Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

A jak Wam idzie z budową "pozwoleniem na budowę"?

idzie nam tragicznie, w końcu skompletowałam wszystkie papiery (mam nadzieję :-? ) czyli w pn składamy (mam nadzieję) :-? komplet do starostwa, a zatem może połowa października, a może koniec, a może ...

nie mam pojęcia :cry:

jak sobie przypomnę moje pierwotne plany, to zupełnie się to rozjechało

ale mój optymizm oparty był na wcześniejszych doświadczeniach - robiliśmy przymiarki do budowy w innym miejscu - tam KOMPLET papierów (woda, ścieki, prąd, mapa, wjazd) dostaliśmy w ciągu 2 tygodni, myślałam, że to zawsze tyle trwa :lol: , ale tamto była inna gmina, co jak widać ma znaczenie :evil:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Meganko :wink:

gartulacje z powodu szamba :lol: :lol:

a kolorek deski nie wyszedł wcale tak źle!! Gdy dojdzie dach , rynny i elewacja to zginie na ich tle !!! zobaczysz :lol: :lol:

Kalu, byłam na budowie i sprawdziłam ten kolor i............ niech zostanie :)

Masz rację Kalu, że inaczej wszystko wygląda jak się całościowo patrzy na budowlę :)

Aniu, witaj witaj :) :) i miłego dnia Wam życzę :)

Mamik - nie zrażaj się, pomału do celu, fakt jest faktem, że co gmina, to Pan Wójt i jego świta. Dlatego my zdecydowaliśmy że KB załatwi sprawy za nas. Efekt był, bo obiecała, że za miesiąc i było za miesiąc. Czy zamierzcie zacząć na wiosnę?