Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiek33 - dzięki Bogu, że pogoda dopisuje, jest super i przyjemniej jest na budowie :)

Iwonko, byłam dzisiaj na budowie - mała kontrola :wink: , jeszcze jest szaro i ponuro, ale jak tynk wyschnie, to pewnie będzie o wiele przyjemniej :lol: :lol:

Stuku - witaj jesiennie :) :) pozdrowienia dla Gwidona :)

Kalu witaj - a jak u Was idzie na budowie? Fajnie że ciepło, nie długo pewnie bociany do nas wrócą :lol: :lol: :lol:

Rysko - wybierając do roboty ekipy, jednak kieruję się poleceniem od ludzi. Jak na razie dzięki forumowiczom : TMK, Secam, agaggaj mam taki stan jaki mam i wielkie dzięki im za to :). Czasem nie są to najtańsze ekipy, ale też nie najdroższe :D

Ekipa rewelacyjna idą jak burza, oby tak dalej. Tynki tradycyjne to dobry wybór. Ja osobiście też takie wybiorę. Pracy przy nich sporo, ale warto je wybrać.

Gosiu napiszesz mi na P.W. ile sobie teraz liczą za taką robotę?

Dobrze, że już rozglądasz się za płytkami, zobaczysz jak szybko zleci do tego etapu a ty już będziesz przygotowana jak on nadejdzie.

No pięknie Małgoś :D

Ledwo zaczęłaś budowanie, a tutaj już za kafelkami się rozglądasz. Czas szybko leci...

My też będziemy robić tradycyjne tynki. Małgoś, napisz mi też ile ta przyjemność Was kosztuje :)

Iwonko, poszło na PW - a tak przy okazji, robota szybko idzie, to i kasa dwa razy szybciej wypływa i za chwile się skończy :lol: :lol: :lol: