia kasy za ta dachówkę Powodzenia!! Co by budowlańce i atmosfera łaskawymi Wam były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Spotkanie Iwonko było bardzo udane :) Bardzo się cieszymy, że poznaliśmy : Ryskę ( bez męża , ale mam nadzieję, że na następne spotkanie przyjdą razem), Anię Klepkę z mężem :) i TMK z małżonką "TMK-ową" :) . Bardzo miło było Was wszystkich poznać w realu i mam nadzieję, że następne spotkanie będzie równie udane ( bo już myślę o następnym ). Kto nie był niech żałuje :) Małgosiu - ja bardzo chętnie się spotkam ze wszystkimi, ale u mnie w grę wchodzi tylko weekend... Norbercik pracuje w tygodniu do późna Gdybyście jednak w któryś weekend chcieli się spotkać, to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Iwonko, pomyślimy na pewno również i o Was przy następnym spotkaniu, fajnie byłoby gdybyście również byli :) agaggaj - dachówka bardzie podoba się Michałowi ( mi również), chociaż byłam za brązową, bo łatwiej dobrać wszystkie dodatki do brązu, a do czarnej, to jakoś nic nam nie pasuje ( zburzył mi się cały plan Ale jakoś damy radę coś z tym zrobić :) Afrodytko, tak szybko to nie będzie, ale widzę w Twoim dzienniku, że zaraz z opisywaniem swojej budowy nas dogonisz :) ellaj - również chcielibyśmy Cię poznać, więc na następnym spotkaniu jesteś Co do komina - nie równo były położone płytki, odstawały ( fale Dunaju), krzywo na rogach poprzycinane, fuga nie uzupełniona. Uwierz mi, nie wyglądał fajnie Dzisiaj rano byliśmy na działce i już komin został oczyszczony z płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts