Megana 21.09.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 No to tak: - dziecko urodziłam (nawet 2 szt.) - drzewo posadziłam (z córka ) - dom jeszcze przede mną a że mam wsparcie to wybuduję No i tak trzymać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.09.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dziewczynki, będzie dobrze i na pewno dacie radę W końcu kobieta powinna: - wybudować dom - posadzić drzewo - urodzić dziecko dziewczynki ale przynajmniej jednej ze spraw powyżej bez nas same nie dacie rade zrobić .....choć technika idzie na przód ale póki co...... Naleśnik a Wasze męskie powiedzonko, to: - wybudować dom - posadzić drzewo - spłodzić syna Niestety z tym ostatnim, to też macie problem sami sobie nie urodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dobrze, że coś się wyjaśniło w sprawie więźby. Czekam na dalsze wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dobrze, że coś się wyjaśniło w sprawie więźby. Czekam na dalsze wieści. Ja też A tak poważnie to musi się jakoś to wyjaśnić, więc staram się być spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dobrze, że coś się wyjaśniło w sprawie więźby. Czekam na dalsze wieści. Ja też A tak poważnie to musi się jakoś to wyjaśnić, więc staram się być spokojna Będzie dobrze, przecież nie każą wam ściągać więźby. Wymyślą coś treściwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 21.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Będzie dobrze, przecież nie każą wam ściągać więźby. Wymyślą coś treściwego. Powiedziałabym, że baardzo dobrze powiedziane Jak zdrufko ?? Pytam o Twoje i oczywiście Michała również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 przyszłam się przywitac i znikam, powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam z rana:) mam dzis urlopik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.09.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam z rana:) mam dzis urlopik!! Kalu - Ale Ci dobrze ................................ tożeby Ci nie było za dobrze, to marsz na budowę Dziewczynki, dziękuję za życzenia dojścia do zdrowia :) Kuruję się, ale niestety już w pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Meganko..........mam pytanie. czy Plac Nowy Targ 28 we Wrocławiu to gdzies blisko Ciebie?? chciałabym coś tam sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.09.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Meganko..........mam pytanie. czy Plac Nowy Targ 28 we Wrocławiu to gdzies blisko Ciebie?? chciałabym coś tam sprawdzić Blisko mojej pracy. Proś, a będzie spełnione Co Ci sprawdzić Kalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Meganko........sprawa wygląda tak: mamy kupić komin leiera. koszt u nas w hurtowni ok. 3500 znalazłam na allego za 2300 ale trzeba wpłacic całą kase wczesniej!!!!! juz przy zamówieniu!!! troche sie boje wpłacic kase w ciemno bo sprzedający jest nowym uzytkownikiem, ma dopiero 10 komentarzy Podaja adres swojego biura , własnie Wrocław miałabym prosbe, aby wejśc tam i sprawdzic czy taka firma istanieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jesli sie zgodziśz to wysle Ci dane na priv i będe wdzięczna do konca zycia!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.09.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jesli sie zgodziśz to wysle Ci dane na priv i będe wdzięczna do konca zycia!!!!!!!!!! Nie ma problemu, jutro podejdę i wszystko "oblukam" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Gosiu jesteś nad wyraz pomocną kobitą.Zawsze chętna do pomocy. Takiej to tylko ze świecą szukać. Mam nadzieję, że mąż docenia takiego skarba jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.09.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Gosiu jesteś nad wyraz pomocną kobitą. Zawsze chętna do pomocy. Takiej to tylko ze świecą szukać. Mam nadzieję, że mąż docenia takiego skarba jak ty. Docenia, docenia , tak po za tym, mam blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Małgosiu - te drewniane elementy wyglądają świetnie! Ja bardzo lubię takie wykończenia i powiem szczerze, że podsunęłaś mi pomysł na nasz ganek Co do dachu - na pewno będzie dobrze. Sama widzisz, że wszystko zmierza ku dobremu rozwiązaniu Na moje oko - Maniek już z Wami zostanie Jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.09.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Małgosiu - te drewniane elementy wyglądają świetnie! Ja bardzo lubię takie wykończenia i powiem szczerze, że podsunęłaś mi pomysł na nasz ganek Co do dachu - na pewno będzie dobrze. Sama widzisz, że wszystko zmierza ku dobremu rozwiązaniu Na moje oko - Maniek już z Wami zostanie Jest świetny Takie elementy będą jeszcze na ścianach szczytowych, tyle, że odwrócone w drugą stronę. Z dachem, to mam nadzieję, że w tym tygodniu wreszcie się skończy sprawa. Maniek - trochę boję się zimna i zimy, bo do domu w bloku nie możemy go wziąć a za chwilę będą drzwi i okna wstawione i gdzie on się podzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Tylko się przywitam..... i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 23.09.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Również witam. Taka chora i do pracy musiałaś ? Ech ci nasi pracodawcy U nas kupili maseczki, że jak ktoś będzie kichał, prychał to ma nosić, żeby innych nie zarażać Ładne te klocki drewniane, podobają mi się. Ciekawa jestem jak Wasza Megi zareaguje na Mańka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts