Megana 10.04.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.systemc.pl/domek/kurcze.jpg Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzymy wszystkim miłej Wielkanocy Naleśnik, Daggulka, TMK, MRS.CONSTR dziękujemy i również składamy życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.04.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych, pogodnych, wesołych, spędzonych w atmosferze miłości, rodzinnych Świąt Wielkanocnych życzą Iwonka i Norbercik (i Filuś oczywiście też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 11.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.kartki.wielkanocne.pl/images/image-4636649d0c18082adc1de28b26d9e5f8-478161_easter_bunnies.jpg Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej. Baby polukrzonej, kukiełki pieconej. Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne261.jpg Samych radosnych dni i mokregop dyngusa życzy Beata z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 11.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych życzy Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/4244203105820.jpg Wesołych, pogodnych Świąt w prawdziwie wiosennym nastroju ,obfitości na świątecznym stole,niech Wam jajko dobrze smakujei dyngus w wodę obfituje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Rodzinnych, zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy - smacznego jajka i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 11.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja. http://images6.fotosik.pl/453/c90e3cd8820ba70c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.04.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Wszystkim dziękujemy za życzenia, a od jutra do roboty........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.04.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam Małgosiu w ten piękny poranek Jak ja Wam zazdroszczę, że już coś się dzieje na Waszej działeczce.... U mnie badanie gruntu bardzo drogo kosztuje, więc postanowiliśmy z naszym wykonawcą, że wynajmiemy koparkę i zrobimy odkrywkę, co może sie wydarzyć najwcześniej w przyszłym tygodniu. Zapewnienie odbioru nieczystości stałych faktycznie musisz mieć. Znaczy się, mnie tak poinformowano, więc domyślam się, że w Twoim wypadku jest tak samo Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam Małgosiu w ten piękny poranek Jak ja Wam zazdroszczę, że już coś się dzieje na Waszej działeczce.... U mnie badanie gruntu bardzo drogo kosztuje, więc postanowiliśmy z naszym wykonawcą, że wynajmiemy koparkę i zrobimy odkrywkę, co może sie wydarzyć najwcześniej w przyszłym tygodniu. Zapewnienie odbioru nieczystości stałych faktycznie musisz mieć. Znaczy się, mnie tak poinformowano, więc domyślam się, że w Twoim wypadku jest tak samo Pozdrawiam i życzę miłego dnia Iwonko, zazdrościć będziesz jak już wybudujemy , a może zaraz się okazać, że będziecie przed nami wybudowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nooo...Ty się śmiej kobieto ze mnie Wiesz jak bardzo chciałabym już zacząć coś kopać??? Ostatnio nawet zaproponowałam małżonkowi rodzonemu, żeby mi kupił jakąś łopatę - mogłabym jakąś dziurę wykopać przynajmniej...cokolwiek Co do samego budowania, to muszę trochę ochłonąć. Sprawy papierkowe się przedłużają niestety. Ale mam też dobre wiadomości - polecony przez Ciebie Małgosiu Pan z banku dzwonił dziś do mnie - będę składać wstępny wniosek kredytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nooo...Ty się śmiej kobieto ze mnie Wiesz jak bardzo chciałabym już zacząć coś kopać??? Ostatnio nawet zaproponowałam małżonkowi rodzonemu, żeby mi kupił jakąś łopatę - mogłabym jakąś dziurę wykopać przynajmniej...cokolwiek Co do samego budowania, to muszę trochę ochłonąć. Sprawy papierkowe się przedłużają niestety. Ale mam też dobre wiadomości - polecony przez Ciebie Małgosiu Pan z banku dzwonił dziś do mnie - będę składać wstępny wniosek kredytowy No mógłby Ci kupić tą łopatę małżonek, niech nie skąpi :) Co do kredytu, to trzymam kciuki i mam nadzieję, że Piotruś będzie pomocny i przyłoży się i pomoże kobiecie w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 już jestem u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 już jestem u Ciebie Super, próbowałaś coś przykładać na tą nogę, wiem że to babciowe sposoby, ale liście kapusty i zmieniaj jak przywiędną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i ja tez Anjamen, właśnie postanowiłam, że jutro przeczytam Twój dziennik i komentarze. Już widziałam Twój płot, bardzo mi się podoba, ale fakt, że nasza działka schowana w głębi innych działek, to szkoda nam kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 moja mama mi mówiła też o kapuście, koleżanka wspominała o spirytusie, że wyciąga wodę.Na razie dawałam maści z heparyny, okłady z lodu i leki przeciwzapalne oraz chodzę na krioterapię. Trochę mi pomogło. Ale ja niecierpliwy człowiek jetem i chciałbym już biegać zwłaszcza że po zimie sadełka przybyło. No i powód główny - niedługo rusza budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i ja tez Anjamen, właśnie postanowiłam, że jutro przeczytam Twój dziennik i komentarze. Już widziałam Twój płot, bardzo mi się podoba, ale fakt, że nasza działka schowana w głębi innych działek, to szkoda nam kasy I jeszcze Michał mi pokazał, jak masz dość budowy i śmialiśmy się, że też na tym etapie, już nam się odechce wszystkiego Więc nie załamuj się, już zostało Ci nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 moja mama mi mówiła też o kapuście, koleżanka wspominała o spirytusie, że wyciąga wodę. Na razie dawałam maści z heparyny, okłady z lodu i leki przeciwzapalne oraz chodzę na krioterapię. Trochę mi pomogło. Ale ja niecierpliwy człowiek jetem i chciałbym już biegać zwłaszcza że po zimie sadełka przybyło. No i powód główny - niedługo rusza budowa. Aniu, w związku z tym ostatnim zdaniem, to tym bardziej wylecz się do końca i co nagle to po diable. Na wszystko trzeba czasu, a tą kapustę przyłóż - przynajmniej sprawdzisz skuteczność :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts