Megana 25.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zdjęcie wklejam dla Ciebie mamik na nim widać ile wybudowano domu naszemu sąsiadowi ( GM też buduje) a zaczął chyba 3 listopada http://www.systemc.pl/domek/0911/IMG_0001I.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 25.11.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 wielkie dzięki no właśnie o tym myślę, że jak papier będzie i pogoda dopisze, to powinno się udać 28 stron komentarzy - rozgadane masz towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 wielkie dzięki no właśnie o tym myślę, że jak papier będzie i pogoda dopisze, to powinno się udać 28 stron komentarzy - rozgadane masz towarzystwo Wczoraj nie dałam rady pisać, nawet nie otworzyłam laptopa A co będzie, jak zaczniemy robić wykończenie Zamilknę na pół roku Mam nakładkę na fotel do masażu, ale się zepsuła i nie ma kto mi tego naprawić. Już się zastanawiałam, czy na forum wrocławskim zapytać, może ktoś mi naprawi ( oczywiście za zapłatą) Tak nie strasznie boli kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 25.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam Małgosiu Bardzo ładnie wyglądają te tynki. Teraz jeszcze wylewki i będzie można zamieszkać Nooo...powiedzmy, że prawie zamieszkać Rozumiem, że na wiosnę parapetówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 My mamy drewniane parapety. I niestety nie oparły się pazurom naszego pulpeta. Po bokach, tam gdzie wskakuje są ślady pazurków, ale z drugiej strony dobre jest w nich to, że zawsze można przeszlifować, polakierować i są jak nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.11.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Otrzymałam taką odpowiedż z enegetyki: Wklejam żywcem Witam. W odpowiedzi na PAni pismo, zeby móc zacząć korzystac z właściwej taryfy ( nie budowlanej ) musi byc postawiony budynek i przygotowana instalacja wewnątrz =, wówczas elektryk który to państwu przygotuje sklada dokumenty do odbioru instalacji i wówczas nastepuje zmiana taryfy i uaktualnienie umowy na sprzedaż. Jak dzwoniłam, to powiedziała Pani, że muszą być : kable położone i otynkowane pozakładane gniazdka i włączniki elektryk musi wypełnić wniosek i przystawić pieczątki Tak jest w Strzelinie ( najpierw wysłałam e-maila, ale nie mogłam doczekać się i zadzwoniłam, po telefonie przyszedł e-mail ) Co o tym sądzicie? Zgadza się, dokładnie tak jak u mnie My to robiliśmy jak już było pomalowane/wypłytkowane i gniazdka/włączniki były pozakładane. Myślę, że jak tobie zależy żeby jak najszybciej mieć normalną taryfę, to jak tylko przeschną tynki załóż osprzęt (choćby tymczasowo), niech elektryk zrobi pomiary i wypełni te swoje papiery i .... migusiem do Strzelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a prąd budowlany jest droższy czy tańszy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 W budowlanym masz sam abonament ok 65 pln/mies plus zużyty prąd Jest duuużo droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Tak, zdecydowanie droższy. Dlatego my nie mamy budowlanego. Mamy sąsiedzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.11.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Rozumiem, że na wiosnę parapetówka? Iwonko, tak myślę, że będzie na wiosnę nastka79 - - już się trochę rozglądamy za drewnem, zobaczymy. Parapety, to nie mury, zawsze można wymienić aniuhubi i AGP- spróbować zawsze warto i parę groszy zaoszczędzić na tym prądzie Jakby co, to mam od nich e-maila, nie wyprą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Małgosiu - mnie drewniane wykończenia zawsze się podobały, więc jestem za drewnem. Poza tym, faktycznie zawsze można zrobić ich renowację. Powiem tak - idź za głosem serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.11.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Małgosiu - mnie drewniane wykończenia zawsze się podobały, więc jestem za drewnem. Poza tym, faktycznie zawsze można zrobić ich renowację. Powiem tak - idź za głosem serca Iwonko, będą chyba na pewno w salonie i w wykuszu Resztę się zobaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Odnośnie parapetów to bym wybrała konglomerat w takim beżowo-rózowo-kawowo z mlekiem kolorze taki botticino http://budekom.sobotka.one.pl/img/parapety/konlo/image003.gif u pana Patryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Odnośnie parapetów to bym wybrała konglomerat w takim beżowo-rózowo-kawowo z mlekiem kolorze taki botticino http://budekom.sobotka.one.pl/img/parapety/konlo/image003.gif u pana Patryka ja właśnie takie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja też mam konglomerat, tyle że kolor beige marfil - jaśniejszy i drobniejszy wzór niż botticino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Odnośnie parapetów to bym wybrała konglomerat w takim beżowo-rózowo-kawowo z mlekiem kolorze ja właśnie takie mam Też kieeedyś będę taki miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.11.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dziewczynki a jaka cena tego pięknego parapetu i co to za Pan patryk ( może bliżej się zainteresuję................ nie, nie Panem Patrykiem, tylko parapetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Wydaje mi się, że jakieś 250-300pln/m2 przy grubości 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Pan Patryk od okien Na swojej stronie mają ofertę tych parapetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.11.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Pan Patryk od okien Na swojej stronie mają ofertę tych parapetów. Nie zauważyłam Muszę podejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts