Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Gość ******b

Megano bardzo dziękuję za możliwość obejrzenia Waszego domku, byłam tam dzisiaj rano (za zgodą właściciela) :D chciałam zobaczyć jakieś dzieło Pana Zycha, chyba się na niego zdecydujemy. Wejścia na posesję co prawda pilnuje jakiś biało-czarny tygrys, ale był miły i pozwolił nam wejść. Domek macie bardzo fajny, a stan zaawansowania prac godny pozazdroszczenia. Życzę Wam pomyślnego rozwiązania spraw konstrukcyjnych i dużo zdrówka dla właścicielki.

My czekamy już tylko na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę.

Pozdrawiam Hanka

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Megano bardzo dziękuję za możliwość obejrzenia Waszego domku, byłam tam dzisiaj rano (za zgodą właściciela) :D chciałam zobaczyć jakieś dzieło Pana Zycha, chyba się na niego zdecydujemy. Wejścia na posesję co prawda pilnuje jakiś biało-czarny tygrys, ale był miły i pozwolił nam wejść. Domek macie bardzo fajny, a stan zaawansowania prac godny pozazdroszczenia. Życzę Wam pomyślnego rozwiązania spraw konstrukcyjnych i dużo zdrówka dla właścicielki.

My czekamy już tylko na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę.

Pozdrawiam Hanka

Haniu,

dziękujemy za słowa pochwały i przekażemy Panu Bogdanowi :)

Jak już pisałam wcześniej, pomieszczenia są małe, ale dla naszej dwójki myślę że w sam raz ( okaże się jak zamieszkamy :) )

Tygrys jeszcze trochę bojaźliwy, ale z czasem urośnie, zmężnieje i będzie stał na straży :) :) :)

Życzę, żeby czas się nie dłużył i abyście szybko zaczęli budowę wymarzonego domku :)

......... a Małgosi gratulujemy dachówki :D :lol: Wcale nie zwróciłam uwagi na kształt :lol: :lol: No proszę - i już ją masz, a tak sie martwiłaś kobito :)

Tylko patrzeć, jak będzie leżała wygodnie na dachu :)

Zdrówka życzę!!!

Z tym leżeniem na dachu mamy problem, bo dalej nie wiadomo co z więźbą :(

Jutro może coś będziemy wiedzieć :)

jutro będziesz wiedziała co z dachem??

Jutro ma przyjechać na budowę kolega z pracy, żeby to nasze cudo ( więźbę) zobaczyć i coś zaproponować.

Jakieś wyjście z sytuacji musi być ( pewnie kosztowne), ale coś będzie zrobione.:)

Chciałabym mieć to z głowy, a nawet nie mogę na działkę pojechać i być przy rozmowie :( Co 3 głowy, to nie jedna :wink: :wink:

Megana - idziecie jak burza :o :o :o

Gratulacje, pięknie domek rośnie...

Tobie zdrówka życzę

Ps. Tych podróży i wyjazdów w gór zazdraszczam.... my w tym roku chyba jednak nie pojedziemy :-?

pozdrawiam ciepło

Justyna

Justynko - dziękuję :)

Co do górek, to teraz pewnie przystopujemy, bo roboty dużo i czasu mało, a i kasy potrzeba na wydatki budowlane :)

Nawet na jeden dzień nie możecie się wybrać? Chociaż na chwilkę oderwać się od rzeczywistości ? :)

Małgosia, zdrowia życzę

zdjęcie zrobione?

laryngolog pooglądał?

i jak się sprawy dachowe mają?

choroba chorobą, ale obowiżaki na FM też są :lol:

czyli pisz, pisz... :D

pozdr

Mamik i Kalu67 -

dostałam L4 do wtorku :(

głowa dalej boli - czytaj zatoki :(

dach dalej nie wiadomo co. Dzisiaj kolega z pracy - konstruktor przyjechał na działkę i zabrał się do roboty. Na poniedziałek ma dać rozwiązanie problemy.

Mam nadzieję, że wreszcie skończy się ten problem, bo mam już go dość :( :evil:

Malgosiu łykaj co się da, pij sok z malin, miód jeśli lubisz to rób inhalacje ziołowe łatwiej się oddycha (choć przez chwilę) :D

Za konstruktora trzymam kciuki, a Tobie życzę zdrowia.

Ps. bloczki zamówione B 20 mają być na poniedziałek rano ( mam nadzieję)

Kasiu73 - fajnie, że już zaczynasz mury :)

Co ma Ci być lepiej niż nam :lol: :lol: :lol:

Ja kuruję się, ale Michał złapał ode mnie choróbsko, bolało go wczoraj gardło i właśnie zaczął smarkać :( :cry:

Kurcze, dopiero teraz doczytałem,że zbieraliście zamiast kwiatów przybory szkolne dla dzieciaków :D

My też tak zrobiliśmy za namową ciotki z PCK.

Kwiaty i tak się trafiły i szybko wylądowały w śmieciech, a tak dzieciakom się przydały.

Na pamiątke mamy gazety z artykułem o nas :roll: :wink: i dyplomik :D

Kurcze, dopiero teraz doczytałem,że zbieraliście zamiast kwiatów przybory szkolne dla dzieciaków :D

My też tak zrobiliśmy za namową ciotki z PCK.

Kwiaty i tak się trafiły i szybko wylądowały w śmieciech, a tak dzieciakom się przydały.

Na pamiątke mamy gazety z artykułem o nas :roll: :wink: i dyplomik :D

:D :D :D - Za nim przyszedł kryzys, to dla takich dzieci zaczynało świecić słońce. Firmy więcej pomagały, a teraz to znowu kicha, szkoda gadać :(

Miło, że tak postąpiliście i chwała Cioci za to :) :) :)

Dobry wieczór :)

Przykro mi z powodu choroby, ale mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia Małgosiu, czego życzę Ci z całego serca :D

Fajnie, że sprawa wody tak się rozstrzygnęła. U mnie wszystko szło dobrze, a teraz woda nie leci :evil: Ale może w przyszłym tygodniu coś się wyjaśni.

Nie daj się chorobie i pisz, co na budowie :)

PS. Co do widoków - najważniejsze, żeby Wam było tam dobrze Małgosiu - widoki nie są istotne :D

No to ładnie się załatwiliscie :-? Najpierw Ty później Michał.

Meganko na zatoki polecam z własnego doswiadczenia: inhalacje z roztworu Mucosolvanu w proporcji 2ml na 2ml soli fizjologicznej. Co 3 godz. po max 20 minut. Gwarantuję, że pozbedziesz się bólu głowy po 2-3 dawkach na pewno.

Aaaa i na katar też pomoże, bo obkurczy śluzówkę:wink:

Zdrówka życzę. :wink: