Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Małgosiu,

wyzdrowiałaś?

Eeeeeee Aniu szkoda gadać :(

Jest jeszcze gorzej :(

Piąta rano ból zatok, łeb pęka z bólu, po drodze z pracy pojechałam do lekarza i chciała mi dać L4, ale wzięłam 2 dni urlopu + sobota i niedziela i kuruję się antybiotykami :cry: :cry:

Ło jej :( to Cie tak na poważnie wzięło :(

Ale w komputer patrzeć możesz ?? Nie opuścisz nas ??

To napewno te cholerne przeciągi, u nas też są :( . Mówię budowlańcom, żeby zamykali drzwi ale do nich to jak grochem o ścianę :wink:

Ło jej :( to Cie tak na poważnie wzięło :(

Ale w komputer patrzeć możesz ?? Nie opuścisz nas ??

To napewno te cholerne przeciągi, u nas też są :( . Mówię budowlańcom, żeby zamykali drzwi ale do nich to jak grochem o ścianę :wink:

Jeszcze patrzeć mogę :lol: :lol: , ale fakt faktem tabletki przeciwbólowe musiałam wziąć :(

Małgoś, długo mnie nie było, bo siedziałam sobie na dziadówce z dzieciakami, ostatecznie od tego są wakacje. Dzisiaj przeczytałam uważnie dziennik, jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM i uważam, że to co zrobiliscie do tej pory to mistrzostwo świata!!. Aż dech zapiera patrząc, jak nasza wieś się powiększa i pięknieje :lol: :lol: :lol: :o !!!!!

I zdrowia dużo życzę!

Meganus, sofa bedzie dopiero za... juz teraz 3 tygodnie. Musialam czekac szesc. Wkleje Ci link http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=45201&pid=82&did=1&l=pl

Bez tych zaglowkow, bo mi sie nie podobaja.

A domek pokaze Ci, jak mi dzieciatko zrobi zdjecia. Znowu sie musze prosic.

Śliczna sofa i słusznie że bez zagłówków, my kupiliśmy ciemny brąz narożnik z fotelem i też się kolor sprawdził :) :)

Małgoś, długo mnie nie było, bo siedziałam sobie na dziadówce z dzieciakami, ostatecznie od tego są wakacje. Dzisiaj przeczytałam uważnie dziennik, jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM i uważam, że to co zrobiliscie do tej pory to mistrzostwo świata!!. Aż dech zapiera patrząc, jak nasza wieś się powiększa i pięknieje :lol: :lol: :lol: :o !!!!!

I zdrowia dużo życzę!

07 zgłoś się - Dzięki. To teraz na Was kolej powiększyć grono budujących :) :)

Pierwek - - ostatnio rozmawialiśmy z sąsiadem, który mieszka koło nas i dowiedzieliśmy się skąd zawiewa do Was smrodek.

Blisko Was jest jakaś świniarnia, czy coś takiego i stąd zapachy.

Tyle to ja też wiem. Pytanie dlaczego śmierdzi w miesiącach sierpień/wrzesień? Świnie puszczają wtedy bardziej śmierdzące bąki ? ;) co do tego _blisko_.... myślę, że najmniej to będzie jakieś 5 km . To nie jest tak, że mam ją za miedzą.

Co do wiatrów to mam tak samo. jak wieje z zachodu (a tak jest najczęściej) to jest spokój. Generalnie w tym roku było w miarę spokojnie... choć być może jeszcze największe smrody przed nami. W tamtym roku najgorzej było na początku września. Waliło non stop przez 4 dni tak, że łeb chciało urwać.

Dzień dobry :D

Jak zdrówko ? Lepiej ?

I co uzgodniliście z konstruktorem ?

A już doczytałam.

Ładnie już wygląda Wasz domek. Teraz widać bryłe w całości.

Jak prosiłaś nie komentuje kształtu wywietrzników.

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Kamienie fajne, będzie skalniak jak sie patrzy :)

Na opinię konstruktora czekam jak na zbawienie ( no może nie Boskie, ale czekam :evil: ). Może dzisiaj już da odpowiedź i oby dobrą :D

Co do zdrowia, to za chwilę jadę na (Pilne ) prześwietlenie i Pani powiedziała, że na popołudnie może bym miała, to na jutro do laryngolog mógłby sobie na nie popatrzeć - tak dla rozrywki :lol: :lol: :lol:

Bardzo dziękuję Wam za życzenia dojścia do zdrowia i .......... niech się spełni :) :)