BeaWroc 19.10.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Muszę się Aniu przemyśleć sprawę, bo dała mi dużo do myślenia Dziękuję bardzo nad czym tu myśleć, trzeba słuchać, dobrze radzi, wyleweczki psze Pani to na końcu jak hydaulik sobie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.10.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Muszę się Aniu przemyśleć sprawę, bo dała mi dużo do myślenia Dziękuję bardzo nad czym tu myśleć, trzeba słuchać, dobrze radzi, wyleweczki psze Pani to na końcu jak hydaulik sobie pójdzie BeaWroc, kurcze Ty to już jesteś ekspert budowlany, super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.10.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Megana Twój domek z zewnątrz niczym nie rożni się od mojego oczywiście chodzi o etap budowy.....ale kiedy ja a kiedy Ty zaczęłaś budowanie zdecydowanie wylewki po wszelakich instalacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.10.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Megana Twój domek z zewnątrz niczym nie rożni się od mojego oczywiście chodzi o etap budowy.....ale kiedy ja a kiedy Ty zaczęłaś budowanie zdecydowanie wylewki po wszelakich instalacjach Negocjacje muszę zastosować Naleśnik, to tylko z zewnątrz, a co z wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam Małgosiu Super tempo. Dom już wygląda prawie na zamieszkały Moi "fachowcy" dzisiaj weszli na budowę po półtora tygodniowej przerwie. Zobaczymy, jak im będzie szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 O proszę nowe zdjątka. Panowie nieźle wymiatają. Ciekawe, dlaczego? Pewnie mają dość mieszkania w domku na kółkach. Gratuluję pomysłu, dobrze wiedziałaś, co trzeba zrobić by wykonawca gnał jak burza z robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dobry pomysł na grila, ta koza prawie jak kinder niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 21.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 prosze uprzejmie http://www.stolarnia-deby.pl/meble/balustrada038.jpg http://www.zsliptak.pl/images/other/balustrada_pisarz.JPG http://img18.imageshack.us/img18/7051/pict0220j.jpg http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/755/45/36/755453664 tak wygląda po... http://www.2nfgfkocnezb.az.pl/ALLEGRO/zap00.jpg chociaż mnie osobiście zauroczyło to http://www.jaskolka-jasien.mojabudowa.pl/pliki/jaskolka-jasien/image/328%5B1%5D.jpg czy troszeczkę pomogłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.10.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 BeaWroc - super, wielkie dziei za zdjęcia. Mój wybór padł jednak na drewno i zdjęce 1 i 2 to moje typy : ) Aniamar - oni nie śwpią w przyczepie, ale w naszym domku , no dobra, śpią i pilnują przy okazji ( i to w naszej sypialni ) Iwonko - może w końcu pracownicy wykażą i pokażą co potrafią :) W końcu muszą zarobić na chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nadrabiam zaległości - tempo mieliście rewelacyjne i na szczęście przed nadejściem zimna Dalej tak szybko chcesz wykańczać środek zimą? Napisz mi proszę na PW jak wyglądała wycena za elewację, chcę porównać z ceną za siatkę z podwójnym klejem od "moich" górali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nadrabiam zaległości - tempo mieliście rewelacyjne i na szczęście przed nadejściem zimna Dalej tak szybko chcesz wykańczać środek zimą? Napisz mi proszę na PW jak wyglądała wycena za elewację, chcę porównać z ceną za siatkę z podwójnym klejem od "moich" górali. TMK - już wiem , 30 zł za styropian siatkę i podwójny klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Megana to jeszcze jakie plany w tym roku z robotą?? ps, słyszałaś opcje że Kubica będzie jeździł razem z .....Nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.10.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Megana to jeszcze jakie plany w tym roku z robotą?? Napiszę w dzienniku - dobrze - proszę zajrzyj Naleśnik - ps, słyszałaś opcje że Kubica będzie jeździł razem z .....Nickiem? Nieeeeeee, tylko nie z Niemcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Meganko...do Ciebie nadal boje sie zaglądac...... tak pędzicie, że ktoregoś dnia wejde tutaj i przeczytam, że mieszkacie już logistyka na najwyższym poziomie!! szacuneczek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Wieczorne witano i lecę do po dzienniku pobuszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.10.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kalu - ciasnota robi swoje Ty nie dość, że córkę z domu wyprawiłaś ( masz za to więcej miejsca ), to jeszcze domek budujecie Tak poważnie, dzisiaj doszliśmy do wniosku, że musimy już zacząć się rozglądać za armaturą, bo na początku grudnia chyba będzie można już ją montować, natomiast kolor chyba w całym domu zrobimy jaśniutkie cappucino ( tylko sypialnię pomalujemy na inny kolor, jeszcze nie wiem jaki ) Stuku - witam serdecznie i pozdrawiam Gwidona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kalu - ciasnota robi swoje Ty nie dość, że córkę z domu wyprawiłaś ( masz za to więcej miejsca ), to jeszcze domek budujecie Tak poważnie, dzisiaj doszliśmy do wniosku, że musimy już zacząć się rozglądać za armaturą, bo na początku grudnia chyba będzie można już ją montować, natomiast kolor chyba w całym domu zrobimy jaśniutkie cappucino ( tylko sypialnię pomalujemy na inny kolor, jeszcze nie wiem jaki ) Stuku - witam serdecznie i pozdrawiam Gwidona :) Gwidonowi to się należy niezły łomot a nie pozdrowienia!!!! Wróciliśmy ostatnio z ryb, mieliśmy duże okonie i płotki.Niestety futerał rozpieszczony i generalnie płotek nie jada, jeszcze nie oskrobanych(tylko filety z dorsza) ale jakoś dał się namówić na jedną płotkę, zjadł ją ku mojemu zaskoczeniu do połowy!. Ale resztę już musiałem mu oskrobać i wypatroszyć A z okoni zrobiłem filety i wsadziłem je do miski z wodą(bo przecież nie wlezie na stół i nie wyciągnie ryby jak jest 10cm. pod wodą.....tak sobie myślałem.....) Zachodzę do kuchni, a ten sierściuch opierniczył już połowe fileta z okonia!!!a jego płotka sobie spokojnie leżała w jego misce!!!!!!!! A ja potem musze konczyć po nim takie nadjedzone filety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ja potem musze konczyć po nim takie nadjedzone filety Gwidon po prostu zna się na dobry jedzonku, a Ty mu wciskasz jakieś tam płoteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ja potem musze konczyć po nim takie nadjedzone filety Gwidon po prostu zna się na dobry jedzonku, a Ty mu wciskasz jakieś tam płoteczki A ja to musze jeść te płoteczki?! Bo kotu nie smakują Wybredna niecnota!!!!!! Tylko filety z szlachetnych ryb lubi!!!! A płotkę jak już raczy zjeść to potem na złość puszcza pawia Jego rekord to wyjął kiedyś z wanny łososia około 3kg!! I targał go przedpokoju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.10.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ja to musze jeść te płoteczki?! Bo kotu nie smakują Wybredna niecnota!!!!!! Tylko filety z szlachetnych ryb lubi!!!! A płotkę jak już raczy zjeść to potem na złość puszcza pawia Jego rekord to wyjął kiedyś z wanny łososia około 3kg!! I targał go przedpokoju!!!!! Pewnie wkurzony był, że nie zdążył spie...... dzielić z tym łososiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts