Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Kasiu my na początku jeździlismy za antracytem, ale chcemy glazurowaną dlatego będzie czarnobrazowa - taka jak ma Małgosia. Nam deszcz by też się przydał, to Sławek nie musiałby jeźdić podlewać. to może deszcz na północny wschód a słonce na południowy zachód.

Aniu kochana, gdzie Twoje zdjęcia, ja pytam, no gdzie????? :evil: :wink:

No dziewczynki proszę mi tu teraz deszczu jeszcze nie zaklinać, bo my musimy tą dachówkę położyć, a później niech pada :) :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosiu a gdzie umieszczasz zdjecia bo ja zaczęłam na fotosiku ale to bez sensu bo on jest :evil: i później większość dzienników jest bez zdjęć

a fotki mam robię co dnia :oops:

deszcz potrzebny do podlewania wylewki... no chyba że jutro wywiercą mi studnię ?!

a dachówki to z której hurtowni?

Małgosiu a gdzie umieszczasz zdjecia bo ja zaczęłam na fotosiku ale to bez sensu bo on jest :evil: i później większość dzienników jest bez zdjęć

a fotki mam robię co dnia :oops:

deszcz potrzebny do podlewania wylewki... no chyba że jutro wywiercą mi studnię ?!

a dachówki to z której hurtowni?

Kasiu, zdjęcia mamy na własnym serwerze. Swoje umieść na żabie, albo zapytaj TMK, gdzie umieszcza swoje :)

My wodę zamawialiśmy u dziadka ze wsi, popytaj okolicznych mieszkańców. Za beczkowóz 1000 l płaciliśmy 20 zł. :D

Małgosiu, Sławek dzisiaj dzwonił w sprawie dachówek tam gdzie Wy braliście - okres oczekiwania realizacji -pół roku. Pan powiedział, że byliście ostatni co tak krótko czekaliście i kupiliście w tej cenie.

Aniu - byliśmy dzisiaj po różne rzeczy tam, gdzie kupowaliśmy dachówkę i Pan powiedział mi, że pytaliście. Szkoda, że nie możecie zamówić :(

Kalu dziękujemy :)

mamik - pisałam wcześniej, że jest dachówka na placu u sprzedającego :) , a teraz jest u ns n budowie, więcej powiem, jest włożona na dach i jutro będzie układana :)

Iwonko, też czekam na ten efekt końcowy :) :)

No ! Kochani! Kopę roboty macie za sobą... troszkę jeszcze przed :wink: Podziwiam i życzę wytrwałości w dążeniu do wymarzonego swojego domku !

Jeżeli coś będę mógł pomóc/doradzić/odpowiedzieć na jakieś pytanka (zwłaszcza z elektryki ;) ) to proszę na privek ;) :D

Sys, jak miło Cię widzieć :)

Dziękuję i postaram się pytać :)

Czy już skończyłeś u siebie, czy dalej coś robisz? :lol: :lol:

Pozdrawiam serdecznie :D

Małgosiu, ale domowo się u Was robi :D Bardzo ładny kolor okien, no i super będzie grał z dachówką. A elewację do tego jaką planujecie?

aniuhubi i Iwonko - z tymi kolorami, to jakaś masakra, ponieważ u różnych producentów ten kolor inaczej się nazywa. Okna są w kolorze ciemny dąb z firmy Drutex.

elewacja, będzie prawdopodobnie w kolorze jasny ecru, chociaż wolałabym jakiś jasne cappucicno :)

Zobaczymy co będziemy musieli wybrać - wszystko zleży od kasy :) :wink:

bardzo sprawnie Wam to budowanie idzie :D

Daszek śliczniutki macie. Mnie też taki kusi, ale na razie mam za dużo pomysłów :-?

Witaj emilius18, to życzę dobrego i ładnego wyboru :)

Oj jak sobie przypomnę, to też się miotaliśmy między jedną a drugą dachówką, między jedną ceną a drugą i trzecią :) :)

Powodzenia życzę i łatwego wyboru :)