TMK 13.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja to się im od początku dziwiłam, ze takiego kierbuda mają. Nigdy na budowie nie była, kasowała za wpis jak za zboże, i zapisała 2,5 dzienników, gruuubych Trafienie na dobrego kierbuda wcale nie jest łatwe. Często ludziska niby kogoś polecają, ale nie mówią jak się sprawował czy co spartolił. Ja swojego nikomu nie polecę, z początku starał się, a później olał i raz na 5 miesięcy wpada porobić wpisy. Dobrze że wyrobi się w jednym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 A do którego momentu musi być kierownik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 A do którego momentu musi być kierownik budowy? Do odbioru budynku. Powinien choćby wylewki sprawdzać, ocieplenie etc. Do wykończenia to już sobie może.... pomarudzić, nie jego sprawa Mi bancwał nawet wpisał że "osprzęt elektryczny w trakcie montażu" jak zostały dwa żyrandole i chyba trzy gniazdka do skręcenia - nie sprzeczałem się, na razie mi to lotto. Nie dostanie ani złotówki przed odbiorem. Jak fochnie, to inny mi podpisze się pod tym i weźmie to co miałby dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 nie piszcie takich rzeczy bo mój skończy kariere zanim zacznie.... już bredzi że mu stal 12 nie pasuje i żeby 14 dać... na budowie jeszcze nie był... ba projektu nie widział ale wie lepiej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 nie piszcie takich rzeczy bo mój skończy kariere zanim zacznie.... już bredzi że mu stal 12 nie pasuje i żeby 14 dać... na budowie jeszcze nie był... ba projektu nie widział ale wie lepiej...... Kasiu, to może Ci moją Panią Kierownik polecę hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ha... ha.... ale ekipę mam szatany już wykopali pod fundament za jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ha... ha.... ale ekipę mam szatany już wykopali pod fundament za jeden dzień No to super, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja to się im od początku dziwiłam, ze takiego kierbuda mają. Nigdy na budowie nie była, kasowała za wpis jak za zboże, i zapisała 2,5 dzienników, gruuubych Trafienie na dobrego kierbuda wcale nie jest łatwe. Często ludziska niby kogoś polecają, ale nie mówią jak się sprawował czy co spartolił. Ja swojego nikomu nie polecę, z początku starał się, a później olał i raz na 5 miesięcy wpada porobić wpisy. Dobrze że wyrobi się w jednym dzienniku To mnie chyba trafił się dość fajny gość...Dziadek stary, ma uprawnienia na wszystkie odbiory, na niego jest firma, którą prowadzi zięć /z zięciem idzie się dogadać/ a dodatkowo dorabia u nich dość młody facet, kierownik biura, gdzie dają PNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To mnie chyba trafił się dość fajny gość...Dziadek stary, ma uprawnienia na wszystkie odbiory, na niego jest firma, którą prowadzi zięć /z zięciem idzie się dogadać/ a dodatkowo dorabia u nich dość młody facet, kierownik biura, gdzie dają PNB Afrodyta, Ty to jednak w czepku urodzona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To mnie chyba trafił się dość fajny gość...Dziadek stary, ma uprawnienia na wszystkie odbiory, na niego jest firma, którą prowadzi zięć /z zięciem idzie się dogadać/ a dodatkowo dorabia u nich dość młody facet, kierownik biura, gdzie dają PNB Afrodyta, Ty to jednak w czepku urodzona :) ...jak to było?...głupi ma zawsze szczęście?......ja zawsze mówię, ze co drugi Ale żeby nie było za słodko. Jak dziadek-kierbud będzie tak chory, że nie bedzie mógł podstawowych czynności wykonywać, to trzeba będzie szukać innego. Co może nastąpić w każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ale żeby nie było za słodko. Jak dziadek-kierbud będzie tak chory, że nie bedzie mógł podstawowych czynności wykonywać, to trzeba będzie szukać innego. Co może nastąpić w każdej chwili To musisz modlić się za zdrowie dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ale żeby nie było za słodko. Jak dziadek-kierbud będzie tak chory, że nie bedzie mógł podstawowych czynności wykonywać, to trzeba będzie szukać innego. Co może nastąpić w każdej chwili To musisz modlić się za zdrowie dziadka I za wygraną w totka To już całkiem z górki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ale żeby nie było za słodko. Jak dziadek-kierbud będzie tak chory, że nie bedzie mógł podstawowych czynności wykonywać, to trzeba będzie szukać innego. Co może nastąpić w każdej chwili To musisz modlić się za zdrowie dziadka I za wygraną w totka To już całkiem z górki będzie To ja Ci życzę wygranej w totka z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ale żeby nie było za słodko. Jak dziadek-kierbud będzie tak chory, że nie bedzie mógł podstawowych czynności wykonywać, to trzeba będzie szukać innego. Co może nastąpić w każdej chwili To musisz modlić się za zdrowie dziadka I za wygraną w totka To już całkiem z górki będzie To ja Ci życzę wygranej w totka z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 nie piszcie takich rzeczy bo mój skończy kariere zanim zacznie.... już bredzi że mu stal 12 nie pasuje i żeby 14 dać... na budowie jeszcze nie był... ba projektu nie widział ale wie lepiej...... a nie lepiej 16mm? Zostało mi dosyć dużo po budowie... jakbyś chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ale żeby nie było za słodko. Jak dziadek-kierbud będzie tak chory, że nie bedzie mógł podstawowych czynności wykonywać, to trzeba będzie szukać innego. Co może nastąpić w każdej chwili To musisz modlić się za zdrowie dziadka I za wygraną w totka To już całkiem z górki będzie To ja Ci życzę wygranej w totka z całego serca Spadam do łóżeczka, rozchorowałam się ( boli mnie gardło i głowa), a jutro do pracy muszę iść i żadne zwolnienie ani urlop nie w chodzą w rachubę przez 1,5 tygodnia ( koleżanka na urlopie i druga na zwolnieniu , więc idę się wygrzewać - cały dzień praktycznie leżę w łóżku Życzę dziewczynki spokojnego snu :) Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Spadam do łóżeczka, rozchorowałam się ( boli mnie gardło i głowa), ... więc idę się wygrzewać - cały dzień praktycznie leżę w łóżku Życzę dziewczynki spokojnego snu :) Do jutra Co jest? Plaga jakaś czy co? Ja właśnie miałam to samo pisać Dobranoc i zdrówka życzę I spokojnego dnia w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Papa Afrodytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hejka! Wypada się wkońcu ujawnić U mnie na budowie cisza Idziemy dziś z ojcem po schodach do domu (na 4 piętro) i słyszymy na pierwszym jakieś podejżane darcie japy jakiegoś kota (nie musieliśmy zgadywać długo:w klatce jest tylko jeden kot!!!!!) Mało mu paszcza nie pękła od tego miauczenia Żona jak wprowadzała prąd do licznika to nie zauważyła jak jej zwiał i ponad godzine siedział pod drzwiami:o Mina Gwidona bezcenna. Chyba długo już nie ucieknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.09.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Stuku pewnie teraz się tak szybko nigdzie nie wybierze Gwidon Nasza Megana też wciąż traktuje korytarz w bloku, jako przedłużenie mieszkania, ale na drugie imię ma "cykoria" i tylko raz się wybrała troszkę dalej i teraz już w drzwiach siedzi i nadsłuchuje Śmieszne te kociaki. Trochę się martwię kocim dziecięciem z budowy ( otrzymała imię "Mania") Michał ostatnio był na budowie i mała Mania kicha . Musiała się przeziębić Niestety mimo karmienia, Mania jak tylko zrobisz kroczka w jej stronę, to ucieka. I jak ją do weta zawieźć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts