Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

AAAAAAA no super, nie zauważyłam że są linki,

"sierota od Maryśki jestem" :o

Widzę, że miałeś super radochę :), a to tak po znajomości mogliście blisko być i wsiadać od samochodu?

Fajne zdjęcia :) :D :D :D i towarzystwo :wink:

Wtedy "po godzinach" robiłem za manago zespołu rajdowego. Mistrzowie Polski w Trofeum 1600 w 2001 roku i po kilku latach wice w Pucharze Peugeota 206.

W tym peugeociku jechałem nawet na prawym na testowym elmotu w 2003 roku. A inną raza podczas testów Kuchara przed Szwecją jechałem (też na prawym) na szwedzkim kolcu na przełącz jugwską jego evo VII. Tych momentów nie zapomnę do końca życia ...

Pozdrav

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Małgosiu :D

Podziwiam Twoją pasję gdyż swojego czasu też mnie interesowały wszystkie imprezy samochodowe. Człowiek jeździł po całej Polsce na rajdy - fajne czasy :) Potem zaczęło brakować czasu i w efekcie skończyła się nasza przygoda z rajdowcami. Teraz mamy pasję mniej ekstremalną :p

Pozdrowienia dla całej rodzinki :D

Witam :)

Bardzo mi przykro z powodu Kasi. Znam ten ból - dwa razy miałam zwichniętą kostkę :( Ale że od razu w gips nogę wsadzili....Może teraz tak robią - ja miałam szynę, ale to było 20 lat temu :wink:

Cieszę się że załatwiliście kierownika budowy. Kolejny krok w przód za Wami. Małgosiu, a ta droga na planie zagospodarowania działki, to gminna jest, czy Wasz jeszcze?

Witam,

u nas ogrodzenie też jeszcze nie zrobione.

Nasza droga dojazdowa do działki wygląda identycznie jak u Was, trezba będzie ją zrobić bo to też nasza prywatna.

A u mnie?

Mam skierowanie na artroskopię, ale byłam jeszcze u innego ortopedy (oczywiście wszystkie wizyty prywatnie) i ten złapał się za głowę, że przez 4 tygodnie nikt się mną poważnie nie zajął. Stwierdził, że mięsień czworogłowy odczepił się z przyczepu i że artroskopia tu nie jest potrzebna. Zakazał zginać kolano, aja wcześniej starałam się zginać na ile mogę. No i l-4 zapowiada mi sie na dłużej.

Przez cały czas miałam wodę w kolanie i zeszła mi po smarowaniu kolana czystym spirytusem.

Już mnie nerwy biorą na to siedzenie w domu.

A jak noga Twojej Kasi?

Hej Aniu, to z tą nogą to masz klopsa :cry: :cry:

Jednak połową sukcesu jest odpowiednia diagnoza, a tą już masz :lol: :lol:

Nie masz wyjścia, więc nie denerwuj się i wylecz kolanko :)

Co do drogi - pewnie, że wolałabym jej ( takiej długiej) nie mieć, ale śmiejemy się, że jeśli będziemy mieć gości, to będzie gdzie samochody postawić, tylko muszą się umówić, kto pierwszy wyjeżdża lub wszyscy razem kończą imprezę :) :)

Ogrodzenie, sporo kasy, ale w związku z tym, że my postawimy płot ( siatkę) w koło działki, to sąsiedzi niech stawiają płot wzdłuż drogi. Chyba, będzie sprawiedliwie? Jeśli nie postawią płotu, to posadzimy krzewy i tyle.

Zresztą , pożyjemy zobaczymy 8)

Zapomniałam dopisać o nodze Kasiowej - boli ją i zaczynają boleć mięśnie zdrowej nogi i ręki której używa do kuli. Mięśnie dają znać o sobie, bo są nadwyrężone. Może gdyby była druga kula, to opierałaby się równolegle na obu rękach i mięśnie nie bolałyby tak mocno. W poniedziałek się rozejrzę za drugą kulą :)