Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aniamar - teraz to tych fug prawie nie widać, zniknęły pod piecem, a to co widać, to takie brudne, że szkoda gadać :)

Megana jak się przeprowadzimy, to myszki będą biedne :wink:

Iwonko, ja czekam z niecierpliwością na Twój egzamin :)

Dziennik Twój przeczytałam i mam nadzieję, że Panowie zahartowani i dadzą radę budować dalej :)

Jak zadasz, to przyjeżdżamy na torcika :)

A jak nie, to też przyjedziemy :lol: :lol: :lol:

Kordzinko złota, ja czytam Twój dziennik, może nie piszę za wiele, ale czytam :) Bardzo dziękujemy za życzenia i bardzo nam miło, że o nas pamiętałaś :D :D :D :D

Ja się jeszcze zjawię przed świtami u Ciebie z życzeniami :D

a propos kociołka to mój stoi może z 10cm od ściany (tył kotła) - tak że faktycznie wystarczy wcześniej przemyśleć sprawę... 8)

Ważne, że zdążyliście z odpaleniem przed mrozem bo teraz jest prawie -14 oC

Pierwek, to czemu nic na początku nie napisałeś :wink:

A tak w ogóle tak to jest ja się nie prowadzi dziennika :evil:

Mam nadzieję, że inni , którzy zaczynają budowę zdążą przeczytać co napisałam :)

Pozdrawiam Cię serdecznie

BeaWroc, kiełbaskę można na grillu usmażyć :wink:

Dzindybry :D

Gratuluję odpalenia :D

za radą kogoś na forum ( nie pamiętam niestety kogo - przepraszam , ta osobę) podłożyliśmy pod nogi pieca gumę, aby wytłumić drgania.

A ja wiem za czyją radą ;) :D:D:D - Misiek pytał ostatni jak był u mnie na budowie - teraz jestem mądry bo sam nie podłożyłem i wiem co to znaczy

Dzindybry :D

Gratuluję odpalenia :D

za radą kogoś na forum ( nie pamiętam niestety kogo - przepraszam , ta osobę) podłożyliśmy pod nogi pieca gumę, aby wytłumić drgania.

A ja wiem za czyją radą ;) :D:D:D - Misiek pytał ostatni jak był u mnie na budowie - teraz jestem mądry bo sam nie podłożyłem i wiem co to znaczy

Secam :) , no teraz wiem i dziękuję :) :) :)

Kiedy w końcu mam Ci przekazać cytrynówkę, zbliża się okres świąt, leniuchowania i odprężenia ( bo z tego co przeczytałam, to zamierzasz w tym roku pooszczędzać Dosię - i dobrze, jeszcze zdąży się napracować :) ) i będziecie mogli się napić :wink:

Małgosiu - super, że podłączyliście już piec :D Na te mrozy, jak znalazł. Mój małżonek przed chwilą dzwonił, że autko zamarzło i ... nie chce jechać :lol: Jak wychodziłam z pracy było minus 17 :o A w nocy ma być jeszcze zimniej...

A ten pomysł z gumowymi podkładkami świetny - ja bym na to nie wpadła :)