Kaśka73 01.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 tak ok tygodnia- dwóch, no mam ścisłą czołówkę że tak powiem... ale osiołkowi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 tak ok tygodnia- dwóch, no mam ścisłą czołówkę że tak powiem... ale osiołkowi ..... Wiem, wiem też to przerabiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 02.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Gosiu przykro mi z powodu Maniusia. Na zdjęciach widać jak go ładnie zaczęliście wyprowadzać na dorodnego kotka. Kawał dobrej roboty zrobiliście z tym sprzątaniem. Tyle miejsca, że można imprezy urządzać a na dole to już nawet światła zainstalowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Megana, znowu jakiś zwierzyniec? a gdzie te węże? nie widzę, nic nie widzę a przy okazji - szkoda Mańka, wyglądał na milusiego kociaka już widzę, fajne, tylko zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja się tylko zamelduje uśmiechy zostawiam węże widziałam jak mogłaś takie czerwone mamby do domu wpuścić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.11.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Gosiu przykro mi z powodu Maniusia. Na zdjęciach widać jak go ładnie zaczęliście wyprowadzać na dorodnego kotka. Kawał dobrej roboty zrobiliście z tym sprzątaniem. Tyle miejsca, że można imprezy urządzać a na dole to już nawet światła zainstalowałaś. aniamar, rzeczywiście dużo miejsca na górze nam się zrobiło , nawet nie wiedziałam, że tyle będzie mamik i Kasiu - wolę węże od pająków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam Małgosiu Mało, że zwierzyniec Wam się robi w domku, to i coraz bardziej kolorowo Super - bardzo się cieszę. Małgosiu powiedz proszę, jak planujecie centralne : podłogówka, grzejniki, jaki piec ? Nie ukrywam, że mamy dylemat i pytam wszystkich wokół o ich doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.11.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam Małgosiu Mało, że zwierzyniec Wam się robi w domku, to i coraz bardziej kolorowo Super - bardzo się cieszę. Małgosiu powiedz proszę, jak planujecie centralne : podłogówka, grzejniki, jaki piec ? Nie ukrywam, że mamy dylemat i pytam wszystkich wokół o ich doświadczenia. Iwonko - bo to kolorowy zwierzyniec Będzie podłogówka wszędzie ( oprócz sypialni). Co do pieca, jeszcze nie wiem jaki będzie, ale jak będę wiedziała, to szybciutko napiszę. Ma mieć 18-20 kW o i tyle wiem . Nie wiedziałam do dzisiaj, Michał zdecydował, że w garażu też będzie kaloryfer, myślę, że to dobrze My chcemy, żeby grzało w nogi, a jak w nogi ciepło, to i w resztę powinno być ciepło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.11.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To widzę kochana, że zgadzamy się w kwestiach ogrzewania. My też planujemy wszędzie podłogówkę, oprócz sypialni. Jedyny dylemat to piec i sposób ogrzewania. Jeszcze parę dni temu nie mieliśmy wątpliwości, że jedynym słusznym rozwiązaniem jest piec na ekogroszek. W naszym wypadku to wygodne rozwiązanie - często wyjeżdżamy, nie ma nas parę dni. Można zasypać wtedy zasobnik i palić, a po powrocie do domku byłoby ciepło. Jednak ziarno niepewności zostało parę dni temu zasiane - cena ekogroszku.... Drożeje to cholerstwo w zastraszającym tempie. Ponoć sprowadzają jakiś tańszy z Czech, ale gorszy.... No i teraz mamy orzech do zgryzienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.11.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To widzę kochana, że zgadzamy się w kwestiach ogrzewania. My też planujemy wszędzie podłogówkę, oprócz sypialni. Jedyny dylemat to piec i sposób ogrzewania. Piec, ale taki w którym można palić wszystkim: węglem koksem kawałkami drewna i ekogroszkiem. le co będzie to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgosiu, przykro mi z powodu kota Piękne węże wychodowałaś, czy niebieski gatunek też się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgosiu, przykro mi z powodu kota Piękne węże wychodowałaś, czy niebieski gatunek też się pojawi? Niestety nie wiem , muszę zapytać Adama, co będę miała w swojej menażerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no Meganko..piękne węże!!! ciesze sie, że wszystko u Ciebie tak szybciutko pędzi do przodu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Oj dzieje się tu u WAS... dzieje Już stelaże czekają, węże porozciągane... Zaraz patrzeć jak będziecie chodzić na boso po cieplutkiej podłodze... Czego WAM oczywiście życzę Dzisiaj krótko... przyszłam się przywitać i uciekam raczej do łóżeczka bo jutro z ranka wstaję na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dziewczynki, czy Wy też tak macie jak my - Jesteśmy po prostu tak zmęczeni, że nie mamy na nic siły , przesilenie jesienno-zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dziewczynki, czy Wy też tak macie jak my - Jesteśmy po prostu tak zmęczeni, że nie mamy na nic siły , przesilenie jesienno-zimowe Małgosiu - ja póki co przesilenia żadnego nie odczuwam. Powera mam takiego od 2 dni, że aż się boję myśleć, co będzie z moimi mięśniami na koniec tygodnia. Pewnie trzeba będzie jakiś wyciąg w sypialni zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgosiu - ja póki co przesilenia żadnego nie odczuwam. Powera mam takiego od 2 dni, że aż się boję myśleć, co będzie z moimi mięśniami na koniec tygodnia. Pewnie trzeba będzie jakiś wyciąg w sypialni zamontować Iwonko, nie przesadzaj rozłóż sobie te siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Iwonko, nie przesadzaj rozłóż sobie te siły Małgosiu - nooo...se rozłożę - nogi na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Iwonko, nie przesadzaj rozłóż sobie te siły Małgosiu - nooo...se rozłożę - nogi na końcu A Ty tylko o przyjemnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgosiu - właśnie przeczytałam Twój wpis w dzienniku... I wiesz co ? Na końcu łza mi się w oku zakręciła... Naprawdę Macie wybudowane swoje MARZENIE i możecie myśleć już o kolejnych etapach. Spotkacie na swojej drodze pewnie jeszcze wielu ludzi, ale ten, kto stawia dom od podstaw pozostanie w pamięci najdłużej... Tak mi się wydaje Życzę Wam z całego serca samych dobrych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts