Gość ******b 17.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Megano bardzo dziękuję za możliwość obejrzenia Waszego domku, byłam tam dzisiaj rano (za zgodą właściciela) chciałam zobaczyć jakieś dzieło Pana Zycha, chyba się na niego zdecydujemy. Wejścia na posesję co prawda pilnuje jakiś biało-czarny tygrys, ale był miły i pozwolił nam wejść. Domek macie bardzo fajny, a stan zaawansowania prac godny pozazdroszczenia. Życzę Wam pomyślnego rozwiązania spraw konstrukcyjnych i dużo zdrówka dla właścicielki. My czekamy już tylko na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę. Pozdrawiam Hanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Megano bardzo dziękuję za możliwość obejrzenia Waszego domku, byłam tam dzisiaj rano (za zgodą właściciela) chciałam zobaczyć jakieś dzieło Pana Zycha, chyba się na niego zdecydujemy. Wejścia na posesję co prawda pilnuje jakiś biało-czarny tygrys, ale był miły i pozwolił nam wejść. Domek macie bardzo fajny, a stan zaawansowania prac godny pozazdroszczenia. Życzę Wam pomyślnego rozwiązania spraw konstrukcyjnych i dużo zdrówka dla właścicielki. My czekamy już tylko na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę. Pozdrawiam Hanka Haniu, dziękujemy za słowa pochwały i przekażemy Panu Bogdanowi Jak już pisałam wcześniej, pomieszczenia są małe, ale dla naszej dwójki myślę że w sam raz ( okaże się jak zamieszkamy ) Tygrys jeszcze trochę bojaźliwy, ale z czasem urośnie, zmężnieje i będzie stał na straży :) Życzę, żeby czas się nie dłużył i abyście szybko zaczęli budowę wymarzonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.09.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ......... a Małgosi gratulujemy dachówki Wcale nie zwróciłam uwagi na kształt No proszę - i już ją masz, a tak sie martwiłaś kobito Tylko patrzeć, jak będzie leżała wygodnie na dachu Zdrówka życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ......... a Małgosi gratulujemy dachówki Wcale nie zwróciłam uwagi na kształt No proszę - i już ją masz, a tak sie martwiłaś kobito Tylko patrzeć, jak będzie leżała wygodnie na dachu Zdrówka życzę!!! Z tym leżeniem na dachu mamy problem, bo dalej nie wiadomo co z więźbą Jutro może coś będziemy wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zobaczysz, że będzie dobrze - tylko pozytywne myślenie Małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zobaczysz, że będzie dobrze - tylko pozytywne myślenie Małgosiu Staram się, staram się, staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jutro będziesz wiedziała co z dachem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jutro będziesz wiedziała co z dachem?? Jutro ma przyjechać na budowę kolega z pracy, żeby to nasze cudo ( więźbę) zobaczyć i coś zaproponować. Jakieś wyjście z sytuacji musi być ( pewnie kosztowne), ale coś będzie zrobione. Chciałabym mieć to z głowy, a nawet nie mogę na działkę pojechać i być przy rozmowie Co 3 głowy, to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 będziesz wspierac ich duchowo a to tez ważne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 będziesz wspierac ich duchowo a to tez ważne!!!!!! Oj będę, będę i z nerwów w łóżku nie usiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Megana - idziecie jak burza Gratulacje, pięknie domek rośnie... Tobie zdrówka życzę Ps. Tych podróży i wyjazdów w gór zazdraszczam.... my w tym roku chyba jednak nie pojedziemy pozdrawiam ciepło Justyna Justynko - dziękuję Co do górek, to teraz pewnie przystopujemy, bo roboty dużo i czasu mało, a i kasy potrzeba na wydatki budowlane Nawet na jeden dzień nie możecie się wybrać? Chociaż na chwilkę oderwać się od rzeczywistości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 18.09.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Małgosia, zdrowia życzę zdjęcie zrobione? laryngolog pooglądał? i jak się sprawy dachowe mają? choroba chorobą, ale obowiżaki na FM też są czyli pisz, pisz... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 meganko...........jak Twoje zdrówko??? jest poprawa??a wieści od konstruktora macie juz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.09.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Małgosia, zdrowia życzę zdjęcie zrobione? laryngolog pooglądał? i jak się sprawy dachowe mają? choroba chorobą, ale obowiżaki na FM też są czyli pisz, pisz... pozdr Mamik i Kalu67 - dostałam L4 do wtorku głowa dalej boli - czytaj zatoki dach dalej nie wiadomo co. Dzisiaj kolega z pracy - konstruktor przyjechał na działkę i zabrał się do roboty. Na poniedziałek ma dać rozwiązanie problemy. Mam nadzieję, że wreszcie skończy się ten problem, bo mam już go dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Malgosiu łykaj co się da, pij sok z malin, miód jeśli lubisz to rób inhalacje ziołowe łatwiej się oddycha (choć przez chwilę) Za konstruktora trzymam kciuki, a Tobie życzę zdrowia. Ps. bloczki zamówione B 20 mają być na poniedziałek rano ( mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.09.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Malgosiu łykaj co się da, pij sok z malin, miód jeśli lubisz to rób inhalacje ziołowe łatwiej się oddycha (choć przez chwilę) Za konstruktora trzymam kciuki, a Tobie życzę zdrowia. Ps. bloczki zamówione B 20 mają być na poniedziałek rano ( mam nadzieję) Kasiu73 - fajnie, że już zaczynasz mury Co ma Ci być lepiej niż nam Ja kuruję się, ale Michał złapał ode mnie choróbsko, bolało go wczoraj gardło i właśnie zaczął smarkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze, dopiero teraz doczytałem,że zbieraliście zamiast kwiatów przybory szkolne dla dzieciaków My też tak zrobiliśmy za namową ciotki z PCK. Kwiaty i tak się trafiły i szybko wylądowały w śmieciech, a tak dzieciakom się przydały. Na pamiątke mamy gazety z artykułem o nas i dyplomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.09.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze, dopiero teraz doczytałem,że zbieraliście zamiast kwiatów przybory szkolne dla dzieciaków My też tak zrobiliśmy za namową ciotki z PCK. Kwiaty i tak się trafiły i szybko wylądowały w śmieciech, a tak dzieciakom się przydały. Na pamiątke mamy gazety z artykułem o nas i dyplomik - Za nim przyszedł kryzys, to dla takich dzieci zaczynało świecić słońce. Firmy więcej pomagały, a teraz to znowu kicha, szkoda gadać Miło, że tak postąpiliście i chwała Cioci za to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dobry wieczór Przykro mi z powodu choroby, ale mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia Małgosiu, czego życzę Ci z całego serca Fajnie, że sprawa wody tak się rozstrzygnęła. U mnie wszystko szło dobrze, a teraz woda nie leci Ale może w przyszłym tygodniu coś się wyjaśni. Nie daj się chorobie i pisz, co na budowie PS. Co do widoków - najważniejsze, żeby Wam było tam dobrze Małgosiu - widoki nie są istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No to ładnie się załatwiliscie Najpierw Ty później Michał. Meganko na zatoki polecam z własnego doswiadczenia: inhalacje z roztworu Mucosolvanu w proporcji 2ml na 2ml soli fizjologicznej. Co 3 godz. po max 20 minut. Gwarantuję, że pozbedziesz się bólu głowy po 2-3 dawkach na pewno. Aaaa i na katar też pomoże, bo obkurczy śluzówkę Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts