Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu, ktoś musiał kibicować siatkarkom :) , a ktoś Kubicy :lol: :lol: :lol: .....

ja i Kubicy i siatkarkom.....niestety na nic zdało się moje kibicowanie ;)

Małgosiu - wklejam Ci link do fotek z kotkami :D

http://fotogalerie.pl/galeria/akuracik26910#2939871254072133s2

jak zwykle piękne foteczki

Megana stryszek całkiem przytulny i jestem pod wrażeniem jaki porządek panuje u Was na budowie :)

Megana stryszek całkiem przytulny i jestem pod wrażeniem jaki porządek panuje u Was na budowie :)

Naleśnik - sprzątanie okupione krwią :lol: :lol: :lol: , mam takiego odciska zdartego od miotły, że cały palec boli, jak ....... nie powiem co :oops:

Marzy mi się, żeby już rozplantować ziemię, która leży w koło domu hałdami, ale jak wkopią rury odprowadzające wodę do szamba na deszczówk, to już będzie mozna coś z tym zrobić i jakies roślinki posadzić w koło. Zastanawiam się, czy teraz to dobra pora, czy lepiej poczekać z tym sadzeniem do wiosny. Kurcze wogóle się na tym nie znam :o

jesienią można spokojnie sadzić tym bardziej, że teraz przeważnie drzewka czy krzewy kupuje się z bryłką

ale ja np. odpuszczam sobie cokolwiek z ogrodem w tym roku, raz z braku czasu a dwa.....co będę robił w przyszłym?? 8)

Megana

http://sport.onet.pl/0,1248769,2050760,,f1_kubica_o_krok_od_nowego_teamu__szykuje_sie_rewolucja,wiadomosc.html

czytałaś ??

Nastka79 - wejście fajne, ale kosztowne, Na dodatek mogą wejść inne zwierzątka i to takie nie proszone :wink:

Pit79 - miło, że wpadłeś, szkoda, że tak rzadko :) :) , a co u Ciebie. Lecisz dalej z wykańczaniem domku?

aniahubi - też tak mamy przy bokach gdzie styka się z murkiem, tylko nie mam pomysła na te boki, czy zostawić drewno na wierzchu, czy może otynkować z wszystkich stron. Mniej mi się to podoba, bo jak deszcz zmoczy drewno, to nasiąknięta woda spowoduje gnicie od dołu belek.

Widzę że u Was cały czas do przodu, fajnie, milo popatrzeć :)

Ja to się wykańczam :cry: wszystko ostatnio pod górę mi idzie , i kasa i czego sie nie dotknę to się rozsypuje... ale cóż smęcić Ci w dzienniku nie będę :)

Pozdrawiam serdecznie

Widzę że u Was cały czas do przodu, fajnie, milo popatrzeć :)

Ja to się wykańczam :cry: wszystko ostatnio pod górę mi idzie , i kasa i czego sie nie dotknę to się rozsypuje... ale cóż smęcić Ci w dzienniku nie będę :)

Pozdrawiam serdecznie

Pit79 - nie zrażaj się tak szybko. Buduj pomału i ciesz się tym co już zrobiłeś, zrobiłeś naprawdę bardzo dużo. Inni mogą tylko pomarzyć, a Ty realizujesz swoje marzenie :D :D :D i robisz to po mistrzowsku. Podziwiam Cię, bo mało kto ma taki talent i potrafi tyle sam zrobić. Odpocznij trochę i nabierzesz chęci do dalszego dłubania. Przypomnij sobie, jak przywiozłeś stare belki rozebranego domu......, a teraz masz już tyle zrobione. Trzymam mocno kciuki i wierzę, że pomału skończysz i zamieszkasz w swoim domku z duszą - pięknym domku :D :D

Witaj Megana,

Bardzo przestronne to poddasze. Na pewno po zamontowaniu okien dachowych zrobi się dużo jaśniej :D

Ale fajne tempo macie! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia okien i gotowego dachu :D

Na kulig do Istebnej się wybieracie?

niuhubi - jutro wsatwaianie okien, będę robić zdjęcia :)

Do Istebnej nie pojedziemy, za daleko, żeby było Karkonoszach, to na 100% byśmy pojechali :) :)

hej

w temacie dachowym dopiero raczkuję która to taka tania bo ja mam dwa wyznaczniki czarna (anagoba antracyt) i tania :D

Młgosiu to kiedy zaczynacie kłaść dachówkę? wiesz mi potrzebny deszcz Tobie nie i chciałabym to zgrać :wink:

Kasieńko, od jutra kładziemy dachówkę, więc deszczu jeszcze nie chcemy :lol: :lol: .

A Tobie na czemu potrzebny ten deszcz?

Nasza dachówka to Creaton - Balance. Była promocja, to braliśmy :lol: :lol: , a teraz wiem, że nie przyjmują zamówień, bo za dużo chętnych i nie wyrabiają. Chyba, że możesz dłużej czekać, to może ud Ci się zamówić?