Iwona Sudol 21.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Małgosiu - ależ ja Ci zazdroszczę tych zakupów Nie potrzebujesz pomocnika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Małgosiu - ależ ja Ci zazdroszczę tych zakupów Nie potrzebujesz pomocnika ?? Ależ oczywiście, że potrzebuję i to jeszcze takiego, co będzie płacił - piszesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ależ oczywiście, że potrzebuję i to jeszcze takiego, co będzie płacił - piszesz się Jak mi bank da, to ja Tobie też dam...a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ależ oczywiście, że potrzebuję i to jeszcze takiego, co będzie płacił - piszesz się Jak mi bank da, to ja Tobie też dam...a co!!! Wiedziałam Iwonko,że Ty to kochana i szczera kobieta jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ależ oczywiście, że potrzebuję i to jeszcze takiego, co będzie płacił - piszesz się Jak mi bank da, to ja Tobie też dam...a co!!! Wiedziałam Iwonko,że Ty to kochana i szczera kobieta jesteś :) Małgoś , w takim razie moja i Twoja przyszłość zależy teraz od przystojniaka rzeczoznawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Iwonko, to trzymamy mocnoooooo kciuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.11.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witammmmmmmmm Ale tam u WAS tynkowo i gruntowo Pogoda istnie wiosenna - i b. dobrze, tylko się cieszyć Ja jestem w szoku - bo faktycznie chłopaki (nie wiem ilu ich jest) ale chyba dopalacze włączyli Czasssssss faktycznie szybko leci - a płytki będą ładne A ja zauważyłam, że coś za mną taki pastelowy zielony albo niebieski chodzi - a`propos np. pomieszczenia gosp. bo małe - ba nawet b. małe, więc napewno jakieś jasne płytki muszą być aby optycznie je powiększyć Do łazienki jak zerkałam -to bardzo podobaja nam się płytki w beżu -taka kawa z mlekiem -te duże - nie pamiętam marki -bo my sobie tak zerkamy -bo u nas do tynków to stąd jak do Hameryki Ale Meganko zyczę powodzenia i sił w kolejnych pracach -aby kosteczki nie bolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.11.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kiedyś pisałem że jeszcze nas wyprzedzicie w budowie domu, oczywiście było to w żartach teraz jednak widze że z dnia na dziej jest to coraz bardziej realne:) zgadzam się, ze teraz stanowczo za wcześnie robi się zbyt ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kiedyś pisałem że jeszcze nas wyprzedzicie w budowie domu, oczywiście było to w żartach teraz jednak widze że z dnia na dziej jest to coraz bardziej realne:) zgadzam się, ze teraz stanowczo za wcześnie robi się zbyt ciemno to nie żarty..........Megana wyprzedziła wszystkich!!! ma powalające tępo kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hejka!!!!! Ważyłem wczoraj z ciekawości swojego sierściucha I aż mi oczy wyszły z oczodołów Gadzina waży 6,20 kg! W zyciu tyle nie ważył! Chyba szykuje się ciężka zima!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.11.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 taka_ja & taki_on:), Naleśniku, Kalu - ja to mam wrażenie, że wciąż z czymś nie zdążam na czas i wszystko robimy biegiem. Strasznie mało czasu i to mnie najbardziej denerwuje. Ale nie ma co biadolić, lepiej szybko niż z przestojami długimi Tak na prawdę, to samo jakoś się tak składa Stuku - zważyłam Meganę i waży ....................... ponad 6,5 kg , jak na kocicę, to chyba strasznie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 taka_ja & taki_on:), Naleśniku, Kalu - ja to mam wrażenie, że wciąż z czymś nie zdążam na czas i wszystko robimy biegiem. Strasznie mało czasu i to mnie najbardziej denerwuje. Ale nie ma co biadolić, lepiej szybko niż z przestojami długimi Tak na prawdę, to samo jakoś się tak składa Stuku - zważyłam Meganę i waży ....................... ponad 6,5 kg , jak na kocicę, to chyba strasznie dużo 6,5 kg??? kocica? To faktycznie sporo może jest w ciąży???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.11.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 taka_ja & taki_on:), Naleśniku, Kalu - ja to mam wrażenie, że wciąż z czymś nie zdążam na czas i wszystko robimy biegiem. Strasznie mało czasu i to mnie najbardziej denerwuje. Ale nie ma co biadolić, lepiej szybko niż z przestojami długimi Tak na prawdę, to samo jakoś się tak składa Stuku - zważyłam Meganę i waży ....................... ponad 6,5 kg , jak na kocicę, to chyba strasznie dużo 6,5 kg??? kocica? To faktycznie sporo może jest w ciąży???? Tak, pozamacicznej . Jest wysterylizowana. Dokarmiana jest przez Michała. Jak ja idę do kuchni, to tylko patrzy, ale jak idzie Michał, to mało nóg nie połamie i zawsze jest przed nim w kuchni przy misce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hehe, to ja was i tak przebiję - mój waży 7kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Meganko... przyszłam zameldowac, że mój komin z Wrocławia wczoraj doszedł!!! i raz jeszcze Ci dziękuje za przysługe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.11.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hehe, to ja was i tak przebiję - mój waży 7kg WIesz ja stanęłam z nią na wadze, to też pokazywało nam 7 kg rówżnicy między moją, a jej wagą, ale wzięlam poprawkę na jakieś błędy wagi ( stara jak świat) Więc przyjmuję, że przebiłaś nas Twoje kocię, również dużo teraz je??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.11.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Meganko... przyszłam zameldowac, że mój komin z Wrocławia wczoraj doszedł!!! i raz jeszcze Ci dziękuje za przysługe !! Super, bardzo się cieszę, niech stoi i mało dymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Meganko... przyszłam zameldowac, że mój komin z Wrocławia wczoraj doszedł!!! i raz jeszcze Ci dziękuje za przysługe !! Super, bardzo się cieszę, niech stoi i mało dymi narazie nie stoi póki co..jest w częsciach.... u mnie w dzienniku na zdjęciach ale stanie!!!!! wierz mi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.11.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kalu, no ja myślałam o tym przyszłym staniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kalu, no ja myślałam o tym przyszłym staniu A tu o sexie mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts