TMK 04.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 pozdrawiam przeprowadzkowo mam dwa pytania jak bedziesz już miała neta czekam na priva u którego z laryngologów w dolmedzie byłaś i z jakim skutkiem jak architekt Hej Kasiu73 - laryngolog nazywa się Maciej Ryszkowski, czy jest dobry? Hyyyy chyba zna się na rzeczy, ale ciężko się do niego dostać, pomijam, że większość czasu przesypia w gabinecie Laryngologów z Wrocławia chyba wszystkich sprawdzałem.... Rok temu młodsza córka miała operację uszów i po wielu poszukiwaniach i opiniach wylądowaliśmy w medicusie na ul.Wyszyńskiego. Klinikę założyli najlepsi lekarze z dolnego śląska, już dawno po fakcie ale podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami... a co do przeprowadzek... Dzisiaj znów przerzucaliśmy trochę rzeczy na budowę, kuźwa skąd to wszystko się wzięło w obecnym mieszkaniu? Na przeprowadzkę końcową zamawiam tira... Temat oczyszczalni przy glinie u nas upadł z powodu wysokiego kosztu inwestycji, niestety. ps. powodzenia z papierami - teraz to się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.04.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 TMK - Kurcze, nie chcę mieć szamba Wiesz, tam gdzie będziemy się budować, sąsiad już mieszka i ma oczyszczalnię. Pytanie tylko jakim kosztem to zrobił??? Trudno, niech firma zrobi badanie gleby, może nie będzie tak tragicznie. Muszę poszukać gdzieś na forum temat oczyszczalni, pewnie ktoś miał taki problem i może będzie mógł powiedzieć ile musiał dołożyć np. do usypania kopca z piachu, żeby rozsączalnik zainstalować. Laryngolog - niedawno byłam chora na zatoki, szczepiłam się przeciwko grypie i znowu boli mnie gardło. Ten rok jest jakiś straszny nie pamiętam, żebym tak często chorowała na gardło. Co do papierów, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.04.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 TMK - Kurcze, nie chcę mieć szamba Wiesz, tam gdzie będziemy się budować, sąsiad już mieszka i ma oczyszczalnię. Pytanie tylko jakim kosztem to zrobił??? Trudno, niech firma zrobi badanie gleby, może nie będzie tak tragicznie. Muszę poszukać gdzieś na forum temat oczyszczalni, pewnie ktoś miał taki problem i może będzie mógł powiedzieć ile musiał dołożyć np. do usypania kopca z piachu, żeby rozsączalnik zainstalować. Mój sąsiad też ma... wójt naszej gminy... dwie studzienki i rura do burzówki... smród latem na 100 metrów... U mnie firma chciała robić wymianę gruntu a mam z 60-80cm humusu (I klasa) i niżej glina z kamieniami. Koszt potężny, pogoniłem "ekspertów" i zamówiłem szambo z Radomia. Dwa lata się pomęczę, później i tak będzie kanalizacja. Już obecnie gmina płaci kary za jej brak. Laryngolog - niedawno byłam chora na zatoki, szczepiłam się przeciwko grypie i znowu boli mnie gardło. Ten rok jest jakiś straszny nie pamiętam, żebym tak często chorowała na gardło. Nasze przeziębienia skończyły się od operacji córki, wcześniej była przeziębiona miesiąc w miesiąc, a my razem z nią Od roku ani razu, góra smarkanie 2-3dni. Kuruj się, za trochę nie będzie na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.04.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 TMK - Kuruj się, za trochę nie będzie na to czasu Mam nadzieję, że się wyleczę, a do pracy kurcze muszę chodzić i na drugie zwolnienie nie mogę sobie pozwolić. Będzie dobrze - musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Megana ja również życzę dużo zdrówka ....... nawiasem mówiąc sobie też bo kicham niemiłosiernie fajne widoczki z gór a u nas prawie lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Maganko-Zdrowka zycze ,Zdroweczka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 05.04.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Widzę, że w końcu udało Wam się złapać trochę górskiego powietrza U mnie na działce już nie ma śniegu, ale jest bardzo mokro. Chciałam zrobić jakąś odkrywkę - niestety, trzeba czekać aż trochę podeschnie. Co do papierów - życzę Wam anielskiej cierpliwości i stalowych nerwów Jestem w trakcie - wiem, co mówię No i czekam na rzuty projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Megana ja również życzę dużo zdrówka ....... nawiasem mówiąc sobie też bo kicham niemiłosiernie fajne widoczki z gór a u nas prawie lato. Hej Naleśnik, dziękuję i nie daję się witaminki, coś na gardło i będzie dobrze Widzę, że zmieniłeś awatarek, ale nie wiem kiedy . Dawno temu? Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Maganko-Zdrowka zycze ,Zdroweczka ... Dzięki, chyba trzeba będzie się wzmocnić, może mleko czosnek i masło Moja córka Kasiowa tego nie cierpi. Któregoś razu jak była chora i leżała w łóżku, mówię do niej zrobię Ci mleko z czosnkiem. Na to ona z przekąsem i z lodem. Ja zrozumiałam i z miodem, więc jej zrobiłam mleko, czosnek i miód. Jak zaczęła pić to z grymasem mnie pyta co ja tam dodałam bo jest paskudne, więc mówie, no przecież chciałaś z miodem, a ona na to żarowałam, że z lodem.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Widzę, że w końcu udało Wam się złapać trochę górskiego powietrza U mnie na działce już nie ma śniegu, ale jest bardzo mokro. Chciałam zrobić jakąś odkrywkę - niestety, trzeba czekać aż trochę podeschnie. Co do papierów - życzę Wam anielskiej cierpliwości i stalowych nerwów Jestem w trakcie - wiem, co mówię No i czekam na rzuty projektu Iwonko miło Cię widzieć Mamy dostarczyć tylko dokumenty, Pani Małgosia architekt, będzie za nas załatwiać sprawy, ja nie mogę się zwalniać z pracy, a Michał też nie zawsze może. Chociaż i tak parę poapierków musimy jej dostarczyć Tak odwiedziliśmy górki spędziliśmy super dzień Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę szybkiego wyparowania wody n działeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 05.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mamy dostarczyć tylko dokumenty, Pani Małgosia architekt, będzie za nas załatwiać sprawy, ja nie mogę się zwalniać z pracy, a Michał też nie zawsze może. Małgosiu, ja też mam architekta "od papierków", który ma w efekcie położyć mi na biurku pozwolenie na budowę. Ale....nie byłabym sobą, gdybym osobiście tego nie pilnowała (to takie już chyba moje skrzywienie zawodowe ). Nie zliczę ile telefonów dziennie wykonuję, a na tablicy korkowej w pracy już miejsca zabrakło Załatwianie papierków wzięłam na siebie z dwóch powodów : po pierwsze - małżonek mój ma mniej czasu w pracy, po drugie - po prostu na papierach się znam i uważam, że kobiety są w tym lepsze Z ta wodą u mnie to jest tak, że z jednej strony chciałabym żeby jej nie było (w sensie - żeby można było kopać), a z drugiej strony - żeby była (w sensie - żeby dociągnęli mi przyłącze). Jutro o 8.00 jadę do wodociągów walczyć o przyłącze - zobaczymy co z tegop wyjdzie... Pozdrawiamy Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 witam w tym pięknym dniu życzę zdrowia sobie zresztą też za informacje dziękuję i powodzenia w papierkologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 witam w tym pięknym dniu życzę zdrowia sobie zresztą też za informacje dziękuję i powodzenia w papierkologii Kasiu, a jak Twój architekt? Iwonko - łatwowierna też nie jestem i też pilnuję, a raczej staram się pilnować wszystkiego. W końcu to nasza kasa ciężko zarobiona i do spłacenia Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Widzę, że zmieniłeś awatarek, ale nie wiem kiedy . Dawno temu? Pozdrawiam Cię serdecznie avatarek zmieniony wczoraj ja również gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Widzę, że zmieniłeś awatarek, ale nie wiem kiedy . Dawno temu? Pozdrawiam Cię serdecznie avatarek zmieniony wczoraj ja również gorąco pozdrawiam No patrz, ale mam oko Ale może jaja umieść w awatarku, bo święta za pasem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Smacznego jajeczka i wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Smacznego jajeczka i wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacych Swiat Bardzo dziękujemy i również życzymy wszystkiego najjjjjjj i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka http://img25.imageshack.us/img25/5725/mailgooglecom7671574.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki jadalnej, pisanki niebanalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego http://republika.pl/blog_xj_3485005/5014565/tr/kroliczki.gif SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts