ania klepka 16.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i ja tez Anjamen, właśnie postanowiłam, że jutro przeczytam Twój dziennik i komentarze. Już widziałam Twój płot, bardzo mi się podoba, ale fakt, że nasza działka schowana w głębi innych działek, to szkoda nam kasy Ani dziennik przeglądam też często i czekam na wykończeniówkę. Nawet jak byłam na szkoleniu w rekuperatorach- szymanów to rozglądałam się za domkiem. A nasza działka ma brdzo podobny układ jak Twoja Megana. Więc nwet nie ma gdzie tego płotu reprezentacyjnego wlepić. Też mam taką drogę wjazdową z 50 metrów, którą trzeba będzie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i ja tez Anjamen, właśnie postanowiłam, że jutro przeczytam Twój dziennik i komentarze. Już widziałam Twój płot, bardzo mi się podoba, ale fakt, że nasza działka schowana w głębi innych działek, to szkoda nam kasy I jeszcze Michał mi pokazał, jak masz dość budowy i śmialiśmy się, że też na tym etapie, już nam się odechce wszystkiego Więc nie załamuj się, już zostało Ci nie dużo a na dodatek u mnie to juz troche trwa, minely 2 lata wiec mam juz serdecznie dosc ale co tam, to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i ja tez Anjamen, właśnie postanowiłam, że jutro przeczytam Twój dziennik i komentarze. Już widziałam Twój płot, bardzo mi się podoba, ale fakt, że nasza działka schowana w głębi innych działek, to szkoda nam kasy Ani dziennik przeglądam też często i czekam na wykończeniówkę. Nawet jak byłam na szkoleniu w rekuperatorach- szymanów to rozglądałam się za domkiem.A nasza działka ma brdzo podobny układ jak Twoja Megana. Więc nwet nie ma gdzie tego płotu reprezentacyjnego wlepić. Też mam taką drogę wjazdową z 50 metrów, którą trzeba będzie zrobić. to niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i ja tez ale co tam, to minie Jak kac :) dziewczynki spadam do łóżeczka, bo kot już się położył Jutro do pracy, a ja tak nie lubię rano wstawać ( nienawidzę) Jutro się odezwę - sio do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 też zmykam, jutro piątek ostatnie wstawanie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 16.04.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Fajna sprawa z tymi odwiertami , ja u siemie też bede musiał coś takiego zrobić bo tez palnuje POś tzn zastanawiam się jeszcze. kiedy planujecie faktycznie ruszyć- jak sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.04.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Fajna sprawa z tymi odwiertami , ja u siemie też bede musiał coś takiego zrobić bo tez palnuje POś tzn zastanawiam się jeszcze. kiedy planujecie faktycznie ruszyć- jak sądzisz? Pit79 - Info o POŚ-u poszło no PW Kiedy ruszymy hyyyyyyy, mamy nadzieję, że w czerwcu. Nie ważne, czy na początku miesiąca, czy na koniec, ważne, żeby ruszyć , aby do zimy zrobić SSO, to nasze marzenie. Czy się uda, tego nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Fajny ten tekst z gościem od wody a tak na serio to Ty sędziujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.04.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Fajny ten tekst z gościem od wody a tak na serio to Ty sędziujesz?? Naleśnik, ja nawet nie wiem kiedy jest spalony A jeśli mowa o sporcie, to lubimy F1 i rajdy WRC i to jest to co nas kręci Szkoda, że KUBKOWI nie poszło dzisiaj, ale w tym roku przynajmniej jest różnorodność wygrywających, nie to co kiedyś, gdy jeździł SZUMI. Kibicujemy już od 5 lat Alonso i teamowi Renault Ale jeszcze przyjdzie czas na Kubicę, niech no tylko przejdzie do innego teamu z tego badziewnego BMW (mam nadzieję, że nie jezdzisz BMW ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ...... (mam nadzieję, że nie jezdzisz BMW ) Fordem i VV ....widziałaś mojego terenowego VV? ja uwielbiam sporty motorowe...F1, żużel, moto GP, rajdy....zapach spalin....mniam dziś znowu prawie obgryzłem paznokcie przez Roberta a właściwie przez jego bolid .....to nie na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 19.04.