Megana 05.10.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Kozunia już zakupiona czeka, jedynie rury nie pasują i musimy kupić inne, a i opał jakiś, bo samym drewnem, to nie będzie ogień trzymał i ciepło długo od kozy nie będzie Ale fakt, jakby potańczyć, to od razu cieplej Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 05.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nadproże od tego tarasu jest na tej samej wysokości, co inne nadproża okien? Bo jeśli tak to można drzwi na wymiar wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nadproże od tego tarasu jest na tej samej wysokości, co inne nadproża okien? Bo jeśli tak to można drzwi na wymiar wstawić Tak, nadproże jest na tej samej wysokości co inne, tego bardzo ilnowła Pani KB, szkoda tylko, że nie przypilnowała dołu . Piszesz o drzwiach na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.10.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Nadproże od tego tarasu jest na tej samej wysokości, co inne nadproża okien? Bo jeśli tak to można drzwi na wymiar wstawić Tak, nadproże jest na tej samej wysokości co inne, tego bardzo ilnowła Pani KB, szkoda tylko, że nie przypilnowała dołu . Piszesz o drzwiach na taras? Tak chodzi mi o drzwi tarasowe. Wysokość masz dobrą w stosunku do reszty okien, będą tylko nieco krótsze niż inne okna tarasowe, ale nie powinno być z tym problemu, bo to się zgubi w całościowym wyglądzie. Przecież wylewka pod podłogówkę ma jakieś 15 cm a ty ile zostawiłaś na wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Tak, nadproże jest na tej samej wysokości co inne, tego bardzo ilnowła Pani KB, szkoda tylko, że nie przypilnowała dołu . Piszesz o drzwiach na taras? Megana, czy aby na pewno, jak patrzę na zdjęcia, to wygląda tak, jakby nadproże nad drzwiami na taras było niżej nie odpisałaś co myślisz na temat zmiany rolety na zewnętrzną, czyli znaczy, że to odpada chciałam dorze pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Naleśnik, a słyszałeś coś o piance, którą stosuje się w podłogówce, zamiast styropianu?? niestety nie ....ale jak znam życie jeśli jest coś takiego to na pewno droższe od styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziś przyjeżdza do mnie szwagier pana Rolanda Krauze prezesa firmy Viessmann( taka tak ten od piecy, ogrzewania...itp..bogacz jeden )...więc się do wiem dla ciebie o ta piankę...albo inny sposób tylko napisz mi w jednym poście jaki jest problem bo ja dziś niby jestem na forum ale właściwie muszę dużo w pracy zrobić więc nie mam czasu czytać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Tak, nadproże jest na tej samej wysokości co inne, tego bardzo ilnowła Pani KB, szkoda tylko, że nie przypilnowała dołu . Piszesz o drzwiach na taras? Megana, czy aby na pewno, jak patrzę na zdjęcia, to wygląda tak, jakby nadproże nad drzwiami na taras było niżej nie odpisałaś co myślisz na temat zmiany rolety na zewnętrzną, czyli znaczy, że to odpada chciałam dorze pozdr Sorry Małgoniu, Jeśli chodzi o roletę, to już mamy zamontowaną i szkoda trochę ja wyżucić Ale jest to też jakieś rozwiązanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Sorry Małgoniu, Jeśli chodzi o roletę, to już mamy zamontowaną i szkoda trochę ja wyżucić Ale jest to też jakieś rozwiązanie :) z tego co piszesz, to koszty jakieś będą, może z tą roletą byłoby po prostu nie drożej niż przy innym rozwiązaniu, nie znam się na roletach, ale tak sobie myslę, że to moze jest tylko zmiana typu skrzynki, więc może dałoby się wykorzystać to co macie tak mi po prostu przyszło do głowy, że jeśli macie dawać jakieś niesprawdzone rozwiązanie na podłogę i potem męczyć się z tym całe lata, to może lepiej jednak tą roletę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Megana Kubica w Renault!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Megana Kubica w Renault!! O już nie muszę wiadomości na onecie sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Małgosiu, gdzie kupowałaś okna połaciowe, jaki rozmiar i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Małgosiu, gdzie kupowałaś okna połaciowe, jaki rozmiar i w jakiej cenie? Aniu, kupowaliśmy w Budekomie (tam gdzie wszystkie okna i drzwi). 140 x 78. Cena na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Megana Kubica w Renault!! To dobrze , czy źle? A i przywitać się chciałem i lecę dalej..........siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Megana Kubica w Renault!! To dobrze , czy źle? O 100% lepiej, niż w BMW A i przywitać się chciałem i lecę dalej..........siup Stuku, co z Wszą wodą, bardzo mnie ten temat u Was interesuje, to się nazywa pomoc sąsiedzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.10.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Megana Kubica w Renault!! To dobrze , czy źle? O 100% lepiej, niż w BMW A i przywitać się chciałem i lecę dalej..........siup Stuku, co z Wszą wodą, bardzo mnie ten temat u Was interesuje, to się nazywa pomoc sąsiedzka Co z naszą wodą?! Szkoda gadać!!!!!!!! Żeby 4 właścicieli nie mogli się dogadać!Wszyscy jedziemy na tym samym wózku! Tylko idiotę z siebie zrobiłem przed tym wszystkimi fachowcami I teraz musze od nowa myśleć jak to zakonczyć, aby bez problemów zrobić sobie to przyłącze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Co z naszą wodą?! Szkoda gadać!!!!!!!! Żeby 4 właścicieli nie mogli się dogadać!Wszyscy jedziemy na tym samym wózku! Tylko idiotę z siebie zrobiłem przed tym wszystkimi fachowcami I teraz musze od nowa myśleć jak to zakonczyć, aby bez problemów zrobić sobie to przyłącze? No to profesorek się wychylił, a czy pytałeś w gminie jak to jest, że pozwolono mu doprowadzić wodę? A może jest tak, że możesz podłączyć się pod jego sieć, gdyż tak na prawdę, to jest to sieć wodociągów, a nie jego prywatna. Ostatnio też się dowiedziałam, że my wybudowaliśmy sieć i w każdej chwili inni, którzy się wybudują, będą mogli się podłączyć ze swoim kawałkiem. Jeszcze inn sprawa, to tak, że może nie legalnie się podłączył Ty rozeznaj sprawę jak to się stało, że pozwolono mu podłączyć się pod wodę i to w systuacji, gdzie jest więcej chętnych na wodę. Pisałeś jakieś pisma z prośbą o wyjaśnienie tego burdelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Co z naszą wodą?! Szkoda gadać!!!!!!!! Żeby 4 właścicieli nie mogli się dogadać!Wszyscy jedziemy na tym samym wózku! Tylko idiotę z siebie zrobiłem przed tym wszystkimi fachowcami I teraz musze od nowa myśleć jak to zakonczyć, aby bez problemów zrobić sobie to przyłącze? No to profesorek się wychylił, a czy pytałeś w gminie jak to jest, że pozwolono mu doprowadzić wodę? A może jest tak, że możesz podłączyć się pod jego sieć, gdyż tak na prawdę, to jest to sieć wodociągów, a nie jego prywatna. Ostatnio też się dowiedziałam, że my wybudowaliśmy sieć i w każdej chwili inni, którzy się wybudują, będą mogli się podłączyć ze swoim kawałkiem. Jeszcze inn sprawa, to tak, że może nie legalnie się podłączył Ty rozeznaj sprawę jak to się stało, że pozwolono mu podłączyć się pod wodę i to w systuacji, gdzie jest więcej chętnych na wodę. Pisałeś jakieś pisma z prośbą o wyjaśnienie tego burdelu ? Narazie mam doś tej wody!!!!! Jak znajdę chwilę wolną to podejdę do wodociągów i wypytam, co i jak?przecież to my zrobiliśmy za nie małe pieniądze projekt tej sieci!!! A to pupa blada! każdy robi co chce! coś ten profesorek kręcić zaczyna. Albo zadzwonię to tego wykonawcy co mu robił ten kawałek przyłącza. Wiem,tyle że zanim się "nie zda" tej sieci to jest naszą własnością?ALe po tym wszystkim nic mnie już nie ździwi!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Narazie mam doś tej wody!!!!! Jak znajdę chwilę wolną to podejdę do wodociągów i wypytam, co i jak?przecież to my zrobiliśmy za nie małe pieniądze projekt tej sieci!!! A to pupa blada! każdy robi co chce! coś ten profesorek kręcić zaczyna. Albo zadzwonię to tego wykonawcy co mu robił ten kawałek przyłącza. Wiem,tyle że zanim się "nie zda" tej sieci to jest naszą własnością?ALe po tym wszystkim nic mnie już nie ździwi!!!!!!!1 Ja na Twoim miejscu, to po pierwsze - powiedziałabym profesorkowi, że zamierzam zrobić raban i polecą zawinione głowy, po drugie pismo i podpisy wszystkich starających się o wodę ( bo w kupie siła) i opisałabym całą sytuację, wysłć do wodociągów. Na dodatek kopię pisma wyżej ( gmina). Nie szczyp się - papier wszystko wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Narazie mam doś tej wody!!!!! Jak znajdę chwilę wolną to podejdę do wodociągów i wypytam, co i jak?przecież to my zrobiliśmy za nie małe pieniądze projekt tej sieci!!! A to pupa blada! każdy robi co chce! coś ten profesorek kręcić zaczyna. Albo zadzwonię to tego wykonawcy co mu robił ten kawałek przyłącza. Wiem,tyle że zanim się "nie zda" tej sieci to jest naszą własnością?ALe po tym wszystkim nic mnie już nie ździwi!!!!!!!1 Ja na Twoim miejscu, to po pierwsze - powiedziałabym profesorkowi, że zamierzam zrobić raban i polecą zawinione głowy, po drugie pismo i podpisy wszystkich starających się o wodę ( bo w kupie siła) i opisałabym całą sytuację, wysłć do wodociągów. Na dodatek kopię pisma wyżej ( gmina). Nie szczyp się - papier wszystko wytrzyma Ja wolę...........pokojowe rozwiązaniehttp://emoty.blox.pl/resource/violentsmiley010.gif Jak mi przejdzie to ruszam ze sprawą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts