Megana 03.11.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgosiu - właśnie przeczytałam Twój wpis w dzienniku... I wiesz co ? Na końcu łza mi się w oku zakręciła... Naprawdę Macie wybudowane swoje MARZENIE i możecie myśleć już o kolejnych etapach. Spotkacie na swojej drodze pewnie jeszcze wielu ludzi, ale ten, kto stawia dom od podstaw pozostanie w pamięci najdłużej... Tak mi się wydaje Życzę Wam z całego serca samych dobrych fachowców Iwonko, mi też łezka się zakręciła , teraz na Ciebie kolej - i My będziemy trzymać kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dziewczynki, czy Wy też tak macie jak my - Jesteśmy po prostu tak zmęczeni, że nie mamy na nic siły , przesilenie jesienno-zimowe My mamy przesilenie jesienno-zimowo-przeprowadzkowo-wykończeniówkowe Sporo drobiazgów zostało do skończenia - poskręcanie mebli do sypialni, silikonowanie luster, i takie tam i nie jesteśmy w stanie się za to zabrać A potrzebujemy kopa, żeby na Boże Narodzenie już jakos wyglądało, bo rodzinka pewnie przyjedzie, parapetówę trzeba będzie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 to ja też mam przesilenie do tego dochodzi jeszcze znużenie bo przeprowadzka tuż tuż a roboty masę a do tego drugi raz mnie złapało przeziębienie w tym sezonie ale co tam trzeba zakasać rękawy i wio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale co tam trzeba zakasać rękawy i wio ) Przeczytałam wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale co tam trzeba zakasać rękawy i wio ) Przeczytałam wino Nu po winie byłby kop i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale co tam trzeba zakasać rękawy i wio ) Przeczytałam wino Nu po winie byłby kop i heja I to jaki hehehehehehe Aniu i Naleśnik - Wy to musicie się nazpierdzielać, ale nie współczuję, bo mnie też to czeka ( i chciałabym już tak jak Wy sprzątać) Witaj taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu i Naleśnik - Wy to musicie się nazpierdzielać, ale nie współczuję, bo mnie też to czeka ( i chciałabym już tak jak Wy sprzątać) o nie mi do sprzątania jeszcze daleko .....Porobimy również zdjęcia elektryki i hydrauliki, na pewno się przydadzą. odkładnie, zwłaszcza elektrykę ....mi już się to przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 O tak, zdjęcia elektryki się cały czas przydają Za każdym razem jak Hubert ma wiercić czy to w ścianie czy w suficie najpierw sprawdzamy zdjęcia. I prawie zawsze musi troszkę zmieniać miejsce wiercenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.11.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzięki za potwierdzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.11.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Prace instalacyjne pełną parą. Dla mnie jak na razie to czarna mamba. Jak przyjdzie nam to robić to ja się chyba załamię. Trzeba tyle rzeczy wiedzieć i mieć wcześniej przemyślane, co i gdzie. Gosiu, dlaczego te pstryczki elektryczni nie mogą być nad bidetem, bo ja laik a widzę, że warto takie rzeczy wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.11.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Prace instalacyjne pełną parą. Dla mnie jak na razie to czarna mamba. Jak przyjdzie nam to robić to ja się chyba załamię. Trzeba tyle rzeczy wiedzieć i mieć wcześniej przemyślane, co i gdzie. Gosiu, dlaczego te pstryczki elektryczni nie mogą być nad bidetem, bo ja laik a widzę, że warto takie rzeczy wiedzieć. Aniamar - ponieważ mamy małą łazienkę i chciałabym mieć gdzie poukładać trochę rzeczy i być może nad kibelkiem i bidetem zrobimy jakąś półkę ( pamiętaj, że są one wysunięte do przodu), na dodatek włączanie np. suszarki lub innego urządzenia nad wysuniętym bidetem nie będzie zbyt wygodne. Łatwiej zaplaić światełka kinkietów i włączyć cokolwiek będzie po prawej stronie ( mimo, że jestem leworęczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.11.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wpadłem przywitać się z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.11.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Sporo drobiazgów zostało do skończenia - poskręcanie mebli do sypialni, silikonowanie luster, i takie tam Silikon i lustro bardzo się nie lubią, kup taki który nie śmierdzi octem lub specjalny uszczelniacz do luster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witaj Tomku Widzę, że jesteśmy rannymi ptaszkami. Pozdrawiam. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.11.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 "Ptaszkowanie" dzisiaj już od 3 godzin, na moje szczęście sytuacja awaryjna w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witaj Meganko!! z tym styro to naprawde wtope hurtownia zrobiła!!! jak oni mogą tak bezmyślnie towar wciskać niezgodnie z zamówieniem?? teraz czekasz na wizje lokalna aby dostac zwrot kasy za ten materiał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 aaaaaaa jeszcze mi powiedz w którym miejscu chcesz w łazience tą ścianke, że przesuwałaś kaloryfer??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dzień dobry wpadłam powiedzieć. Fajny domek bardzo mi się podoba i te przestrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Na koniec pochwalę się, że część zaplanowanej elektryki zakończona z czego bardzo się cieszę eeeee, ja mógłbym siedzieć do wiosny Świetna atmosfera, fajni inwestorzy, żyć, nie umierać, choć roboty był huk, bo dom rozległy. Niebawem złączymy rozdzielnicę i elektrony zagoszczą w najodleglejszych zakątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Na koniec pochwalę się, że część zaplanowanej elektryki zakończona z czego bardzo się cieszę eeeee, ja mógłbym siedzieć do wiosny Świetna atmosfera, fajni inwestorzy, żyć, nie umierać, choć roboty był huk, bo dom rozległy. Niebawem złączymy rozdzielnicę i elektrony zagoszczą w najodleglejszych zakątkach Smoku - jaka szkoda, że ja tak daleko od Wrocka Małgosia ma szczęście do wykonawców, to bym Jej "podebrała" Małgosiu - idziesz jak burza. Ja już za Wami nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts