Megana 11.11.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 I zdjęcie kotów teżżżżżżżżżż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wylewki wyglądają jak lustro wody. Dobra robota. To też sami robiliście?Z ta skrzynką to faktycznie niefart. Szkoda, że nikt się nie przyznał, choć z drugiej strony może nikt nie zauważył jak coś samo spadło, bo było za blisko postawione otworu. Wersji będzie jak zawsze trzy tylko nie wiadomo, która jest prawdziwa. Mam nadzieję, że da się ją zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 wylewki są ok i nie mogę się doczekać, kiedy takie będą na dole A Ty przygotowujesz się jakoś do swojej budowy? Masz już pozwolenie, czy jeszcze nie? a kiedy na dole robicie? pozwolenia nie mamy, dopiero papiery złożyliśmy, więc min 3 tyg, a pewnie więcej, więc przygotowywać się teraz trudno, bo nie wiadomo na kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wylewki wyglądają jak lustro wody. Dobra robota. To też sami robiliście? Z ta skrzynką to faktycznie niefart. Szkoda, że nikt się nie przyznał, choć z drugiej strony może nikt nie zauważył jak coś samo spadło, bo było za blisko postawione otworu. Wersji będzie jak zawsze trzy tylko nie wiadomo, która jest prawdziwa. Mam nadzieję, że da się ją zamknąć. aniamar - sami to tylko styropian i folię, resztę ekipa Pana Jarka ( namiary od aggagaj ). Co do szafki, na pewno się zamknie, a i tak obudujemy ją czymś, bo ............ reprezentacyjnie to ona wcaaaaaale nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a kiedy na dole robicie? W poniedziałek wchodzą tynkarze - 2 tygodnie ( myślę, że 3 tyg. ) Po tynkach 3 dni podłogówka ( myślę, że 1 tydzień ), i wylewki ( jak nie będzie mrozów ) pozwolenia nie mamy, dopiero papiery złożyliśmy, więc min 3 tyg, a pewnie więcej, więc przygotowywać się teraz trudno, bo nie wiadomo na kiedy Ty już teraz dowiedz się i spisz namiary w Twojej okolicy: - na koparkowego ( i drugiego na wszelki wypadek) - gdzie kupić piasek - gdzie w Twojej okolicy jest betoniarnia ( i druga na wszelki wypadek) - gdzie kupić stal itp. Zobaczysz, jak się przydadzą takie telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ty mnie nie strasz, ja "założyłam", że namiary te wszystkie, o których piszesz, to GM będzie miał, bo on z tej okolicy jest, nawet coś tam mówił, żebyśmy sami nie szukali koparkowego, bo jeszcze coś źle wykopie ... awaryjnie to koleżanka buduje w okolicy i jakby co, to od niej namiary mam w ogóle to wszystko jakieś takie abstrakcyjne jest, nie ogarniam tego i jeszcze jedno - dzięki za radę wiedziałam, że dobra dusza z Ciebie i jakby co, to poradzisz w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ty już teraz dowiedz się i spisz namiary w Twojej okolicy: - na koparkowego ( i drugiego na wszelki wypadek) - gdzie kupić piasek - gdzie w Twojej okolicy jest betoniarnia ( i druga na wszelki wypadek) - gdzie kupić stal itp. Zobaczysz, jak się przydadzą takie telefony Święte słowa, dobrze Małgoś mówisz Ja to już od wiosny miałam założony taki specjalny zeszyt, co sie teraz pomału w segregator zamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 mamik - jak tylko będę mogła to pomogę, ale to co wyżej napisałam, to proszę mimo wszystko poszukaj sobie również. jak koparkowy GM złamie nogę (tfu tfu na psa urok), to gdzie będziesz szukać na szybko. Tak czy siak spisz sobie od koleżanki, przynajmniej to co potrzebne Ci do pierwszego etapu Prawda Iwonko, człowiek nie wie na co się porywa, ale bez budowy i pracy na niej, to mi smutno , a mogę tam jechać tylko w soboty, albo jak mam urlopik jakiś jeden dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Święte słowa, dobrze Małgoś mówisz Ja to już od wiosny miałam założony taki specjalny zeszyt, co sie teraz pomału w segregator zamienia no to "na studenta" - dasz skserować?? a tak poważnie, to trochę mnie zestresowałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no to "na studenta" - dasz skserować?? a tak poważnie, to trochę mnie zestresowałyście mamik - nie ma problemu. Tylko nie wiem jak długo, taki na przykład "mój" koparkowy, jechałby te 100 km do Wrocka Małgosiu - wiem, co to znaczy... Przez cały tydzień urlopu ciężko pracowaliśmy na działce. Nawet zima nas nie przegoniła. Budowlańcy siedzieli w piwnicy i grzali się przy kozie, a my cali w sniegu jak bałwanki, cięliśmy drzewo Teraz mi tego brakuje Wiem, że kiedyś nadejdzie momenty, gdy będę jeszcze narzekać, ale póki co strasznie żałuję, że też tylko w weekendy mogę być na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 MAMIK, nie ma się co przerażać, tylko kajecik do łapki i piszesz, pozbieraj na forum od tych co koło Ciebie mieszkają. Iwonko, też tak mamy , chyba jakieś stuknięte jesteśmy czy co? z tą robotą na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Iwonko, też tak mamy , chyba jakieś stuknięte jesteśmy czy co? z tą robotą na budowie Małgosiu - no cóż...trzeba spojrzeć prawdzie w oczy....jesteśmy Mnie czasami udaje się wyrwać z samego rana na budowę, na przykład jutro zamierzam pojechać. Niby nic by się nie stało, ale jakoś nie lubię się często spóźniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 mamik - nie ma problemu. Tylko nie wiem jak długo, taki na przykład "mój" koparkowy, jechałby te 100 km do Wrocka widziłam kiedyś takiego koparkowego, który w zakręty prawie na dwóch kołach wchodził dla takiego "stówka" to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Trzeba było wziąć na niego namiary, teraz byłoby jak znalazł hehehehe Biegnę do łóżeczka, papa dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ty....mówisz pa pa a ja Witaj!!! czytam własnie, że miałas dzis dzień odwiedzin na działce ..u nas jest ostatnio tak, że jak sie juz zbieramy do wyjścia to ktoś podjedzie na budowe i zawsze jakąs godzinke zostajemy dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.11.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ty....mówisz pa pa a ja Witaj!!! czytam własnie, że miałas dzis dzień odwiedzin na działce ..u nas jest ostatnio tak, że jak sie juz zbieramy do wyjścia to ktoś podjedzie na budowe i zawsze jakąs godzinke zostajemy dłużej Kalu - w czasie pracy trzeba odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 14.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Trochę do Was nie zaglądała a tu proszę! I okna, i piękne poddasze, a nawet cudne wyleweczki zrobione! Moje gratulacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 14.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Megana, takie coś znalazłam, może Wam sie przydahttp://forum.muratordom.pl/co-na-podloge-zamiast-styropianu,t142552.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.11.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Trochę do Was nie zaglądała a tu proszę! I okna, i piękne poddasze, a nawet cudne wyleweczki zrobione! Moje gratulacje;) Dziękujemy emilus18 - miło mi , że zaglądasz do naszego dziennika Przeczytałam, że też masz swoje perypetie budowlane, ale nie martw się, tak to jest z budowami mamik - wielkie dzięki za linka, pokażę Michałowi, niech przeczyta ( ja już przeczytałam, ale jak powinno być to ja nie wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 15.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Fajnie, że wyleweczki już schną, ale zmartwiłam się - polecam ekipę, a tu takie kwiatki ze skrzynką... Cholercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts