Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spotkanie Iwonko było bardzo udane :) :)

Bardzo się cieszymy, że poznaliśmy : Ryskę ( bez męża , ale mam nadzieję, że na następne spotkanie przyjdą razem), Anię Klepkę z mężem :) :) i TMK z małżonką "TMK-ową" :) :) . Bardzo miło było Was wszystkich poznać w realu i mam nadzieję, że następne spotkanie będzie równie udane ( bo już myślę o następnym :lol: :lol: ). Kto nie był niech żałuje :) :) :)

Witam Małgosiu, Ryska też już jest na forum. tylko TMK-a brakuje.

Dzieciaczki 40km dalej, później drugie tyle do domu, pół godziny dla stęsknionego kudłacza i jestem ;) Fajnie jest oderwać się od wszystkiego i w miłym towarzystwie spokojnie posiedzieć :) i... szkoda że trzeba wracać do rzeczywistości... Było nam bardzo miło Was poznać osobiście i mam nadzieję, że co jakiś czas będziemy robić powtórki bez względu na lokalizację :)

Meganka... Toż Tobie chałupa już stoi :o :o

Dawno nie zaglądałam?? :roll:

My te szpiczaste kominki went. nazywamy "fiutkami" :oops: . Ostatnio domawiałam 3 sztuki (bo z wentylacji mechanicznej na razie nici) i bardzo bardzo uważałam przy zamówieniu by nie użyć tej naszej chorej nomenklatury :lol:

U mnie w dzienniku masz fiutka na dachu :wink:

Creatona zamki są chyba z 2 razy wyższe niż Robena (sama macałam).

Też daliśmy się nabrać na zmieniające się kolory Creatona. Gdy jest pochmurno, dachówka jest faktycznie antracytowa. Gdy słoneczko przyświeci - mamy na dachu smakowitą czekoladkę...

Nie żałuję dołożenia kasy za ta dachówkę :D

Powodzenia!! Co by budowlańce i atmosfera łaskawymi Wam były...

Spotkanie Iwonko było bardzo udane :) :)

Bardzo się cieszymy, że poznaliśmy : Ryskę ( bez męża , ale mam nadzieję, że na następne spotkanie przyjdą razem), Anię Klepkę z mężem :) :) i TMK z małżonką "TMK-ową" :) :) . Bardzo miło było Was wszystkich poznać w realu i mam nadzieję, że następne spotkanie będzie równie udane ( bo już myślę o następnym :lol: :lol: ). Kto nie był niech żałuje :) :) :)

Małgosiu - ja bardzo chętnie się spotkam ze wszystkimi, ale u mnie w grę wchodzi tylko weekend... Norbercik pracuje w tygodniu do późna :(

Gdybyście jednak w któryś weekend chcieli się spotkać, to dajcie znać :)

Iwonko, pomyślimy na pewno również i o Was przy następnym spotkaniu, fajnie byłoby gdybyście również byli :) :)

agaggaj - dachówka bardzie podoba się Michałowi ( mi również), chociaż byłam za brązową, bo łatwiej dobrać wszystkie dodatki do brązu, a do czarnej, to jakoś nic nam nie pasuje ( zburzył mi się cały plan :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale jakoś damy radę coś z tym zrobić :) :)

Afrodytko, tak szybko to nie będzie, ale widzę w Twoim dzienniku, że zaraz z opisywaniem swojej budowy nas dogonisz :) :)

ellaj - również chcielibyśmy Cię poznać, więc na następnym spotkaniu jesteś :D :D

Co do komina - nie równo były położone płytki, odstawały ( fale Dunaju), krzywo na rogach poprzycinane, fuga nie uzupełniona. Uwierz mi, nie wyglądał fajnie :(

Dzisiaj rano byliśmy na działce i już komin został oczyszczony z płytek :)