Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj!!

troszke mnie nie było a u Ciebie ciągle do przodu sie posuwa!!

dach śliczny, to juz mówiłam, ale będę to powtarzac :lol: :lol:

co to podłogówki...to hm......mysle, że cos wymyslicie i uda sie nie mieć kaloryferów!! :wink: nigdy nie jest tak, że nie znajdzie sie jakiegos wyjścia :lol: :lol: :lol: głowa do góry M :lol: eganko!!

Meganus, witam serdecznie.

Co slychac ciekawego?

Witaj Ellaj, kurcze przez ten bark czasu, to nie wiem, gdzie ręce włożyć, a gdzie Ty kobieto się zagubiłaś??

Co u mnie, to w dzienniku, ale napisz co u Ciebie, bo nic nie wiem ??

:o :o Załóż sobie chociaż komentarze, to będzie można Cię nawiedzać :D

Domek prezentuje się świetnie :)

Chyba czas się umówić na jakieś zwiedzanie :lol:

Ja znikam znowu na 3 dni, ale Ty Małgosiu pisz i rób foteczki - jak wrócę, to nadrobię :D

Iwonko, pisz kiedy będziecie we Wrocku, to z przyjemnością się spotkamy z Wami :) :)

Będziemy robić i wklejać, żebyś miała co czytać po powrocie :lol: :lol:

Witaj Meganko!!

pieknie domek wyglada, czapka cudna nad wykuszem :lol: :lol:

powiem ci tylko jedno:

boje się az otwierać Twój dziennik budowy z rana ,żeby któregoś dnia nie zobaczyć, że juz mieszkacie!!!!!!!!!!!!!!

bo takie tempo macie szalone :lol: :lol:

Kalu, przyznam szczerze, że czasem boję się sama, bo nie mam czasu na zastanowienie się, co będzie lepsze lub, czy nie powinniśmy czegoś innego zrobić :o :o

Tak więc widzisz, to też nie dobrze z drugiej strony, ale dzieje się szybko i jakoś nie mam na to wpływu :lol: :lol: :lol:

Słyszę tylko co chwilę "musimy się szybko zastanowić" nad......... za nim ja się zastanowię, to już trzeba podjąć decyzję - mam wrażenie, że za szybko :roll:

to rzeczywiście trochę mało ja miałem 18cm

10cm styro, 7 cm wylewki plus panel czy płytka.

ale mój kolega wiem że miał 8 cm styropianu, wylewki chyba 7cm ale jeszcze trzeba mieć miejsce na podłogę.

Naleśnik, a słyszałeś coś o piance, którą stosuje się w podłogówce, zamiast styropianu?? :roll:

a ja nawet nie wiem co trzeba zamawiać, wszystkim zajmuje się Sławek. Zacznę się udzielać przy wykończeniówce

No ja też dzięki Michałowi nie musiałam zamawiać nic, ale Michał zawsze mi mówi co chce zmówić i ile itp., więc jestem na bieżąco :wink: :wink:

Aniu, Ty to jesteś szczęściara hehehehe :wink:

Puk puk :D

Fajnie rośnie ten wasz domek :D

W tamtym roku też zrobiłem fotki podwójnej tęczy :o i chyba już drugiej takiej w życiu nie zobaczę :lol:

Kotek nakramiony?

Pozdrów go od Gwidona :wink:

Hej Stuku fajnie,że wpadłeś :) :)

Też się cieszę, że domek rośnie, tylko szkoda, że zaczęły się chłody, bo jak jedziemy na działkę, to ziąb niesamowity bryyyy

A co do tęczy, to też tak myślałam, bo już kiedyś raz zrobiliśmy zdjęcie gdy wracaliśmy z górek podwójnej tęczy, a teraz znowu nam się trafiła, więc Stuku ........ nigdy nie mów, nigdy :lol: :lol:

Zapomniałam napisać o kotku, Maniek rośnie jak na drożdżach, Michałowi daje się pogłaskać w ramach karmienia, ja raz go złapałam n siłę i przytuliłam mocno, najpierw się wyrywał, potem się ułożył, a następnie wtulił i zaczął mruczeć :D :D :D

Puk puk :D

Fajnie rośnie ten wasz domek :D

W tamtym roku też zrobiłem fotki podwójnej tęczy :o i chyba już drugiej takiej w życiu nie zobaczę :lol:

Kotek nakramiony?

Pozdrów go od Gwidona :wink:

Hej Stuku fajnie,że wpadłeś :) :)

Też się cieszę, że domek rośnie, tylko szkoda, że zaczęły się chłody, bo jak jedziemy na działkę, to ziąb niesamowity bryyyy

A co do tęczy, to też tak myślałam, bo już kiedyś raz zrobiliśmy zdjęcie gdy wracaliśmy z górek podwójnej tęczy, a teraz znowu nam się trafiła, więc Stuku ........ nigdy nie mów, nigdy :lol: :lol:

Zapomniałam napisać o kotku, Maniek rośnie jak na drożdżach, Michałowi daje się pogłaskać w ramach karmienia, ja raz go złapałam n siłę i przytuliłam mocno, najpierw się wyrywał, potem się ułożył, a następnie wtulił i zaczął mruczeć :D :D :D

Zdrajca :lol: :lol: dał się sprzedać za kocią karmę :D

U nas jeszcze nie tak zimno. Może by jakąś kozę używaną zakupić i zrobić imprezkę " na chudziaku"? :roll:

Brzoza czeka :D