Megana 02.12.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Halo Gosia, w sprawie nagrzewnicy - koszt to70zł/dobę. To tak w razie W. Jakby była potrzebna to pisz - dam Ci namiar do osoby bardziej kompetentnej od strony technicznej Femmee - jak tylko będzie potrzeba, będę pisać, a jeśli możesz to napisz telefon. Myślę, że przyda się mieć go u siebie w komentarzach. Może ktoś jeszcze skorzysta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.12.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Słupy są autentycznie podporą dla daszków (ganek i taras) i u nas też najpierw były słupy z dachem stawiane. Dopiero później ozdobniki. Michał Małgosiu - a czy te słupy to zamawialiście heblowane i potem dopiero impregnowaliście i malowaliście ? Iwonko słupy były nie obrobione. Pasiki sami je czyścili, podcinali i malowali dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.12.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 siema wpadłem się przywitać potwierdzić że czuwam ......czytam dziennik. Ja Twój też czytam pocichaczu wieszzzz , ale na nic nie mam czasu Piątek biorę wolne i na budowę, sobota na budowę, niedziela...................... jeszcze nie wiem, ale może odpocznę Naleśnik - ja znowu od razu gruntem śnieżka po ścianach na upartego jedno malowanie kolorem później by wystarczyło ale dla świętego spokoju dwie warstwy i jest git. pozdrawiam Jak sobie pomyślę, że 500m2 trzeba przelecieć 3 razy ( grunt + dwa razy farba), to mi słabo dodać do tego przelecenie papierem ściernym, to jakieś 2 tyś m2 do oblecenia Jak się czuje Naleśnikowa i jak dzidziuś w brzuszku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Aaa... zapomniałabym- w trakcie poszukiwań inspiracji do urządzania naszego domku natknęłam się na parę fotek odnośnie schodów młynarskich lub podobnych. Jeżeli jesteś zainteresowana to prześlę Ci je na PM. Pozdrawiam, Sylwia Sylwia, prześlij o tych schodach, bo nie wiem czy starczy kasy na inne, więc na początku pewnie się przydadzą :) Proszę bardzo http://img300.imageshack.us/img300/9411/komunikacja13.jpg Pozdrawiam, Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.12.2009 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 - Sylwia, prześlij o tych schodach, bo nie wiem czy starczy kasy na inne, więc na początku pewnie się przydadzą - Proszę bardzo Ooo! Nie wiedziałam, że nasze schody będą młynarskie Meganko - czytam, oglądam (nawet jestem na bieżąco ) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.12.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witaj !!! alez Ci zazdroszcze tej ziemi ogrodowej!!! ile płaciłas za wywrotke?? u nas wołaja 450 zł dlatego nie kupiłam jeszcze a sporo potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;)http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ode mnie również - udanych Mikołajek http://zyczenia.web21.pl/uploads/2008/11/14kl1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.12.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cześć dziewczynki Ostatnie dni, to wciąż budowa,a na dodatek wczoraj Basieńki było, więc do przyjaciółki zbiegłam z budowy na imprezkę Kalu, ziemia nie była kupiona, jest to ziemia z fundamentów na czas budowy zrobiony był z niej wał z tyłu i z boku domu. AGP i Kalu - dziękuję za Mikołajki. Jakże diametralnie różne wiekowo Rysko, trzymam cały czas kciuki za dach Sylwia - te schody na obrazku , to młynarskie? Pytam, bo wyglądają jakoś za ładnie, jak na młynarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Małgosiu - pisz po kolei o tych foliach, papach itd., bo jak dojdę do tego etapu, to wtedy wrócę do Twojego dziennika Ale to zapewne już w przyszłym roku Ładnie Wam się podwórko wyrównało Jak pomyślę, ile nam będzie potrzebnej ziemi do wyrównania poziomu przed domem, to aż mnie skręca... Co prawda mamy kilka hałd wokół domu, ale to będzie mało Kociaki śliczne!!! A jakie fajne ubarwienie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Wróciłam po obejrzeniu następnych fotek Małgoś - jakiej firmy odkurzacz montujecie? Sami go montujecie, czy firma montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.12.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Jeszcze nie wiemy Iwonko jakiej firmy będzie odkurzacz, wszystko będzie zależeć od tego, ile kasy nam zostanie i na co będziemy mogli sobie pozwolić. Michał sam zainstaluje ten odkurzacz. Chyba, że jakieś nie przewidziane komplikacje zmuszą nas do zapłacenia firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.12.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Sylwia - te schody na obrazku , to młynarskie? Pytam, bo wyglądają jakoś za ładnie, jak na młynarskie Jak dla mnie młynarskie- jedynym ozdobnym elementem jest w nich barierka, która powoduje, że stają się bardziej szlachetne i "udomowione". Nie bez znaczenia jest sposób pomalowania, który spaja je z całością wnętrza. Poniżej schody młynarskie już w klasycznej odsłonie: http://img18.imageshack.us/img18/3131/mynarskie.jpg Wszystko zależy od aranżacji wnętrza, potrzeb i inwencji twórczej ...no i od zasobności portfela... Pozdrawiam, Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Megana schody są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te młynarskie.... kochani; ja znów agituję.....no masakra: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm licytujemy dla Franka i może macie jakieś fanty na wystawienie....... plissssssssss kazda głupotka się liczy...może byś prywatna, może byc kilo ziemnaków( pyr znaczy )...ozdóbki...... Megana sooorrryyy że znów się wcinam...ale jestem usprawiedliwiona celem szczytnym...zmykam....... poślij dalej ....plisssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.12.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Megana schody są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te młynarskie.... kochani; ja znów agituję.....no masakra: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm licytujemy dla Franka i może macie jakieś fanty na wystawienie....... plissssssssss kazda głupotka się liczy...może byś prywatna, może byc kilo ziemnaków( pyr znaczy )...ozdóbki...... Megana sooorrryyy że znów się wcinam...ale jestem usprawiedliwiona celem szczytnym...zmykam....... poślij dalej ....plisssssssssssssssssss Kordzinko, ja się nie gniewam, już oglądałam i czekam na rzecz, która mnie ujmie :) TMK - schody mi się podobają, a szczególnie ich cena :) Zrobimy barierkę bardziej szlachetną i będzie GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ach to zgrzana papa a ja myślałam, że pas startowy w domu robisz. Jest pracy przy tym, co niemiara, ale za to, jaka radość jak ubywa jej, choć trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.12.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 aniamar - Pomału robota przesuwa się na całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.12.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ratunku, kto pisał, że ma w rodzinie kogoś, kto wypożycza sprzęt ? Potrzebuję pożyczyć/wypożyczyć coś do grzania. Najlepiej na ropę lub gaz. Proszę napiszcie szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 11.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Meganko, parę postów wyżej Halo Gosia, w sprawie nagrzewnicy - koszt to70zł/dobę. To tak w razie W. Jakby była potrzebna to pisz - dam Ci namiar do osoby bardziej kompetentnej od strony technicznej Femmee - jak tylko będzie potrzeba, będę pisać, a jeśli możesz to napisz telefon. Myślę, że przyda się mieć go u siebie w komentarzach. Może ktoś jeszcze skorzysta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ryska, jesteś mistrzynią świata, a Gosia się zastanawiała, gdzie to czytała Napisałam do firmy drzwiowej , z namiarów które dostałam, o podanie orientacyjnych cen drzwi wewnętrznych i zewnetrznych, zobaczymy czy odpiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts