trabi-wrc 20.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 AAAAAAA no super, nie zauważyłam że są linki, "sierota od Maryśki jestem" Widzę, że miałeś super radochę , a to tak po znajomości mogliście blisko być i wsiadać od samochodu? Fajne zdjęcia i towarzystwo Wtedy "po godzinach" robiłem za manago zespołu rajdowego. Mistrzowie Polski w Trofeum 1600 w 2001 roku i po kilku latach wice w Pucharze Peugeota 206. W tym peugeociku jechałem nawet na prawym na testowym elmotu w 2003 roku. A inną raza podczas testów Kuchara przed Szwecją jechałem (też na prawym) na szwedzkim kolcu na przełącz jugwską jego evo VII. Tych momentów nie zapomnę do końca życia ... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.04.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 .... ale terenówki nie widziałam .... proszę bardzo http://img260.imageshack.us/img260/2327/dsc0262mn9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nooo super, a jak się prowadzi zaśnieżonym drogami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nooo super, a jak się prowadzi zaśnieżonym drogami ? hmm.....jakby to powiedzieć..... to zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jaki tu rajdowy watek sie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.04.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nooo super, a jak się prowadzi zaśnieżonym drogami ? hmm.....jakby to powiedzieć..... to zależy Twingo, jest lżejszy i za to mniej przyczepny, chociaż więcej jeżdżę po mieście więc nie narzekam - jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.04.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jaki tu rajdowy watek sie zrobil Fajnie byłoby samemu spróbować szybko pojeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 25.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam Małgosiu Podziwiam Twoją pasję gdyż swojego czasu też mnie interesowały wszystkie imprezy samochodowe. Człowiek jeździł po całej Polsce na rajdy - fajne czasy Potem zaczęło brakować czasu i w efekcie skończyła się nasza przygoda z rajdowcami. Teraz mamy pasję mniej ekstremalną Pozdrowienia dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Hej Iwonko, coś lubić trzeba Szkoda, że Kubek na takim odległym miejscu. Ale trudno, może jutro pójdzie mu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam,jak tam ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 25.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Szkoda, że Kubek na takim odległym miejscu. Ale trudno, może jutro pójdzie mu lepiej tak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Szkoda, że Kubek na takim odległym miejscu. Ale trudno, może jutro pójdzie mu lepiej tak myślisz? Kurcze trzymam kciuki, ja z tych kibiców, co jak mu nie pójdzie, to i tak jest dla mnie mistrzem. Brak mu dobrej maszyny ma "j-----a" chłopak, jeździ bardzo dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam, jak tam ogrodzenie? Michał siedzi i zagłębia się w temat siatki. Trudno się zdecydować, jeszcze się zastanawiamy, czy robić z podmurówką, czy może bez. Ale ogrodzenie chcemy postawić i to wiem na pewno . A jak u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 25.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam Bardzo mi przykro z powodu Kasi. Znam ten ból - dwa razy miałam zwichniętą kostkę Ale że od razu w gips nogę wsadzili....Może teraz tak robią - ja miałam szynę, ale to było 20 lat temu Cieszę się że załatwiliście kierownika budowy. Kolejny krok w przód za Wami. Małgosiu, a ta droga na planie zagospodarowania działki, to gminna jest, czy Wasz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Iwonka - a ta droga na planie zagospodarowania działki, to gminna jest, czy Wasz jeszcze? Iwonko, to nasza droga i gmina jej nie chce, bo to tylko koszty dla gminy i same problemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Iwonko - A co do nogi Kasi, to też myślałam, że jej usztywnią i tyle, a tu gips. Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze. i po trzech tygodniach zostanie jej tylko rehabilitacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.04.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam,u nas ogrodzenie też jeszcze nie zrobione.Nasza droga dojazdowa do działki wygląda identycznie jak u Was, trezba będzie ją zrobić bo to też nasza prywatna. A u mnie?Mam skierowanie na artroskopię, ale byłam jeszcze u innego ortopedy (oczywiście wszystkie wizyty prywatnie) i ten złapał się za głowę, że przez 4 tygodnie nikt się mną poważnie nie zajął. Stwierdził, że mięsień czworogłowy odczepił się z przyczepu i że artroskopia tu nie jest potrzebna. Zakazał zginać kolano, aja wcześniej starałam się zginać na ile mogę. No i l-4 zapowiada mi sie na dłużej. Przez cały czas miałam wodę w kolanie i zeszła mi po smarowaniu kolana czystym spirytusem.Już mnie nerwy biorą na to siedzenie w domu.A jak noga Twojej Kasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej Aniu, to z tą nogą to masz klopsa Jednak połową sukcesu jest odpowiednia diagnoza, a tą już masz Nie masz wyjścia, więc nie denerwuj się i wylecz kolanko Co do drogi - pewnie, że wolałabym jej ( takiej długiej) nie mieć, ale śmiejemy się, że jeśli będziemy mieć gości, to będzie gdzie samochody postawić, tylko muszą się umówić, kto pierwszy wyjeżdża lub wszyscy razem kończą imprezę :) Ogrodzenie, sporo kasy, ale w związku z tym, że my postawimy płot ( siatkę) w koło działki, to sąsiedzi niech stawiają płot wzdłuż drogi. Chyba, będzie sprawiedliwie? Jeśli nie postawią płotu, to posadzimy krzewy i tyle. Zresztą , pożyjemy zobaczymy Zapomniałam dopisać o nodze Kasiowej - boli ją i zaczynają boleć mięśnie zdrowej nogi i ręki której używa do kuli. Mięśnie dają znać o sobie, bo są nadwyrężone. Może gdyby była druga kula, to opierałaby się równolegle na obu rękach i mięśnie nie bolałyby tak mocno. W poniedziałek się rozejrzę za drugą kulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.04.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 ja chodziłam o 2 kulach , i rzeczywiście trzeba się nauczyć i przyzwyczaić do nich. mnie nawet dłonie bolały, bo tak mocno się podpierałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Aniu, wszyscy wiemy nie ma to jak zdrowie :) trzymam kciuki za Twoje kolanko Lecę oglądać i kibicować Robertowi Kubicy , niech dojedzie do końca, nie musi zdobywać znaczącego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts