Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wielkie dzięki :D

no właśnie o tym myślę, że jak papier będzie i pogoda dopisze, to powinno się udać

28 stron komentarzy - rozgadane masz towarzystwo :lol: :lol: :lol: :lol:

Wczoraj nie dałam rady pisać, nawet nie otworzyłam laptopa :(

A co będzie, jak zaczniemy robić wykończenie :o :o :o :o

Zamilknę na pół roku :lol: :lol: :lol:

Mam nakładkę na fotel do masażu, ale się zepsuła i nie ma kto mi tego naprawić.

Już się zastanawiałam, czy na forum wrocławskim zapytać, może ktoś mi naprawi ( oczywiście za zapłatą) :(

Tak nie strasznie boli kręgosłup :(

Otrzymałam taką odpowiedż z enegetyki:

Wklejam żywcem :)

Witam. W odpowiedzi na PAni pismo, zeby móc zacząć korzystac z właściwej taryfy ( nie budowlanej ) musi byc postawiony budynek i przygotowana instalacja wewnątrz =, wówczas elektryk który to państwu przygotuje sklada dokumenty do odbioru instalacji i wówczas nastepuje zmiana taryfy i uaktualnienie umowy na sprzedaż.

:roll:

Jak dzwoniłam, to powiedziała Pani, że muszą być :

kable położone i otynkowane

pozakładane gniazdka i włączniki

elektryk musi wypełnić wniosek i przystawić pieczątki

Tak jest w Strzelinie ( najpierw wysłałam e-maila, ale nie mogłam doczekać się i zadzwoniłam, po telefonie przyszedł e-mail :oops: )

Co o tym sądzicie? :o

Zgadza się, dokładnie tak jak u mnie :D

My to robiliśmy jak już było pomalowane/wypłytkowane i gniazdka/włączniki były pozakładane.

Myślę, że jak tobie zależy żeby jak najszybciej mieć normalną taryfę, to jak tylko przeschną tynki załóż osprzęt (choćby tymczasowo), niech elektryk zrobi pomiary i wypełni te swoje papiery i .... migusiem do Strzelina :D

Rozumiem, że na wiosnę parapetówka?

Iwonko, tak myślę, że będzie na wiosnę :lol: :lol: :lol: :lol:

nastka79 - - już się trochę rozglądamy za drewnem, zobaczymy. Parapety, to nie mury, zawsze można wymienić :wink:

aniuhubi i AGP- spróbować zawsze warto i parę groszy zaoszczędzić na tym prądzie :) Jakby co, to mam od nich e-maila, nie wyprą się :lol: :lol: :lol: