kala67 18.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jak burza idziecie mamy wszyscy szczęście, że mrozów nie ma Witam z rana!!! a ponoć w przyszłym tygodniu ma być jeszcze ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.11.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Miło popatrzeć ja u Was na budowie idzie robota Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.11.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Gosiek33 - dzięki Bogu, że pogoda dopisuje, jest super i przyjemniej jest na budowie Iwonko, byłam dzisiaj na budowie - mała kontrola , jeszcze jest szaro i ponuro, ale jak tynk wyschnie, to pewnie będzie o wiele przyjemniej Stuku - witaj jesiennie :) pozdrowienia dla Gwidona Kalu witaj - a jak u Was idzie na budowie? Fajnie że ciepło, nie długo pewnie bociany do nas wrócą Rysko - wybierając do roboty ekipy, jednak kieruję się poleceniem od ludzi. Jak na razie dzięki forumowiczom : TMK, Secam, agaggaj mam taki stan jaki mam i wielkie dzięki im za to . Czasem nie są to najtańsze ekipy, ale też nie najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ekipa rewelacyjna idą jak burza, oby tak dalej. Tynki tradycyjne to dobry wybór. Ja osobiście też takie wybiorę. Pracy przy nich sporo, ale warto je wybrać.Gosiu napiszesz mi na P.W. ile sobie teraz liczą za taką robotę?Dobrze, że już rozglądasz się za płytkami, zobaczysz jak szybko zleci do tego etapu a ty już będziesz przygotowana jak on nadejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 19.11.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No pięknie Małgoś Ledwo zaczęłaś budowanie, a tutaj już za kafelkami się rozglądasz. Czas szybko leci... My też będziemy robić tradycyjne tynki. Małgoś, napisz mi też ile ta przyjemność Was kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No pięknie Małgoś Ledwo zaczęłaś budowanie, a tutaj już za kafelkami się rozglądasz. Czas szybko leci... My też będziemy robić tradycyjne tynki. Małgoś, napisz mi też ile ta przyjemność Was kosztuje Iwonko, poszło na PW - a tak przy okazji, robota szybko idzie, to i kasa dwa razy szybciej wypływa i za chwile się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Idziecie jak burza, nigdy Was nie dogonimy , ale to nic , ważne żeby do przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Idziecie jak burza, nigdy Was nie dogonimy , ale to nic , ważne żeby do przodu. Pozdrawiam BeaWroc, przecież my prawie na jednej linii jesteśmy Za chwilę też będziecie tynkować, eee to prawie jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 eee to prawie jak my parwie robi dużą różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 19.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Małgosiu - za rocznym urlopem płatnym jestem obydwoma rękoma Baaaa...wszystkimi kończynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 eee to prawie jak my parwie robi dużą różnicę Wiedziałam, że to napiszesz hahahaha, zobaczysz.........................szybko zleci i będziecie po tynkach. Naszym szybko idzie, a dwa tygodnie szybko zleci, nam już zleciał jeden, został tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Małgosiu - za rocznym urlopem płatnym jestem obydwoma rękoma Baaaa...wszystkimi kończynami Tak myślałam, że to cudowny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.11.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 płatny urlop?? proszę mi coś takie załatwić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.11.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No ja też bym za tym urlopem była, ale jak to przeforsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.11.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dziewczynki i chłopcy - piszemy petycję do Tuska z rządaniem płatnego rocznego urlopu na wybudowanie się , albo chociaż dodatkowych 26 dni urlopu, w końcu pracujemy na dwóch etatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dziewczynki i chłopcy - piszemy petycję do Tuska z rządaniem płatnego rocznego urlopu na wybudowanie się , albo chociaż dodatkowych 26 dni urlopu, w końcu pracujemy na dwóch etatach ..jestem ZA !!!!! gdzie składac wniosek na urlop???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 20.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dziewczynki i chłopcy - piszemy petycję do Tuska z rządaniem płatnego rocznego urlopu na wybudowanie się , albo chociaż dodatkowych 26 dni urlopu, w końcu pracujemy na dwóch etatach ..jestem ZA !!!!! gdzie składac wniosek na urlop???? Ja też się piszę, dajcie cynk gdzie to składać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 20.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Gosia dzięki za wiadomość na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 20.11.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ...to mi się należy dożywotni... zainteresowanym przesyłam wzór wniosku z adresem ministerstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.11.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ...to mi się należy dożywotni... zainteresowanym przesyłam wzór wniosku z adresem ministerstwa Smoku Oooooooooo nie, to Twoja praca, a nasze dodatkowe zajęcie i niedługo zapraszamy do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts