Megana 08.09.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Góry, eeeeechhhh.... Fajnie, że jesteście Afrodytko - dzieciaczki podrosną i będziesz miała więcej czasu na górki - zobaczysz, kiedyś sobie przypomnisz co napisałam :) Kala67 - no wreszcie jesteś , bardzo się cieszę Z myślą o Tobie oglądałam domki z bali jak byliśmy na Słowacji, później wkleję zdjęcie do Twoich komentarzy Kordzina - maluszka do plecaka i wio w górki, niech się przyzwyczaja :) Na trasie widzieliśmy dużo takich maluszków Iwonko - za chwilę dogonisz nas, bo teraz wszystko idzie o wiele wolniej - dasz radę :) Najgorzej to zacząć, a jak już zaczniesz, to lecisz jak burza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hej Meganko dawaj, dawaj te fotki domów z bali! az jestem ciekawa jak one wygladają, może coś od nich skopiuje dla siebie A u Ciebie kurcze budowa pełną parą idzie, postępy ogromne przez ten czas jak mnie nie było!!!!!!!! zazdraszczam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.09.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Meganus, juz jestes?Ja tez dzisiaj wrocilam. Jutro do pracy.Wyslalam Ci namiary na super podbitkarza.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.09.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach Kalu - tak jak obiecałam :) http://www.systemc.pl/domek/0909/IMG_0225B.jpg http://www.systemc.pl/domek/0909/SNC13349B.jpg http://www.systemc.pl/domek/0909/SNC13350B.jpg http://www.systemc.pl/domek/0909/SNC13537B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Meganko...... ślicznie Ci dziekuje uwielbiam takie klimaty!!!!!!!! tylko szkoda, że mój dom nie będzie w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ależ te domy piękne marzy mi się taki malutki tyci gdzieś w górach ale to jak wygram w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jutro jest do wygrania 90 tys. w RMF FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.09.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Oj dziewczynki, ja już się nauczyłam, że w życiu jak własną krwią czegoś nie zarobię, to niczego nie dostanę za darmochę. W związku z tym trzymam się rzeczywistości W tego totka, to pewnie wygra ktoś, kto wcale tej kasy nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.09.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 W tego totka, to pewnie wygra ktoś, kto wcale tej kasy nie potrzebuje W takim razie ja nie potrzebuję kasy, wogóle, nic a nic To mogę już grać? Kurde, tylko ten rachunek prawdopodobieństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 10.09.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Megana, co to za zniechęcenie, co to za marudzenie o tych dzwiach za miesiąc nawet pamiętać nie będziesz dach piękny, dachówka w drodze, za chwilę SSZ będzie gotowy i do tego jeszcze piękny wyjazd zaliczyliście - widoki ... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja o tynku: my mamy coś takiego na cokole. U nas to się nazywa tynk żywiczny, ale myślę, że o to chodzi. Stwierdziliśmy, że szkoda nam kasy na płytki klinkierowe, bo i tak nam się to nie podoba. Wyszło ładnie i jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ale widoczki!! ...bomba do tego więźba, domek rośnie z dnia na dzień, piękna pogoda żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 W tego totka, to pewnie wygra ktoś, kto wcale tej kasy nie potrzebuje W takim razie ja nie potrzebuję kasy, wogóle, nic a nic To mogę już grać? Kurde, tylko ten rachunek prawdopodobieństwa... TMK - żeby Ci nie było tak wesoło, to też wysłałam totka, a co ................, ale mój dziadek mówił, "że kto ma szczęście w miłości, ten nie ma szczęścia w grach" Tak więc oboje nie mamy szans wygrania w totolotka, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Megana, co to za zniechęcenie, co to za marudzenie o tych dzwiach za miesiąc nawet pamiętać nie będziesz dach piękny, dachówka w drodze, za chwilę SSZ będzie gotowy i do tego jeszcze piękny wyjazd zaliczyliście - widoki ... pozdr Mamik - Dzisiaj wreszcie udało mi się dobrać te drzwi. Okazuje się, że drzwi z KMT kolor Wenge, będzie pasował do ciemnego orzecha okien z Drutexu Za to zastanawiam się jaki kolor wybrać ( no nie teraz ) drzwi wewnątrz, chyba jakiś jaśniejszy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja o tynku: my mamy coś takiego na cokole. U nas to się nazywa tynk żywiczny, ale myślę, że o to chodzi. Stwierdziliśmy, że szkoda nam kasy na płytki klinkierowe, bo i tak nam się to nie podoba. Wyszło ładnie i jesteśmy zadowoleni Dziękuję Nastko79 - jutro będziemy rozmawiać na temat tynku żywicznego, bo to jest to właśnie Też mam nadzieję, że będziemy zadowoleni jeśli się zdecydujemy Czy możesz wkleić jakieś zdjęcie tego cokołu? Bo jakoś nie mogę zaleźć zdjęcia, chyba, że jest jasny jak tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ale widoczki!! ...bomba do tego więźba, domek rośnie z dnia na dzień, piękna pogoda żyć nie umierać Naleśnik - przecież wiesz, że wszystko co dobre, szybko się kończy Teraz do robotyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 10.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ale pikna więźba Lada chwila dachówkę zobaczymy - cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ale pikna więźba Lada chwila dachówkę zobaczymy - cieszę się razem z Wami Iwonko, do dachówki okazuje się, że jeszcze daleko, ponieważ nie ma jej i nie wiadomo dokładnie kiedy będzie. Dopiero się wypala, a kiedy ją przywiozą do nas tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 10.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Małgosiu - spokojnie - przed zimą zdążycie ją położyć, a i okna wstawicie i SSZ gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Małgosiu - spokojnie - przed zimą zdążycie ją położyć, a i okna wstawicie i SSZ gotowy Jak nic dogonisz nas :) super fotki wkleiłaś, ale mam prośbę. Oprócz zdjęć budowlanych prosimy również o kocie zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts