Megana 16.09.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zdrówka życzę Dzięki dziewczynki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wróciłam i od razu pędzę do Ciebie Zdrowiej kobito, bo budowa czeka. Kto będzie podejmował najważniejsze decyzje? Trzymam kciuki za pozytywne rozstrzygnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zdrówka życzę Dziękuję aniuhubi Po tylu życzeniach, to nie mam wyjścia, jak tylko szybko zdrowieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wróciłam i od razu pędzę do Ciebie Zdrowiej kobito, bo budowa czeka. Kto będzie podejmował najważniejsze decyzje? Trzymam kciuki za pozytywne rozstrzygnięcia Iwonko - teraz będę zdalnie wydawać i podejmować decyzje :) Wiesz, telefony, zdjęcia, internet i gadanie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Małgosiu, wyzdrowiałaś? Eeeeeee Aniu szkoda gadać Jest jeszcze gorzej Piąta rano ból zatok, łeb pęka z bólu, po drodze z pracy pojechałam do lekarza i chciała mi dać L4, ale wzięłam 2 dni urlopu + sobota i niedziela i kuruję się antybiotykami Ło jej to Cie tak na poważnie wzięło Ale w komputer patrzeć możesz ?? Nie opuścisz nas ?? To napewno te cholerne przeciągi, u nas też są . Mówię budowlańcom, żeby zamykali drzwi ale do nich to jak grochem o ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ło jej to Cie tak na poważnie wzięło Ale w komputer patrzeć możesz ?? Nie opuścisz nas ?? To napewno te cholerne przeciągi, u nas też są . Mówię budowlańcom, żeby zamykali drzwi ale do nich to jak grochem o ścianę Jeszcze patrzeć mogę , ale fakt faktem tabletki przeciwbólowe musiałam wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Meganus, sofa bedzie dopiero za... juz teraz 3 tygodnie. Musialam czekac szesc. Wkleje Ci link http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=45201&pid=82&did=1&l=plBez tych zaglowkow, bo mi sie nie podobaja.A domek pokaze Ci, jak mi dzieciatko zrobi zdjecia. Znowu sie musze prosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 16.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Małgoś, długo mnie nie było, bo siedziałam sobie na dziadówce z dzieciakami, ostatecznie od tego są wakacje. Dzisiaj przeczytałam uważnie dziennik, jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM i uważam, że to co zrobiliscie do tej pory to mistrzostwo świata!!. Aż dech zapiera patrząc, jak nasza wieś się powiększa i pięknieje !!!!! I zdrowia dużo życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Meganus, sofa bedzie dopiero za... juz teraz 3 tygodnie. Musialam czekac szesc. Wkleje Ci link http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=45201&pid=82&did=1&l=pl Bez tych zaglowkow, bo mi sie nie podobaja. A domek pokaze Ci, jak mi dzieciatko zrobi zdjecia. Znowu sie musze prosic. Śliczna sofa i słusznie że bez zagłówków, my kupiliśmy ciemny brąz narożnik z fotelem i też się kolor sprawdził :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Małgoś, długo mnie nie było, bo siedziałam sobie na dziadówce z dzieciakami, ostatecznie od tego są wakacje. Dzisiaj przeczytałam uważnie dziennik, jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM i uważam, że to co zrobiliscie do tej pory to mistrzostwo świata!!. Aż dech zapiera patrząc, jak nasza wieś się powiększa i pięknieje !!!!! I zdrowia dużo życzę! 07 zgłoś się - Dzięki. To teraz na Was kolej powiększyć grono budujących :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Do salonu chyba tez jednak kupie ciemny braz. Chcialam czarna, ale jak zobaczylam braz na zywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Do salonu chyba tez jednak kupie ciemny braz. Chcialam czarna, ale jak zobaczylam braz na zywo... Jak znajdę jutro zdjęcie, to wkleję narożnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ellaj - Wklejam zdjęcie narożnika, niestety innego nie znalazłam.http://www.systemc.pl/domek/0909/IMG_0086C.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.09.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Pierwek - - ostatnio rozmawialiśmy z sąsiadem, który mieszka koło nas i dowiedzieliśmy się skąd zawiewa do Was smrodek. Blisko Was jest jakaś świniarnia, czy coś takiego i stąd zapachy. Tyle to ja też wiem. Pytanie dlaczego śmierdzi w miesiącach sierpień/wrzesień? Świnie puszczają wtedy bardziej śmierdzące bąki ? co do tego _blisko_.... myślę, że najmniej to będzie jakieś 5 km . To nie jest tak, że mam ją za miedzą. Co do wiatrów to mam tak samo. jak wieje z zachodu (a tak jest najczęściej) to jest spokój. Generalnie w tym roku było w miarę spokojnie... choć być może jeszcze największe smrody przed nami. W tamtym roku najgorzej było na początku września. Waliło non stop przez 4 dni tak, że łeb chciało urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzień dobry Jak zdrówko ? Lepiej ? I co uzgodniliście z konstruktorem ? A już doczytałam. Ładnie już wygląda Wasz domek. Teraz widać bryłe w całości. Jak prosiłaś nie komentuje kształtu wywietrzników. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Kamienie fajne, będzie skalniak jak sie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Meganko...to trzymam kciuki, za konstruktora i za pozytywne rozwiązanie sprawy dachu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a ja oprócz dachu trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Na opinię konstruktora czekam jak na zbawienie ( no może nie Boskie, ale czekam ). Może dzisiaj już da odpowiedź i oby dobrą Co do zdrowia, to za chwilę jadę na (Pilne ) prześwietlenie i Pani powiedziała, że na popołudnie może bym miała, to na jutro do laryngolog mógłby sobie na nie popatrzeć - tak dla rozrywki Bardzo dziękuję Wam za życzenia dojścia do zdrowia i .......... niech się spełni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Megana - idziecie jak burza Gratulacje, pięknie domek rośnie... Tobie zdrówka życzę Ps. Tych podróży i wyjazdów w gór zazdraszczam.... my w tym roku chyba jednak nie pojedziemy pozdrawiam ciepło Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts