Megana 28.09.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kasiu my na początku jeździlismy za antracytem, ale chcemy glazurowaną dlatego będzie czarnobrazowa - taka jak ma Małgosia. Nam deszcz by też się przydał, to Sławek nie musiałby jeźdić podlewać. to może deszcz na północny wschód a słonce na południowy zachód. Aniu kochana, gdzie Twoje zdjęcia, ja pytam, no gdzie????? No dziewczynki proszę mi tu teraz deszczu jeszcze nie zaklinać, bo my musimy tą dachówkę położyć, a później niech pada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Małgosiu a gdzie umieszczasz zdjecia bo ja zaczęłam na fotosiku ale to bez sensu bo on jest i później większość dzienników jest bez zdjęć a fotki mam robię co dnia deszcz potrzebny do podlewania wylewki... no chyba że jutro wywiercą mi studnię ?! a dachówki to z której hurtowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Małgosiu a gdzie umieszczasz zdjecia bo ja zaczęłam na fotosiku ale to bez sensu bo on jest i później większość dzienników jest bez zdjęć a fotki mam robię co dnia deszcz potrzebny do podlewania wylewki... no chyba że jutro wywiercą mi studnię ?! a dachówki to z której hurtowni? Kasiu, zdjęcia mamy na własnym serwerze. Swoje umieść na żabie, albo zapytaj TMK, gdzie umieszcza swoje My wodę zamawialiśmy u dziadka ze wsi, popytaj okolicznych mieszkańców. Za beczkowóz 1000 l płaciliśmy 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 my wodę na działce mamy, ławy podlewaliśmy to i fundamenty też podleje mąż. Zdjęcia są u Sławka w komórce, ale on do domu przychodzi ok. 22 i już go nie męczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 my wodę na działce mamy, ławy podlewaliśmy to i fundamenty też podleje mąż. Zdjęcia są u Sławka w komórce, ale on do domu przychodzi ok. 22 i już go nie męczę. Rozumie, ale zobaczyć też chcemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 29.09.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Małgosiu, Sławek dzisiaj dzwonił w sprawie dachówek tam gdzie Wy braliście - okres oczekiwania realizacji -pół roku. Pan powiedział, że byliście ostatni co tak krótko czekaliście i kupiliście w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no to Meganko...gratulacje!!! udało sie Wam z dachówkami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 29.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Małgoś, bo ja już się pogubiłam, czy Tobie już raz dachówek nie przywozili?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Gratuluję dachówki - bardzo ładna Ale dopiero jak ją położą, to będzie efekt - czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Małgosiu, Sławek dzisiaj dzwonił w sprawie dachówek tam gdzie Wy braliście - okres oczekiwania realizacji -pół roku. Pan powiedział, że byliście ostatni co tak krótko czekaliście i kupiliście w tej cenie. Aniu - byliśmy dzisiaj po różne rzeczy tam, gdzie kupowaliśmy dachówkę i Pan powiedział mi, że pytaliście. Szkoda, że nie możecie zamówić Kalu dziękujemy mamik - pisałam wcześniej, że jest dachówka na placu u sprzedającego , a teraz jest u ns n budowie, więcej powiem, jest włożona na dach i jutro będzie układana Iwonko, też czekam na ten efekt końcowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 29.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No ! Kochani! Kopę roboty macie za sobą... troszkę jeszcze przed Podziwiam i życzę wytrwałości w dążeniu do wymarzonego swojego domku ! Jeżeli coś będę mógł pomóc/doradzić/odpowiedzieć na jakieś pytanka (zwłaszcza z elektryki ) to proszę na privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.09.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No ! Kochani! Kopę roboty macie za sobą... troszkę jeszcze przed Podziwiam i życzę wytrwałości w dążeniu do wymarzonego swojego domku ! Jeżeli coś będę mógł pomóc/doradzić/odpowiedzieć na jakieś pytanka (zwłaszcza z elektryki ) to proszę na privek Sys, jak miło Cię widzieć Dziękuję i postaram się pytać Czy już skończyłeś u siebie, czy dalej coś robisz? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.09.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgosiu, ale domowo się u Was robi Bardzo ładny kolor okien, no i super będzie grał z dachówką. A elewację do tego jaką planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No ... to teraz już prawie że mieszkacie Super! Jak się nazywa kolor okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.09.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgosiu, ale domowo się u Was robi Bardzo ładny kolor okien, no i super będzie grał z dachówką. A elewację do tego jaką planujecie? aniuhubi i Iwonko - z tymi kolorami, to jakaś masakra, ponieważ u różnych producentów ten kolor inaczej się nazywa. Okna są w kolorze ciemny dąb z firmy Drutex. elewacja, będzie prawdopodobnie w kolorze jasny ecru, chociaż wolałabym jakiś jasne cappucicno Zobaczymy co będziemy musieli wybrać - wszystko zleży od kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witaj Meganko!! wow....jak u Ciebie szybko idzie ślicznie te dachówki wygladaja na dachu okna tez śliczniutkie to co??? święta w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.09.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witaj Meganko!! wow....jak u Ciebie szybko idzie ślicznie te dachówki wygladaja na dachu okna tez śliczniutkie to co??? święta w domu??? Kalu - Taaaak, tylko nie wiadomo które Pewnie, że chcielibyśmy, ale do wprowadzenia jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 30.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Szybko Małgosiu daszek Wam idzie, bardzo ładny. Ale Wielkanoc to już na 100% w domu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 bardzo sprawnie Wam to budowanie idzie Daszek śliczniutki macie. Mnie też taki kusi, ale na razie mam za dużo pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.09.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 bardzo sprawnie Wam to budowanie idzie Daszek śliczniutki macie. Mnie też taki kusi, ale na razie mam za dużo pomysłów Witaj emilius18, to życzę dobrego i ładnego wyboru Oj jak sobie przypomnę, to też się miotaliśmy między jedną a drugą dachówką, między jedną ceną a drugą i trzecią :) Powodzenia życzę i łatwego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts