Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

A ja to musze jeść te płoteczki?! :( Bo kotu nie smakują :lol:

Wybredna niecnota!!!!!! Tylko filety z szlachetnych ryb lubi!!!!

A płotkę jak już raczy zjeść to potem na złość puszcza pawia :lol: :roll:

Jego rekord to wyjął kiedyś z wanny łososia około 3kg!! I targał go przedpokoju!!!!!

Pewnie wkurzony był, że nie zdążył spie...... dzielić z tym łososiem :lol: :lol: :lol:

Pewnie tak :lol: :lol: gdzie napisane,że mam go karmić :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pewnie wkurzony był, że nie zdążył spie...... dzielić z tym łososiem :lol: :lol: :lol:

Pewnie tak :lol: :lol: gdzie napisane,że mam go karmić :lol: :lol: :lol:

Megana przychodzi do Michała staje na dwóch łapkach i przednią stuka go w nogę, żeby poszedł za nią do miski i nałożył jej jedzonka

Gwidon wyciąga się ( a że długi gadzina) to sięga ponad blat i sam pokazuje co chce, no i oczywiście na lodówce też wisi jak tylko się otworzy!

Witam się i przepraszam , że nie za często pisuje , ale wiesz jaki u mnie młyn. Obiecuję poprawe;) po przeprowadzce.U nas brama tez niby jest , ale nie wyregulowana i żeby zamykala się trzeba pomóc , bo coś hamuje ją. :-? Jak zamieszkamy to zajmiemy się regulacją. Z tym planami do zrobienia to tak jest. Mamy plan zamontowac zlewozmywak , a brakuje uszczelki , do umywalki w łazience łamie się wiertło :evil: :evil: :evil: :evil: I tak tysiąc przykladów można wymieniać . Nic nie idzie z planem.

Witam się i przepraszam , że nie za często pisuje , ale wiesz jaki u mnie młyn. Obiecuję poprawe;) po przeprowadzce.U nas brama tez niby jest , ale nie wyregulowana i żeby zamykala się trzeba pomóc , bo coś hamuje ją. :-? Jak zamieszkamy to zajmiemy się regulacją. Z tym planami do zrobienia to tak jest. Mamy plan zamontowac zlewozmywak , a brakuje uszczelki , do umywalki w łazience łamie się wiertło :evil: :evil: :evil: :evil: I tak tysiąc przykladów można wymieniać . Nic nie idzie z planem.

delfinko, niestety to życie takie wredne i złośliwe , ale nie damy się :evil: :evil: :evil: , walkę mamy we krwi ( szczególnie po drinusiu :wink: )

Ach te decyzje, głowa od nich teraz boli, ale za parę miesięcy usiądziecie na tarasie i będziecie tylko wspominać. Niektóre z sentymentem a z reszty będziecie się cieszyć, że już za wami.

Praca na budowie nie ma końca zawsze znajdzie się coś do roboty i nie wszystko jest się w stanie zrobić od razu. Na spokojnie zrobicie wszystko.

Praca wre i tak trzymać. :D :D :D :D :D

Małgosiu, jeśli Cię nogi bolą od chodzenia po równym, to Ty góral jesteś :lol:

Ja mam tak samo, więc wiem co mówię.

Luksfery "chmurka" mnie również bardzo się podobają. Chciałabym wstawić je do ściany w wiatrołapie od strony salonu. Dobry wybór :)

Meble kuchenne z Ikei...hmm... Powiem tak : widziałam i dotykałam już mnóstwa kompletów kuchennych różnych firm, jak również robionych na zamówienie. I uwierz mi Małgosiu - w żadnych szafki nie otwierały się tak, jak w meblach z Ikei. W żadnych innych nie wysuwały się tak lekko półki i szafki cargo. Nie chcę robić tu reklamy Ikei, ale byłam, widziałam, próbowałam - więc pozwalam sobie na ocenę :)

Małgosiu, jeśli Cię nogi bolą od chodzenia po równym, to Ty góral jesteś :lol:

Ja mam tak samo, więc wiem co mówię.

Teraz już wiesz Iwonko, czemu my tak w górki ciągniemy :lol: :lol: :lol:

Luksfery "chmurka" mnie również bardzo się podobają. Chciałabym wstawić je do ściany w wiatrołapie od strony salonu. Dobry wybór :)

Wybraliśmy je, gdyż dają najwięcej światła ( tak nam się wydawało. Jeśłi Ty je również wybrałaś, to znaczy, że dobrze wybraliśmy :)

Meble kuchenne z Ikei...hmm... Powiem tak : widziałam i dotykałam już mnóstwa kompletów kuchennych różnych firm, jak również robionych na zamówienie. I uwierz mi Małgosiu - w żadnych szafki nie otwierały się tak, jak w meblach z Ikei. W żadnych innych nie wysuwały się tak lekko półki i szafki cargo. Nie chcę robić tu reklamy Ikei, ale byłam, widziałam, próbowałam - więc pozwalam sobie na ocenę :)

Osobiście podobają mi się, ale gorzej z blatami w IKEA, ani jeden nam się nie podobał. Oczywiście oprócz drewnianych ( drewniane nam się bardzo podobają, ale Megana zaraz na nich zostawi ślady pazurów i tyle będzie z tych blatów )

:evil: :evil: :evil: Często ludzie nie wiedzą, że blaty do mebli w IKEA są o 2 cm szersze i nie pasują do tych mebli :( , a raczej są na styk, nic nie wystają ).

Gość ******b
Witam, jeśli chodzi o meble do kuchni to możesz zobaczyć meble Janas oni są z Twardogóry i robili mi meble do kuchni w mieszkaniu, nie mogę narzekać, najpierw przyjechali, pomierzyli, zrobili wizualizację na komputerze, wszystko było i jest OK, tam gdzie miałam jakieś "ale" to poprawili, a nie było tak prosto, bo narożne szafki mam półokrągłe z drewna.

Megana niewątpliwie sprawiłaś mi satysfakcje z ......owieczkami :)

z sentymentem wspominam te lata gdy u nas na halach wypasali owce.....nawet kiedyś w wakacje tydzień spędziłem w bacówce...... toaleta w źródełko, codziennie żętyca ;).....ehh to se ne vrati

Naleśnik - cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność, a ta żętyca - to myślałam, że to jakiś samogonik :lol: :lol: :lol: :lol: , a to tylko ( w lecie, aż ) serwatka :oops:

Mi osobiście lukswery też się bardzo podobają, niestety zrezygnowałam z nich z tego względu, że musiałabym mieć odniesienie do nich w innych pomieszczeniach a jak na razie to sama nie wiem jak tam będzie zrobione. Gosiu gdzie w garażu chcesz mieć te luksfery?

aniamar ,Pod balkonem jest okno, tam będą luksfery :)

http://www.systemc.pl/domek/0909/IMG_0004I.jpg

Jak znajdę jakieś świeższe zdjęcie ( już po ociepleniu), to wkleję później

Widzę piękny harmonogram prac do końca roku :D

Wszystko może się udać, o ile nie będzie mrozu...O ile da się tynkować jak na dworze jest mróz, ale w domu temp. dodatnie, tak do posadzek musi być powyżej zera. My na wylewki czekaliśmy od grudnia do początku lutego :roll:

Aniu - my również nie wiemy, czy się uda zalać. Trudno, najważniejsze, że mamy gdzie mieszkać, co będzie, to ....... być musi :) :)

Mam nadzieję, że zima będzie dla nas łaskawa :wink: