aniamar 15.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 gosiu jakie rynny wybraliście? Plastiki czy stalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witaj Wybraliśmy plastikowe - Marley. O wyborze Marley'a zdecydowały opinie na forum. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Fajnie, że wyleweczki już schną, ale zmartwiłam się - polecam ekipę, a tu takie kwiatki ze skrzynką... Cholercia Agagaj - robota jest dobrze zrobiona, to najważniejsze :) i proszę się tu nie stresować - OK? Szafka będzie i tak obudowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Fajnie, że wyleweczki już schną, ale zmartwiłam się - polecam ekipę, a tu takie kwiatki ze skrzynką... Cholercia witaj. Nie Twoja wina :) - taki wypadek przy pracy. Szkoda tylko że nic nie powiedzieli. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dzięki za odpowiedź. My też wycenialiśmy rynny plastikowe, ale teraz jeden z dekarzy proponuje nam rynny stalowe w dość kuszącej cenie. Nie jest to znana firma bo robi je facet, który z nimi kładzie dach. Zastanawiamy się nad tymi rynnami, ale trochę się boję czy ryzykować kupno ich. Czy po kilku latach te rynny nie zaczną rdzewieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.11.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Magana wiem ze sie nie pogniewasz..... pełna mobilizacja...odajemy głos na TAK-inaczej nie wolno dla naszego FRania Walecznego + zbieramy powoli fanty.......na licytację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głosujcie i piszcie http://forum.muratordom.pl/post3788735.htm#3788735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 OO co ja widzę piękne wylewki ale co mam się dziwić jak co wejdę do dziennika to coś nowego Gratki ps. Państwo M&M wdzieliście jak Kubek rozwalił renówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 pozdrawiam dawno mnie nie było a tu taaaki zmiany, wylewki pieknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.11.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Magana wiem ze sie nie pogniewasz..... pełna mobilizacja...odajemy głos na TAK-inaczej nie wolno dla naszego FRania Walecznego + zbieramy powoli fanty.......na licytację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głosujcie i piszcie http://forum.muratordom.pl/post3788735.htm#3788735 Oddałam nasze głosy już 15- go, ale nie ma sprawy idę oddać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.11.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 OO co ja widzę piękne wylewki ale co mam się dziwić jak co wejdę do dziennika to coś nowego Gratki ps. Państwo M&M wdzieliście jak Kubek rozwalił renówkę? Dzięki za gratki :) Kubek - a to łobuz, a z buzi to taki spokojny gostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.11.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 pozdrawiam dawno mnie nie było a tu taaaki zmiany, wylewki pieknę Kasieńko, a co u Ciebie? Pisz , pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Megana, czy sami kładliście styropian i folie pod wylewki czy robiła to ekipa hydraulików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Małgosiu - ja wiem, że zapracowana jesteś, ale kurde....jakieś fotki wklej. Nie musisz nic pisać - dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.11.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Megana, czy sami kładliście styropian i folie pod wylewki czy robiła to ekipa hydraulików? BeaWroc, sami kładliśmy - łatwizna, tylko trochę czasu i rady, jak mają być poukładane kostki styropianu. Dacie radę na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.11.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Małgosiu - ja wiem, że zapracowana jesteś, ale kurde....jakieś fotki wklej. Nie musisz nic pisać - dawaj zdjęcia Iwonko, zaraz coś wyszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Puk puk. Przelotem przywitać się chciałem siup i lecę dalej................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.11.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Megana super że fachowcy dotrzymują terminów jak np. z tynkami. Praca przy tynkowaniu maszynowym naprawdę szybko postępuje. ps. Fajna ta drabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.11.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Megana super że fachowcy dotrzymują terminów jak np. z tynkami. Praca przy tynkowaniu maszynowym naprawdę szybko postępuje. ps. Fajna ta drabina Witaj Tynki robią ręcznie ... Drabinka - kupiłem na alledrogo za 245,- (z transportem). I o dziwo się nie rozpada itp. To był dobry zakup. Pozdrawiamy Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Łoooooo...jakie pikne widoki W domku robi się już domowa atmosfera. Małgosiu, ja też słyszałam, że tynki idą szybciutko, więc się nie martw. Na pewno wszystko będzie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jak burza idziecie mamy wszyscy szczęście, że mrozów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts