Megana 14.12.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 TMK - rozmawia z Toba Michał ( nie podpisał się ) aniuhubi - czasem brak mi słów, najgorsze, że nic nie wspominają , a czytać wszystko i o wszystkim, to makabraaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 TMK - rozmawia z Toba Michał ( nie podpisał się ) oj bo się obrażę "włączałem" jest dosyć jednoznaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 TMK - rozmawia z Toba Michał ( nie podpisał się ) oj bo się obrażę "włączałem" jest dosyć jednoznaczne Ehhhhh Ci mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj:http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htmotwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.12.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Kalu - Mam tam swoje serduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 17.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Megana..ja piszę bo nie wiem czy potem znajdę czas....zyczę tobie i całej Twojej drużynie świąt zdrowych i radosnych, świąt z błogim lenistwem lub na sportowo-śniegowo....i życzę Ci byś znalazł czas na oderwanie się od budowy i spędzenia tych chwil z tymi których kochasz....Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.12.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Przyszłam się przywitać i zapytać, co słychać w wielkim świecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 17.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam, No pięknuśnie te twoje fugi wyszły, szkoda, że tylko tyle zdjęć z nią zrobiłaś. Prosimy troszkę w oddali. A Megi to pewnie kot myśliwski i dlatego taka zwariowana. Zapolowałaby na coś a tu trzeba w domu siedzieć i na upolowane przez właścicielkę łupy patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.12.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 aniamar - teraz to tych fug prawie nie widać, zniknęły pod piecem, a to co widać, to takie brudne, że szkoda gadać Megana jak się przeprowadzimy, to myszki będą biedne Iwonko, ja czekam z niecierpliwością na Twój egzamin Dziennik Twój przeczytałam i mam nadzieję, że Panowie zahartowani i dadzą radę budować dalej Jak zadasz, to przyjeżdżamy na torcika A jak nie, to też przyjedziemy Kordzinko złota, ja czytam Twój dziennik, może nie piszę za wiele, ale czytam Bardzo dziękujemy za życzenia i bardzo nam miło, że o nas pamiętałaś Ja się jeszcze zjawię przed świtami u Ciebie z życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 http://www.systemc.pl/domek/0912/IMG_0005E.jpg Tyle sprzątaliśmy w koło domu i dalej burdel na kółkach Też tak macie???? ja proponuje duuuuuże ognichooooooooooo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.12.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ale tam cement i gruz, a drewna już malutko zostało, więc nie da rady z tym ogniskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a propos kociołka to mój stoi może z 10cm od ściany (tył kotła) - tak że faktycznie wystarczy wcześniej przemyśleć sprawę... Ważne, że zdążyliście z odpaleniem przed mrozem bo teraz jest prawie -14 oC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.12.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ale tam cement i gruz, a drewna już malutko zostało, więc nie da rady z tym ogniskiem to co widze pod oknami by wystarczyło , moja kiełbaska by się upiekła ja mało jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.12.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a propos kociołka to mój stoi może z 10cm od ściany (tył kotła) - tak że faktycznie wystarczy wcześniej przemyśleć sprawę... Ważne, że zdążyliście z odpaleniem przed mrozem bo teraz jest prawie -14 oC Pierwek, to czemu nic na początku nie napisałeś A tak w ogóle tak to jest ja się nie prowadzi dziennika Mam nadzieję, że inni , którzy zaczynają budowę zdążą przeczytać co napisałam Pozdrawiam Cię serdecznie BeaWroc, kiełbaskę można na grillu usmażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.12.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzindybry Gratuluję odpalenia za radą kogoś na forum ( nie pamiętam niestety kogo - przepraszam , ta osobę) podłożyliśmy pod nogi pieca gumę, aby wytłumić drgania. A ja wiem za czyją radą :D:D - Misiek pytał ostatni jak był u mnie na budowie - teraz jestem mądry bo sam nie podłożyłem i wiem co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.12.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzindybry Gratuluję odpalenia za radą kogoś na forum ( nie pamiętam niestety kogo - przepraszam , ta osobę) podłożyliśmy pod nogi pieca gumę, aby wytłumić drgania. A ja wiem za czyją radą :D:D - Misiek pytał ostatni jak był u mnie na budowie - teraz jestem mądry bo sam nie podłożyłem i wiem co to znaczy Secam , no teraz wiem i dziękuję :) Kiedy w końcu mam Ci przekazać cytrynówkę, zbliża się okres świąt, leniuchowania i odprężenia ( bo z tego co przeczytałam, to zamierzasz w tym roku pooszczędzać Dosię - i dobrze, jeszcze zdąży się napracować ) i będziecie mogli się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.12.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 I powiadasz że na ten okres cytrynówka była by jak znalaz :D No nie przeczę Jak będę jechał i zobaczę Wasze auto to wpadne w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Małgosiu - super, że podłączyliście już piec Na te mrozy, jak znalazł. Mój małżonek przed chwilą dzwonił, że autko zamarzło i ... nie chce jechać Jak wychodziłam z pracy było minus 17 A w nocy ma być jeszcze zimniej... A ten pomysł z gumowymi podkładkami świetny - ja bym na to nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.12.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Secam, przyjedź, przyjedź :) Zapraszamy Iwonko, jak nigdy mam dość zimna i mrozów, ja już chcę wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.12.2009 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/1/4/6/51835815_d.jpg i nie myśl, że tu nie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts