Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ oczywiście, że potrzebuję i to jeszcze takiego, co będzie płacił - piszesz się :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak mi bank da, to ja Tobie też dam...a co!!! :lol:

Wiedziałam Iwonko,że Ty to kochana i szczera kobieta jesteś :) :)

Małgoś , w takim razie moja i Twoja przyszłość zależy teraz od przystojniaka rzeczoznawcy :lol:

Witammmmmmmmm

Ale tam u WAS tynkowo i gruntowo :wink:

Pogoda istnie wiosenna - i b. dobrze, tylko się cieszyć :wink:

Ja jestem w szoku - bo faktycznie chłopaki (nie wiem ilu ich jest) ale chyba dopalacze włączyli :lol:

Czasssssss faktycznie szybko leci - a płytki będą ładne :wink:

A ja zauważyłam, że coś za mną taki pastelowy zielony albo niebieski chodzi - a`propos np. pomieszczenia gosp. bo małe - ba nawet b. małe, więc napewno jakieś jasne płytki muszą być aby optycznie je powiększyć :wink: Do łazienki jak zerkałam -to bardzo podobaja nam się płytki w beżu -taka kawa z mlekiem -te duże - nie pamiętam marki -bo my sobie tak zerkamy -bo u nas do tynków to stąd jak do Hameryki :wink: :lol:

Ale Meganko zyczę powodzenia i sił w kolejnych pracach :wink: -aby kosteczki nie bolały :wink:

Kiedyś pisałem że jeszcze nas wyprzedzicie w budowie domu, oczywiście było to w żartach teraz jednak widze że z dnia na dziej jest to coraz bardziej realne:)

zgadzam się, ze teraz stanowczo za wcześnie robi się zbyt ciemno :evil:

to nie żarty..........Megana wyprzedziła wszystkich!!! :roll:

ma powalające tępo kobieta :lol: :lol:

taka_ja & taki_on:), Naleśniku, Kalu - ja to mam wrażenie, że wciąż z czymś nie zdążam na czas i wszystko robimy biegiem. Strasznie mało czasu i to mnie najbardziej denerwuje. Ale nie ma co biadolić, lepiej szybko niż z przestojami długimi :wink: Tak na prawdę, to samo jakoś się tak składa :oops:

Stuku - zważyłam Meganę i waży ....................... ponad 6,5 kg :o :o :o , jak na kocicę, to chyba strasznie dużo :roll:

taka_ja & taki_on:), Naleśniku, Kalu - ja to mam wrażenie, że wciąż z czymś nie zdążam na czas i wszystko robimy biegiem. Strasznie mało czasu i to mnie najbardziej denerwuje. Ale nie ma co biadolić, lepiej szybko niż z przestojami długimi :wink: Tak na prawdę, to samo jakoś się tak składa :oops:

Stuku - zważyłam Meganę i waży ....................... ponad 6,5 kg :o :o :o , jak na kocicę, to chyba strasznie dużo :roll:

6,5 kg??? kocica? To faktycznie sporo :o :D może jest w ciąży???? :wink:

6,5 kg??? kocica? To faktycznie sporo :o :D może jest w ciąży???? :wink:

Tak, pozamacicznej :lol: :lol: :lol: . Jest wysterylizowana. Dokarmiana jest przez Michała. Jak ja idę do kuchni, to tylko patrzy, ale jak idzie Michał, to mało nóg nie połamie i zawsze jest przed nim w kuchni przy misce :lol: :lol:

Hehe, to ja was i tak przebiję - mój waży 7kg :D

WIesz ja stanęłam z nią na wadze, to też pokazywało nam 7 kg rówżnicy między moją, a jej wagą, ale wzięlam poprawkę na jakieś błędy wagi ( stara jak świat) :)

Więc przyjmuję, że przebiłaś nas :lol: :lol:

Twoje kocię, również dużo teraz je???