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A jeśli mowa o sporcie, to lubimy F1 i rajdy WRC i to jest to co nas kręci No to ja już wiem dlaczego tak Ci dobrze z postów patrzy ... ja w roli startera oraz "małżonka moja - Zo-fiaa !!!" Widzę, że będziemy sobie mogli porozmawiać nie tylko o budowaniu Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ...... (mam nadzieję, że nie jezdzisz BMW ) Fordem i VV ....widziałaś mojego terenowego VV? ja uwielbiam sporty motorowe...F1, żużel, moto GP, rajdy....zapach spalin....mniam dziś znowu prawie obgryzłem paznokcie przez Roberta a właściwie przez jego bolid .....to nie na moje nerwy Naleśnik - U nas na stanie same Renocie: Michał ma Lagunę - lalunię, ja Twingo - twingolota i jeszcze 19-tka - nastka No więc kibicujemy Renault, a fordzik ładny samochodzik, ale terenówki nie widziałam Trabi o to ja już wiem dlaczego tak Ci dobrze z postów patrzy ... ja w roli startera oraz "małżonka moja - Zo-fiaa !!!" Widzę, że będziemy sobie mogli porozmawiać nie tylko o budowaniu Trabi - niech się ociepli, to będziemy urządzać pogaduszki, ostatnio mieliśmy przyjemność poznać Secamów , wieć Ciebie i żonę Zo-fię również z przyjemnością poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 20.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Trabi - niech się ociepli, to będziemy urządzać pogaduszki, ostatnio mieliśmy przyjemność poznać Secamów , wieć Ciebie i żonę Zo-fię również z przyjemnością poznamy A poznajesz pilota na zdjęciu ? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A poznajesz pilota na zdjęciu ? Nieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 20.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A poznajesz pilota na zdjęciu ? Nieeeeee Ale kliknęłaś na linki do fotek (te czerwoną czcionką) z mojego przedostatniego postu ? Nawet podpisany jest na szybie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 AAAAAAA no super, nie zauważyłam że są linki, "sierota od Maryśki jestem" Widzę, że miałeś super radochę , a to tak po znajomości mogliście blisko być i wsiadać od samochodu? Fajne zdjęcia i towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam Małgosiu,byłam w niedzielę na swojej działeczce, drzewka posadzone jesienią pięknie kwitną , na 10 drzewek tylko 2 się nie przyjęły (te były kupione w tesco na próbę).za tydzień mam wyznaczony zabieg na kolanko, także zniknę na troszkę, A teraz mam gorączkę i idę spać.Bye, bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A jak się nazywają drzewka, które posadziłaś? Aniu, zdrowia Ci życzę i mam nadzieję, że nie będziesz mocno cierpieć Do którego szpitala się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 sadziłam drzewka owocowe, czereśnie, wisnie, brzoskwinię, gruszę , śliwę 3 kupiłam w tesco z tego 2 padły. natomiast resztę kupowałam na placu przy ul. Niedźwiedziej jet tam stoisko ogrodnicze - wszystkie pięknie przetrwały. Idę do POLSKIE CENTRUM ZDROWIA PRZY UL. sIENKIEWICZA. Artroskopię ma mi zrobić Sebastian Krupa, jeszcze się zastanawiam nad euromedicare i Andrzejewskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Aniu - widać, że nie koniecznie dobrej jakości te drzewka w Tesco. A ja ostatnio tam oglądałam tuje po 9,90, ale doszłam do wniosku, że jak będziemy budować, to zniszczą nam. Co do szpitala, to niestety nie mam żadnych informacji , żeby Ci cokolwiek podpowiedzieć. Mam nadzieję, że wybierzesz dobrze. Pewnie podpytywałaś i msz jakąś informację o lekarzach. Aniu, kurcze masz temperaturę, biegnij do łóżeczka nie będę Cię trzymać, spokojnej nocy Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts