Megana 28.10.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ...... a ta żętyca - to myślałam, że to jakiś samogonik , a to tylko ( w lecie, aż ) serwatka samogon?? ......no wiesz Ty co wtedy miałem .....16 czy 17 lat Naleśnik, to kiedy to było?????????? Hyyyyyy, to Ty młody chłopiec jesteś hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Naleśnik, to kiedy to było?????????? Hyyyyyy, to Ty młody chłopiec jesteś hehehehe hehehe........dawno prawie 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Naleśnik, to kiedy to było?????????? Hyyyyyy, to Ty młody chłopiec jesteś hehehehe hehehe........dawno prawie 20 lat No tak trochę temu, ale na tatusia wiek akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.10.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Magan...tak sobie u Ciebie zobaczyłam ten ganek...i teraz sobie myślę ze to nie głupie ten murek ....tzn. nie zawiewa śniegiem, nie zalewa wejścia.... muszę pokazać TŻ...ty masz ganek większy niż ja więc tym bardziej u mnie to dobre rozwiązanie...-pomyślę.. jak był robiony?? z bloczków? od razu z fundamentami czy potem "doklejaliście"?.. no i pozdrowionka... a apropos bolących nóg to miałam te same spostrzeżenia że wolę po górkach...nawet schodzić niż byc konserwatorem powierzchni płaskich w moim wszak małym domku... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Magan...tak sobie u Ciebie zobaczyłam ten ganek...i teraz sobie myślę ze to nie głupie ten murek ....tzn. nie zawiewa śniegiem, nie zalewa wejścia.... muszę pokazać TŻ...ty masz ganek większy niż ja więc tym bardziej u mnie to dobre rozwiązanie...-pomyślę.. jak był robiony?? z bloczków? od razu z fundamentami czy potem "doklejaliście"?.. no i pozdrowionka... a apropos bolących nóg to miałam te same spostrzeżenia że wolę po górkach...nawet schodzić niż byc konserwatorem powierzchni płaskich w moim wszak małym domku... pa Witaj Kordzinko, miło mi , że zaszczyciłaś moje komentarze :) Twój domek jest mały, ale śliczny :) Co do ganka, został wylany beton i doklejone bloczki ( ale zostawione miejsce na - dylatację) na styropian między murkiem a ścianą. będzie miejsce na klapnięcie lub postawienie torby z zakupami, gdy będę szukać kluczy. Na dodatek tak jak napisałaś, osłoni to trochę ganek od śniegu i deszczu - taką mam nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.10.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam Bardzo fajny pomysł z tymi słupami na ganku - wiedziałam, że cos wymyślicie Mój berberys chyba sie przyjął i nawet wytrzymał pod 50 cm warstwą śniegu przez ponad tydzień. Wniosek - wytrzymały jest i świetnie nadaje się na żywopłot Piękniej ten Wasz domek Małgosiu w oczach, z dnia na dzień. Cieszę się bardzo U mnie niestety, pogoda nadal fatalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 U mnie niestety, pogoda nadal fatalna... Cześć Iwonko kochana - nie martw się, chyba wszyscy mamy jednakową pogodę Mieliśmy rozgarniać ziemię, która zalega w koło domu i nici, za mokro Droga rozjeżdżona przez traktory ( wożą buraki cukrowe) jedno wielkie błoto. Jeśli chodzi o ganek, to pomyślałam, że z przodu koło słupów postawię dwie donice z kwiatkami - będzie ślicznie ( ależ się rozmarzyłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Fajny pomysł Meganko....... tez bym chciała juz donice u siebie rozstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Fajny pomysł Meganko....... tez bym chciała juz donice u siebie rozstawiac Kalu, ale u siebie też za chwilę postawisz donice :) Ty w domku nie musisz tynkować, ani na zewnątrz i kto tu ma lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ale szlifowac musze ....z dwóch stron.....na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ale szlifowac musze ....z dwóch stron.....na jedno wychodzi Ale jedną stronę, szanowny Twój małżonek już wyszlifował Na wiosnę kwiatki postawić możesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 najpierw trzeba działke ogrodzic.....bo donice z kwiatami ukradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 najpierw trzeba działke ogrodzic.....bo donice z kwiatami ukradną Koniecznie, ja się zastanawiam, czy nie zrobić jakiegoś zabezpieczenia ( śruba, lub coś takiego), żeby przykręcić donice. Przy dużym wietrze nie zwieje mi i nie potłucze. Muszę się nad tym zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ..własnie przeczytałam, że kotek nie wrócił jeszcze??? szkoda i gratuluje pierwszej żarówki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ..własnie przeczytałam, że kotek nie wrócił jeszcze??? szkoda i gratuluje pierwszej żarówki oczywiście I w nagrodę Kalu w sobotę do nocy, będziemy tam pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Gratuluję prądu!!!! Co za postęp piszę to na podstawie własnych karkołomnych doświadczeń z latarką my jutro też planujemy pracę do zmroku ale takie bardziej porządkowe no i droga A co do kota czy ja już się Ciebie pytałam czy nie znasz małego ślicznego brytyjczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Gratuluję prądu!!!! Co za postęp piszę to na podstawie własnych karkołomnych doświadczeń z latarką my jutro też planujemy pracę do zmroku ale takie bardziej porządkowe no i droga A co do kota czy ja już się Ciebie pytałam czy nie znasz małego ślicznego brytyjczyka? Dzięki My też z tą drogą będziemy walczyć i nie wiem co zwojujemy Niestety nie znam małego brytyjczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.10.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 No pięknie - i światełko już Wam zaświeciło Rewelacja! Ale Maniuś urósł Mam nadzieję, że wróci. Gdzie on znajdzie takich właścicieli jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.10.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 No pięknie - i światełko już Wam zaświeciło Rewelacja! Ale Maniuś urósł Mam nadzieję, że wróci. Gdzie on znajdzie takich właścicieli jak Wy Chyba nie wróci :( dzisiaj też go nie było. Michał obszedł okoliczne drogi i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 30.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witaj Małgosiu,domek pięknie Wam rośnie. A te berberysy w Waszym dzienniku to koło mojego parafialnego kościółka. Pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts