stukpuk 24.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ja to musze jeść te płoteczki?! Bo kotu nie smakują Wybredna niecnota!!!!!! Tylko filety z szlachetnych ryb lubi!!!! A płotkę jak już raczy zjeść to potem na złość puszcza pawia Jego rekord to wyjął kiedyś z wanny łososia około 3kg!! I targał go przedpokoju!!!!! Pewnie wkurzony był, że nie zdążył spie...... dzielić z tym łososiem Pewnie tak gdzie napisane,że mam go karmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.10.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pewnie wkurzony był, że nie zdążył spie...... dzielić z tym łososiem Pewnie tak gdzie napisane,że mam go karmić Megana przychodzi do Michała staje na dwóch łapkach i przednią stuka go w nogę, żeby poszedł za nią do miski i nałożył jej jedzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pewnie wkurzony był, że nie zdążył spie...... dzielić z tym łososiem Pewnie tak gdzie napisane,że mam go karmić Megana przychodzi do Michała staje na dwóch łapkach i przednią stuka go w nogę, żeby poszedł za nią do miski i nałożył jej jedzonka Gwidon wyciąga się ( a że długi gadzina) to sięga ponad blat i sam pokazuje co chce, no i oczywiście na lodówce też wisi jak tylko się otworzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.10.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Gwidon wyciąga się ( a że długi gadzina) to sięga ponad blat i sam pokazuje co chce, no i oczywiście na lodówce też wisi jak tylko się otworzy! Kurcze, może on uciekł z cyrku Zdolna kocina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam się i przepraszam , że nie za często pisuje , ale wiesz jaki u mnie młyn. Obiecuję poprawe;) po przeprowadzce.U nas brama tez niby jest , ale nie wyregulowana i żeby zamykala się trzeba pomóc , bo coś hamuje ją. Jak zamieszkamy to zajmiemy się regulacją. Z tym planami do zrobienia to tak jest. Mamy plan zamontowac zlewozmywak , a brakuje uszczelki , do umywalki w łazience łamie się wiertło I tak tysiąc przykladów można wymieniać . Nic nie idzie z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.10.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam się i przepraszam , że nie za często pisuje , ale wiesz jaki u mnie młyn. Obiecuję poprawe;) po przeprowadzce.U nas brama tez niby jest , ale nie wyregulowana i żeby zamykala się trzeba pomóc , bo coś hamuje ją. Jak zamieszkamy to zajmiemy się regulacją. Z tym planami do zrobienia to tak jest. Mamy plan zamontowac zlewozmywak , a brakuje uszczelki , do umywalki w łazience łamie się wiertło I tak tysiąc przykladów można wymieniać . Nic nie idzie z planem. delfinko, niestety to życie takie wredne i złośliwe , ale nie damy się , walkę mamy we krwi ( szczególnie po drinusiu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 25.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ach te decyzje, głowa od nich teraz boli, ale za parę miesięcy usiądziecie na tarasie i będziecie tylko wspominać. Niektóre z sentymentem a z reszty będziecie się cieszyć, że już za wami. Praca na budowie nie ma końca zawsze znajdzie się coś do roboty i nie wszystko jest się w stanie zrobić od razu. Na spokojnie zrobicie wszystko. Praca wre i tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 25.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Małgosiu, jeśli Cię nogi bolą od chodzenia po równym, to Ty góral jesteś Ja mam tak samo, więc wiem co mówię. Luksfery "chmurka" mnie również bardzo się podobają. Chciałabym wstawić je do ściany w wiatrołapie od strony salonu. Dobry wybór Meble kuchenne z Ikei...hmm... Powiem tak : widziałam i dotykałam już mnóstwa kompletów kuchennych różnych firm, jak również robionych na zamówienie. I uwierz mi Małgosiu - w żadnych szafki nie otwierały się tak, jak w meblach z Ikei. W żadnych innych nie wysuwały się tak lekko półki i szafki cargo. Nie chcę robić tu reklamy Ikei, ale byłam, widziałam, próbowałam - więc pozwalam sobie na ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Małgosiu, jeśli Cię nogi bolą od chodzenia po równym, to Ty góral jesteś Ja mam tak samo, więc wiem co mówię. Teraz już wiesz Iwonko, czemu my tak w górki ciągniemy Luksfery "chmurka" mnie również bardzo się podobają. Chciałabym wstawić je do ściany w wiatrołapie od strony salonu. Dobry wybór Wybraliśmy je, gdyż dają najwięcej światła ( tak nam się wydawało. Jeśłi Ty je również wybrałaś, to znaczy, że dobrze wybraliśmy Meble kuchenne z Ikei...hmm... Powiem tak : widziałam i dotykałam już mnóstwa kompletów kuchennych różnych firm, jak również robionych na zamówienie. I uwierz mi Małgosiu - w żadnych szafki nie otwierały się tak, jak w meblach z Ikei. W żadnych innych nie wysuwały się tak lekko półki i szafki cargo. Nie chcę robić tu reklamy Ikei, ale byłam, widziałam, próbowałam - więc pozwalam sobie na ocenę Osobiście podobają mi się, ale gorzej z blatami w IKEA, ani jeden nam się nie podobał. Oczywiście oprócz drewnianych ( drewniane nam się bardzo podobają, ale Megana zaraz na nich zostawi ślady pazurów i tyle będzie z tych blatów ) Często ludzie nie wiedzą, że blaty do mebli w IKEA są o 2 cm szersze i nie pasują do tych mebli , a raczej są na styk, nic nie wystają ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ******b 26.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam, jeśli chodzi o meble do kuchni to możesz zobaczyć meble Janas oni są z Twardogóry i robili mi meble do kuchni w mieszkaniu, nie mogę narzekać, najpierw przyjechali, pomierzyli, zrobili wizualizację na komputerze, wszystko było i jest OK, tam gdzie miałam jakieś "ale" to poprawili, a nie było tak prosto, bo narożne szafki mam półokrągłe z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.10.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witaj krzyniobb, obejrzałam galerię zdjęć - ładne Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Megana niewątpliwie sprawiłaś mi satysfakcje z ......owieczkami z sentymentem wspominam te lata gdy u nas na halach wypasali owce.....nawet kiedyś w wakacje tydzień spędziłem w bacówce...... toaleta w źródełko, codziennie żętyca .....ehh to se ne vrati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Meganko.....napisz mi, bo nigdzie tego nie widze.....jaką kuchnie w ikea wyceniałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.10.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Megana niewątpliwie sprawiłaś mi satysfakcje z ......owieczkami z sentymentem wspominam te lata gdy u nas na halach wypasali owce.....nawet kiedyś w wakacje tydzień spędziłem w bacówce...... toaleta w źródełko, codziennie żętyca .....ehh to se ne vrati Naleśnik - cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność, a ta żętyca - to myślałam, że to jakiś samogonik , a to tylko ( w lecie, aż ) serwatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mi osobiście lukswery też się bardzo podobają, niestety zrezygnowałam z nich z tego względu, że musiałabym mieć odniesienie do nich w innych pomieszczeniach a jak na razie to sama nie wiem jak tam będzie zrobione. Gosiu gdzie w garażu chcesz mieć te luksfery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.10.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Meganko.....napisz mi, bo nigdzie tego nie widze.....jaką kuchnie w ikea wyceniałaś??? Kalu - kolor dąb, http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00060292 W rzeczywistości kolor jest trochę ciemniejszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.10.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mi osobiście lukswery też się bardzo podobają, niestety zrezygnowałam z nich z tego względu, że musiałabym mieć odniesienie do nich w innych pomieszczeniach a jak na razie to sama nie wiem jak tam będzie zrobione. Gosiu gdzie w garażu chcesz mieć te luksfery? aniamar ,Pod balkonem jest okno, tam będą luksfery http://www.systemc.pl/domek/0909/IMG_0004I.jpg Jak znajdę jakieś świeższe zdjęcie ( już po ociepleniu), to wkleję później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzę piękny harmonogram prac do końca roku Wszystko może się udać, o ile nie będzie mrozu...O ile da się tynkować jak na dworze jest mróz, ale w domu temp. dodatnie, tak do posadzek musi być powyżej zera. My na wylewki czekaliśmy od grudnia do początku lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ...... a ta żętyca - to myślałam, że to jakiś samogonik , a to tylko ( w lecie, aż ) serwatka samogon?? ......no wiesz Ty co wtedy miałem .....16 czy 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.10.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzę piękny harmonogram prac do końca roku Wszystko może się udać, o ile nie będzie mrozu...O ile da się tynkować jak na dworze jest mróz, ale w domu temp. dodatnie, tak do posadzek musi być powyżej zera. My na wylewki czekaliśmy od grudnia do początku lutego Aniu - my również nie wiemy, czy się uda zalać. Trudno, najważniejsze, że mamy gdzie mieszkać, co będzie, to ....... być musi :) Mam nadzieję, że zima będzie dla nas łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts