Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

i ja tez :lol:

Anjamen, właśnie postanowiłam, że jutro przeczytam Twój dziennik i komentarze. Już widziałam Twój płot, bardzo mi się podoba, ale fakt, że nasza działka schowana w głębi innych działek, to szkoda nam kasy :cry:

Ani dziennik przeglądam też często i czekam na wykończeniówkę. Nawet jak byłam na szkoleniu w rekuperatorach- szymanów to rozglądałam się za domkiem.

A nasza działka ma brdzo podobny układ jak Twoja Megana. Więc nwet nie ma gdzie tego płotu reprezentacyjnego wlepić. Też mam taką drogę wjazdową z 50 metrów, którą trzeba będzie zrobić.

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anjamen, właśnie postanowiłam, że jutro przeczytam Twój dziennik i komentarze. Już widziałam Twój płot, bardzo mi się podoba, ale fakt, że nasza działka schowana w głębi innych działek, to szkoda nam kasy :cry:

I jeszcze Michał mi pokazał, jak masz dość budowy i śmialiśmy się, że też na tym etapie, już nam się odechce wszystkiego :evil:

Więc nie załamuj się, już zostało Ci nie dużo :)

a na dodatek u mnie to juz troche trwa, minely 2 lata wiec mam juz serdecznie dosc

ale co tam, to minie :wink:

Ani dziennik przeglądam też często i czekam na wykończeniówkę. Nawet jak byłam na szkoleniu w rekuperatorach- szymanów to rozglądałam się za domkiem.A nasza działka ma brdzo podobny układ jak Twoja Megana. Więc nwet nie ma gdzie tego płotu reprezentacyjnego wlepić. Też mam taką drogę wjazdową z 50 metrów, którą trzeba będzie zrobić.

:D :D :D

to niedaleko ;)

Fajna sprawa z tymi odwiertami :) , ja u siemie też bede musiał coś takiego zrobić bo tez palnuje POś tzn zastanawiam się jeszcze. kiedy planujecie faktycznie ruszyć- jak sądzisz?

Pit79 - Info o POŚ-u poszło no PW :)

Kiedy ruszymy hyyyyyyy, mamy nadzieję, że w czerwcu. Nie ważne, czy na początku miesiąca, czy na koniec, ważne, żeby ruszyć :lol: :lol: :lol:, aby do zimy zrobić SSO, to nasze marzenie. Czy się uda, tego nie wiemy :wink:

Fajny ten tekst z gościem od wody ;)

a tak na serio to Ty sędziujesz??

Naleśnik, ja nawet nie wiem kiedy jest spalony :wink:

A jeśli mowa o sporcie, to lubimy F1 i rajdy WRC :D :D :D i to jest to co nas kręci :)

Szkoda, że KUBKOWI nie poszło dzisiaj, ale w tym roku przynajmniej jest różnorodność wygrywających, nie to co kiedyś, gdy jeździł SZUMI.

Kibicujemy już od 5 lat Alonso i teamowi Renault :)

Ale jeszcze przyjdzie czas na Kubicę, niech no tylko przejdzie do innego teamu z tego badziewnego BMW :lol: :lol: :lol: (mam nadzieję, że nie jezdzisz BMW :lol: :lol: :lol: )

...... (mam nadzieję, że nie jezdzisz BMW :lol: :lol: :lol: )

Fordem i VV ;) ....widziałaś mojego terenowego VV?

ja uwielbiam sporty motorowe...F1, żużel, moto GP, rajdy....zapach spalin....mniam ;)

dziś znowu prawie obgryzłem paznokcie przez Roberta a właściwie przez jego bolid ;).....to nie na moje nerwy 8)

Naleśnik - U nas na stanie same Renocie: Michał ma Lagunę - lalunię, ja Twingo - twingolota i jeszcze 19-tka - nastka

No więc kibicujemy Renault, a fordzik ładny samochodzik, ale terenówki nie widziałam :D

Trabi o to ja już wiem dlaczego tak Ci dobrze z postów patrzy ... ja w roli startera oraz "małżonka moja - Zo-fiaa !!!"

Widzę, że będziemy sobie mogli porozmawiać nie tylko o budowaniu

Trabi - niech się ociepli, to będziemy urządzać pogaduszki, ostatnio mieliśmy przyjemność poznać Secamów :D :D :D , wieć Ciebie i żonę Zo-fię również z przyjemnością poznamy :D :D :D

Witam Małgosiu,

byłam w niedzielę na swojej działeczce, drzewka posadzone jesienią pięknie kwitną , na 10 drzewek tylko 2 się nie przyjęły (te były kupione w tesco na próbę).

za tydzień mam wyznaczony zabieg na kolanko, także zniknę na troszkę, A teraz mam gorączkę i idę spać.

Bye, bye

sadziłam drzewka owocowe, czereśnie, wisnie, brzoskwinię, gruszę , śliwę

3 kupiłam w tesco z tego 2 padły. natomiast resztę kupowałam na placu przy ul. Niedźwiedziej jet tam stoisko ogrodnicze - wszystkie pięknie przetrwały.

Idę do POLSKIE CENTRUM ZDROWIA PRZY UL. sIENKIEWICZA. Artroskopię ma mi zrobić Sebastian Krupa, jeszcze się zastanawiam nad euromedicare i Andrzejewskim.

Aniu - widać, że nie koniecznie dobrej jakości te drzewka w Tesco. A ja ostatnio tam oglądałam tuje po 9,90, ale doszłam do wniosku, że jak będziemy budować, to zniszczą nam.

Co do szpitala, to niestety nie mam żadnych informacji , żeby Ci cokolwiek podpowiedzieć. Mam nadzieję, że wybierzesz dobrze. Pewnie podpytywałaś i msz jakąś informację o lekarzach.

Aniu, kurcze masz temperaturę, biegnij do łóżeczka nie będę Cię trzymać, spokojnej nocy Ci życzę :p :p