mamik 03.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Małgoś, a dużo Wam brakuje tych cm do podłogówki?a gdybyście roletę dali w tym jednym przypadku zewnętrzną?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witaj!! troszke mnie nie było a u Ciebie ciągle do przodu sie posuwa!! dach śliczny, to juz mówiłam, ale będę to powtarzac co to podłogówki...to hm......mysle, że cos wymyslicie i uda sie nie mieć kaloryferów!! nigdy nie jest tak, że nie znajdzie sie jakiegos wyjścia głowa do góry M eganko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.10.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Małgosiu jeśli miałby Wam kto zrobić to można jeszcze przerobić nadproże dać wyżej wtedy drzwi będą ok. Kasiu, będziemy się zastanawiać od poniedziałku co z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.10.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Meganus, witam serdecznie.Co slychac ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.10.2009 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Meganus, witam serdecznie. Co slychac ciekawego? Witaj Ellaj, kurcze przez ten bark czasu, to nie wiem, gdzie ręce włożyć, a gdzie Ty kobieto się zagubiłaś?? Co u mnie, to w dzienniku, ale napisz co u Ciebie, bo nic nie wiem ?? Załóż sobie chociaż komentarze, to będzie można Cię nawiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 04.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Domek prezentuje się świetnie Chyba czas się umówić na jakieś zwiedzanie Ja znikam znowu na 3 dni, ale Ty Małgosiu pisz i rób foteczki - jak wrócę, to nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.10.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Domek prezentuje się świetnie Chyba czas się umówić na jakieś zwiedzanie Ja znikam znowu na 3 dni, ale Ty Małgosiu pisz i rób foteczki - jak wrócę, to nadrobię Iwonko, pisz kiedy będziecie we Wrocku, to z przyjemnością się spotkamy z Wami :) Będziemy robić i wklejać, żebyś miała co czytać po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.10.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Megana to ile cm teraz jest od płyty do drzwi balkonowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Megana to ile cm teraz jest od płyty do drzwi balkonowych?? Witaj Jest 14cm Na "siłę" można uznać że 15 (wtedy już podłoga częściowo nachodziłaby na drzwi ). Pozdrawiamy. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.10.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 to rzeczywiście trochę mało ja miałem 18cm 10cm styro, 7 cm wylewki plus panel czy płytka. ale mój kolega wiem że miał 8 cm styropianu, wylewki chyba 7cm ale jeszcze trzeba mieć miejsce na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witaj Meganko!! pieknie domek wyglada, czapka cudna nad wykuszem powiem ci tylko jedno: boje się az otwierać Twój dziennik budowy z rana ,żeby któregoś dnia nie zobaczyć, że juz mieszkacie!!!!!!!!!!!!!! bo takie tempo macie szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witaj Meganko!! pieknie domek wyglada, czapka cudna nad wykuszem powiem ci tylko jedno: boje się az otwierać Twój dziennik budowy z rana ,żeby któregoś dnia nie zobaczyć, że juz mieszkacie!!!!!!!!!!!!!! bo takie tempo macie szalone Kalu, przyznam szczerze, że czasem boję się sama, bo nie mam czasu na zastanowienie się, co będzie lepsze lub, czy nie powinniśmy czegoś innego zrobić Tak więc widzisz, to też nie dobrze z drugiej strony, ale dzieje się szybko i jakoś nie mam na to wpływu Słyszę tylko co chwilę "musimy się szybko zastanowić" nad......... za nim ja się zastanowię, to już trzeba podjąć decyzję - mam wrażenie, że za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 to rzeczywiście trochę mało ja miałem 18cm 10cm styro, 7 cm wylewki plus panel czy płytka. ale mój kolega wiem że miał 8 cm styropianu, wylewki chyba 7cm ale jeszcze trzeba mieć miejsce na podłogę. Naleśnik, a słyszałeś coś o piance, którą stosuje się w podłogówce, zamiast styropianu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.10.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Małgosiu ja też nie nadążam z wyborami lubię się zastanowić a tu trzeba szybko, mam przez to "stresa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Małgosiu ja też nie nadążam z wyborami lubię się zastanowić a tu trzeba szybko, mam przez to "stresa" Kasiu, ja też, ja też i wychodzi na to, że wciąż jestem w amoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 05.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a ja nawet nie wiem co trzeba zamawiać, wszystkim zajmuje się Sławek. Zacznę się udzielać przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Puk puk Fajnie rośnie ten wasz domek W tamtym roku też zrobiłem fotki podwójnej tęczy i chyba już drugiej takiej w życiu nie zobaczę Kotek nakramiony? Pozdrów go od Gwidona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a ja nawet nie wiem co trzeba zamawiać, wszystkim zajmuje się Sławek. Zacznę się udzielać przy wykończeniówce No ja też dzięki Michałowi nie musiałam zamawiać nic, ale Michał zawsze mi mówi co chce zmówić i ile itp., więc jestem na bieżąco Aniu, Ty to jesteś szczęściara hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Puk puk Fajnie rośnie ten wasz domek W tamtym roku też zrobiłem fotki podwójnej tęczy i chyba już drugiej takiej w życiu nie zobaczę Kotek nakramiony? Pozdrów go od Gwidona Hej Stuku fajnie,że wpadłeś :) Też się cieszę, że domek rośnie, tylko szkoda, że zaczęły się chłody, bo jak jedziemy na działkę, to ziąb niesamowity bryyyy A co do tęczy, to też tak myślałam, bo już kiedyś raz zrobiliśmy zdjęcie gdy wracaliśmy z górek podwójnej tęczy, a teraz znowu nam się trafiła, więc Stuku ........ nigdy nie mów, nigdy Zapomniałam napisać o kotku, Maniek rośnie jak na drożdżach, Michałowi daje się pogłaskać w ramach karmienia, ja raz go złapałam n siłę i przytuliłam mocno, najpierw się wyrywał, potem się ułożył, a następnie wtulił i zaczął mruczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Puk puk Fajnie rośnie ten wasz domek W tamtym roku też zrobiłem fotki podwójnej tęczy i chyba już drugiej takiej w życiu nie zobaczę Kotek nakramiony? Pozdrów go od Gwidona Hej Stuku fajnie,że wpadłeś :) Też się cieszę, że domek rośnie, tylko szkoda, że zaczęły się chłody, bo jak jedziemy na działkę, to ziąb niesamowity bryyyy A co do tęczy, to też tak myślałam, bo już kiedyś raz zrobiliśmy zdjęcie gdy wracaliśmy z górek podwójnej tęczy, a teraz znowu nam się trafiła, więc Stuku ........ nigdy nie mów, nigdy Zapomniałam napisać o kotku, Maniek rośnie jak na drożdżach, Michałowi daje się pogłaskać w ramach karmienia, ja raz go złapałam n siłę i przytuliłam mocno, najpierw się wyrywał, potem się ułożył, a następnie wtulił i zaczął mruczeć Zdrajca dał się sprzedać za kocią karmę U nas jeszcze nie tak zimno. Może by jakąś kozę używaną zakupić i zrobić imprezkę " na chudziaku"? Brzoza czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts