Megana 27.09.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Małgosiu - wklejam Ci link do fotek z kotkami http://fotogalerie.pl/galeria/akuracik26910#2939871254072133s2 Super Iwonko, piękne zdjęcia Bardzo mi się podoba zdjęcie Puszka przy drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.09.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kasiu, ktoś musiał kibicować siatkarkom , a ktoś Kubicy ..... ja i Kubicy i siatkarkom.....niestety na nic zdało się moje kibicowanie Małgosiu - wklejam Ci link do fotek z kotkami http://fotogalerie.pl/galeria/akuracik26910#2939871254072133s2 jak zwykle piękne foteczki Megana stryszek całkiem przytulny i jestem pod wrażeniem jaki porządek panuje u Was na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No no, tylko drobne 900 zł Czego to się nie robi dla kochanych sierściuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No no, tylko drobne 900 zł Czego to się nie robi dla kochanych sierściuchów Nastka79 - masz rację :) Chociaż Megana, jest straszna cykoria i mam nadzieje, że nie będzie oddalać się dalej niż nasz płot - zobaczymy jak zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Megana stryszek całkiem przytulny i jestem pod wrażeniem jaki porządek panuje u Was na budowie Naleśnik - sprzątanie okupione krwią , mam takiego odciska zdartego od miotły, że cały palec boli, jak ....... nie powiem co Marzy mi się, żeby już rozplantować ziemię, która leży w koło domu hałdami, ale jak wkopią rury odprowadzające wodę do szamba na deszczówk, to już będzie mozna coś z tym zrobić i jakies roślinki posadzić w koło. Zastanawiam się, czy teraz to dobra pora, czy lepiej poczekać z tym sadzeniem do wiosny. Kurcze wogóle się na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.09.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 jakieś iglaki, drzewka, krzaczki można spokojnie teraz wsadzać.My w weekend zakupiliśmy na wyprzedaży tuje i cyprysy po 7 szt. W szystko już wsadzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 jesienią można spokojnie sadzić tym bardziej, że teraz przeważnie drzewka czy krzewy kupuje się z bryłką ale ja np. odpuszczam sobie cokolwiek z ogrodem w tym roku, raz z braku czasu a dwa.....co będę robił w przyszłym?? Megana http://sport.onet.pl/0,1248769,2050760,,f1_kubica_o_krok_od_nowego_teamu__szykuje_sie_rewolucja,wiadomosc.html czytałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 28.09.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Nastka79 - wejście fajne, ale kosztowne, Na dodatek mogą wejść inne zwierzątka i to takie nie proszone Pit79 - miło, że wpadłeś, szkoda, że tak rzadko :) , a co u Ciebie. Lecisz dalej z wykańczaniem domku? aniahubi - też tak mamy przy bokach gdzie styka się z murkiem, tylko nie mam pomysła na te boki, czy zostawić drewno na wierzchu, czy może otynkować z wszystkich stron. Mniej mi się to podoba, bo jak deszcz zmoczy drewno, to nasiąknięta woda spowoduje gnicie od dołu belek. Widzę że u Was cały czas do przodu, fajnie, milo popatrzeć Ja to się wykańczam wszystko ostatnio pod górę mi idzie , i kasa i czego sie nie dotknę to się rozsypuje... ale cóż smęcić Ci w dzienniku nie będę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj Megana, Bardzo przestronne to poddasze. Na pewno po zamontowaniu okien dachowych zrobi się dużo jaśniej Ale fajne tempo macie! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia okien i gotowego dachu Na kulig do Istebnej się wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam!! ładnie domek wam rośnie!! super wyszły te drewniane zakończenia w szczytach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 jakieś iglaki, drzewka, krzaczki można spokojnie teraz wsadzać. My w weekend zakupiliśmy na wyprzedaży tuje i cyprysy po 7 szt. W szystko już wsadzone... Jak tylko rozplantujemy ziemię, to coś pomyślę, chociaż z jednej strony działki posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Megana http://sport.onet.pl/0,1248769,2050760,,f1_kubica_o_krok_od_nowego_teamu__szykuje_sie_rewolucja,wiadomosc.html czytałaś ?? Naleśnik, my kibicujemy nie od dawna i nie zależnie "renówce", więc jak będzie tam Kubica, to mamy dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 cześć Małgosiu, podobną dachówkę mamy w domu. Sławek przyłożył kawałek Waszej to nie widać różnicy, za to w cenie 3 zł na korzyść Waszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Widzę że u Was cały czas do przodu, fajnie, milo popatrzeć Ja to się wykańczam wszystko ostatnio pod górę mi idzie , i kasa i czego sie nie dotknę to się rozsypuje... ale cóż smęcić Ci w dzienniku nie będę Pozdrawiam serdecznie Pit79 - nie zrażaj się tak szybko. Buduj pomału i ciesz się tym co już zrobiłeś, zrobiłeś naprawdę bardzo dużo. Inni mogą tylko pomarzyć, a Ty realizujesz swoje marzenie i robisz to po mistrzowsku. Podziwiam Cię, bo mało kto ma taki talent i potrafi tyle sam zrobić. Odpocznij trochę i nabierzesz chęci do dalszego dłubania. Przypomnij sobie, jak przywiozłeś stare belki rozebranego domu......, a teraz masz już tyle zrobione. Trzymam mocno kciuki i wierzę, że pomału skończysz i zamieszkasz w swoim domku z duszą - pięknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 hej w temacie dachowym dopiero raczkuję która to taka tania bo ja mam dwa wyznaczniki czarna (anagoba antracyt) i tania Młgosiu to kiedy zaczynacie kłaść dachówkę? wiesz mi potrzebny deszcz Tobie nie i chciałabym to zgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kasiu my na początku jeździlismy za antracytem, ale chcemy glazurowaną dlatego będzie czarnobrazowa - taka jak ma Małgosia. Nam deszcz by też się przydał, to Sławek nie musiałby jeźdić podlewać. to może deszcz na północny wschód a słonce na południowy zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj Megana, Bardzo przestronne to poddasze. Na pewno po zamontowaniu okien dachowych zrobi się dużo jaśniej Ale fajne tempo macie! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia okien i gotowego dachu Na kulig do Istebnej się wybieracie? niuhubi - jutro wsatwaianie okien, będę robić zdjęcia Do Istebnej nie pojedziemy, za daleko, żeby było Karkonoszach, to na 100% byśmy pojechali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 cześć Małgosiu, podobną dachówkę mamy w domu. Sławek przyłożył kawałek Waszej to nie widać różnicy, za to w cenie 3 zł na korzyść Waszej. Aniu, już zakupiliście dachówkę ? :) Nsza przyjechała na plac dzisiaj,i bardzo się cieszę i modlę o pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a konkretnie te Wasze dachóweczki to co za cuda? U Małgosi Creaton..chyba?Aniu a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 hej w temacie dachowym dopiero raczkuję która to taka tania bo ja mam dwa wyznaczniki czarna (anagoba antracyt) i tania Młgosiu to kiedy zaczynacie kłaść dachówkę? wiesz mi potrzebny deszcz Tobie nie i chciałabym to zgrać Kasieńko, od jutra kładziemy dachówkę, więc deszczu jeszcze nie chcemy . A Tobie na czemu potrzebny ten deszcz? Nasza dachówka to Creaton - Balance. Była promocja, to braliśmy , a teraz wiem, że nie przyjmują zamówień, bo za dużo chętnych i nie wyrabiają. Chyba, że możesz dłużej czekać, to może ud Ci się zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts