Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Małgosiu w ten piękny poranek :D

Jak ja Wam zazdroszczę, że już coś się dzieje na Waszej działeczce....

U mnie badanie gruntu bardzo drogo kosztuje, więc postanowiliśmy z naszym wykonawcą, że wynajmiemy koparkę i zrobimy odkrywkę, co może sie wydarzyć najwcześniej w przyszłym tygodniu.

Zapewnienie odbioru nieczystości stałych faktycznie musisz mieć. Znaczy się, mnie tak poinformowano, więc domyślam się, że w Twoim wypadku jest tak samo :lol:

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :D

Witam Małgosiu w ten piękny poranek :D

Jak ja Wam zazdroszczę, że już coś się dzieje na Waszej działeczce....

U mnie badanie gruntu bardzo drogo kosztuje, więc postanowiliśmy z naszym wykonawcą, że wynajmiemy koparkę i zrobimy odkrywkę, co może sie wydarzyć najwcześniej w przyszłym tygodniu.

Zapewnienie odbioru nieczystości stałych faktycznie musisz mieć. Znaczy się, mnie tak poinformowano, więc domyślam się, że w Twoim wypadku jest tak samo :lol:

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :D

Iwonko, zazdrościć będziesz jak już wybudujemy :wink:, a może zaraz się okazać, że będziecie przed nami wybudowani. :D :D :D

Nooo...Ty się śmiej kobieto ze mnie :p Wiesz jak bardzo chciałabym już zacząć coś kopać??? Ostatnio nawet zaproponowałam małżonkowi rodzonemu, żeby mi kupił jakąś łopatę - mogłabym jakąś dziurę wykopać przynajmniej...cokolwiek :lol: :lol:

Co do samego budowania, to muszę trochę ochłonąć. Sprawy papierkowe się przedłużają niestety.

Ale mam też dobre wiadomości - polecony przez Ciebie Małgosiu Pan z banku dzwonił dziś do mnie - będę składać wstępny wniosek kredytowy :)

Nooo...Ty się śmiej kobieto ze mnie :p Wiesz jak bardzo chciałabym już zacząć coś kopać??? Ostatnio nawet zaproponowałam małżonkowi rodzonemu, żeby mi kupił jakąś łopatę - mogłabym jakąś dziurę wykopać przynajmniej...cokolwiek :lol: :lol:

Co do samego budowania, to muszę trochę ochłonąć. Sprawy papierkowe się przedłużają niestety.

Ale mam też dobre wiadomości - polecony przez Ciebie Małgosiu Pan z banku dzwonił dziś do mnie - będę składać wstępny wniosek kredytowy :)

No mógłby Ci kupić tą łopatę małżonek, niech nie skąpi :) :)

Co do kredytu, to trzymam kciuki i mam nadzieję, że Piotruś będzie pomocny i przyłoży się i pomoże kobiecie w potrzebie :) :D

moja mama mi mówiła też o kapuście, koleżanka wspominała o spirytusie, że wyciąga wodę.

Na razie dawałam maści z heparyny, okłady z lodu i leki przeciwzapalne oraz chodzę na krioterapię. Trochę mi pomogło.

Ale ja niecierpliwy człowiek jetem i chciałbym już biegać zwłaszcza że po zimie sadełka przybyło. No i powód główny - niedługo rusza budowa.

i ja tez :lol:

Anjamen, właśnie postanowiłam, że jutro przeczytam Twój dziennik i komentarze. Już widziałam Twój płot, bardzo mi się podoba, ale fakt, że nasza działka schowana w głębi innych działek, to szkoda nam kasy :cry:

I jeszcze Michał mi pokazał, jak masz dość budowy i śmialiśmy się, że też na tym etapie, już nam się odechce wszystkiego :evil:

Więc nie załamuj się, już zostało Ci nie dużo :)

moja mama mi mówiła też o kapuście, koleżanka wspominała o spirytusie, że wyciąga wodę.

Na razie dawałam maści z heparyny, okłady z lodu i leki przeciwzapalne oraz chodzę na krioterapię. Trochę mi pomogło.

Ale ja niecierpliwy człowiek jetem i chciałbym już biegać zwłaszcza że po zimie sadełka przybyło. No i powód główny - niedługo rusza budowa.

Aniu, w związku z tym ostatnim zdaniem, to tym bardziej wylecz się do końca i co nagle to po diable. Na wszystko trzeba czasu, a tą kapustę przyłóż - przynajmniej sprawdzisz skuteczność :):)