Megana 30.09.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Szybko Małgosiu daszek Wam idzie, bardzo ładny. Ale Wielkanoc to już na 100% w domu, co? Aniu, chyba za wcześnie, ale Boże Narodzenie 2010, to na 100-kę :) Wy na zimę zrobicie stan surowy zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Małgosiu dach wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.10.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Kalu - Taaaak, tylko nie wiadomo które Pewnie, że chcielibyśmy, ale do wprowadzenia jeszcze daleko w takim tempie to zapewne szybciej niż ja wprowadzicie się gratki za okna i dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Kasiu i Naleśnik - dziękujemy Tylko pogoda fiksuje nam trochę , a pasiki obiecali, że do piątku zrobią dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 01.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Gosiu dobrze, że zakończyła się ta przygoda z dachem. Wyszło nieźle. Pani kierownik powinno się zrobić głupio, że nie pomogła rozwiązać problemu tylko schowała głowę w piasek i jeszcze pretensje miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 01.10.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Co do dachu zapowiada się intrygująco. Mało widziałam domów z takim kolorem dachówki, więc jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądać całościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Brawo! Gratuluję wykonawców U mnie niestety gorzej... Jutro czeka mnie rozmowa z majstrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Co do dachu zapowiada się intrygująco. Mało widziałam domów z takim kolorem dachówki, więc jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądać całościowo. Oj ja też jestem ciekawa całościowego efektu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Brawo! Gratuluję wykonawców U mnie niestety gorzej... Jutro czeka mnie rozmowa z majstrem. Iwonko, napisz co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Czy to tylko mnie wkurza ta reklam firmy Atlas - jestem gotowa nie kupować tych fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Mnie też wkurza, ale chyba nie mamy na to wpływu Napisałam Ci Małgosiu PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgosiu dach i okna wydają się śliczne na zdjęciach. Ale jutro Sławek obada osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Małgosiu dach i okna wydają się śliczne na zdjęciach. Ale jutro Sławek obada osobiście Aniu zapraszamy Michał mówił, że Sławek będzie u nas jutro - na kawie heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dziękuję za zaproszenie, ale jutro nie dam rady. Niby mam 2 dni urlopu, ale załatwiam z tatą jego sprawy związane z zakończeniem pracy zawodowej. Jutro do tego jeszcze wizyty lekarskie. Ale tak chętnie bym skorzystała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dziękuję za zaproszenie, ale jutro nie dam rady. Niby mam 2 dni urlopu, ale załatwiam z tatą jego sprawy związane z zakończeniem pracy zawodowej. Jutro do tego jeszcze wizyty lekarskie. Ale tak chętnie bym skorzystała. To następnym razem, zabierz się z mężem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dziękuję za zaproszenie, ale jutro nie dam rady. Niby mam 2 dni urlopu, ale załatwiam z tatą jego sprawy związane z zakończeniem pracy zawodowej. Jutro do tego jeszcze wizyty lekarskie. Ale tak chętnie bym skorzystała. To następnym razem, zabierz się z mężem :) ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Małgosiu, Sławkowi okna i dach przypadł do gustu. Po okna też się tam udamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.10.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Małgosiu, Sławkowi okna i dach przypadł do gustu. Po okna też się tam udamy. Hej Aniu, no jeśli chodzi o okna, to wszystko wina Secam Nam u niego okna tak się spodobały Co do dachu, to właśnie zabrakło nam 3 dachówki lewe boczne ( potłukły się podczas transportu i właśnie tych 3 nam brakuje. Hurtownia szuka nam w innych hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.10.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Pięknie sie prezentuje dachóweczka! No to macie kolejny ważny etap z głowy A z podłogówką coś wymyślicie - na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Małgosiu jeśli miałby Wam kto zrobić to można jeszcze przerobić nadproże dać wyżej wtedy drzwi będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts