ania klepka 05.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzięki Ryska za dobre wieści, też trzymam kciuki za rychłą wiosnę.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 06.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dla mnie najbardziej wiarygodna pogoda to na ICM-ie Numeryczna Prognoza Pogody - ICM i to tylko patrzę na 48h Ale dzisiaj cieplutko tylko -2 rano było Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja mam małego meteorologa w domu z stacją meteorologiczną,którego ulubioną stacją jest TVN meteo . Od rana do wieczora pogoda z przerwą na gry fifa lub harry poter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.01.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja mam małego meteorologa w domu z stacją meteorologiczną,którego ulubioną stacją jest TVN meteo . Od rana do wieczora pogoda z przerwą na gry fifa lub harry poter To pogoda Cię nigdy nie zaskoczy, jesteś od niej o krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Takie zlewozmywaki bardzo ładnie wyglądają po zamontowaniu w blacie. Dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Takie zlewozmywaki bardzo ładnie wyglądają po zamontowaniu w blacie. Dobry wybór. Zgadzam się,ja muszę mieć jednak podwójny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.01.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mi się marzy zmywarka, więc może być pojedynczy. Prowadzimy dom otwarty i zawsze ktoś do nas wpada, wiec tych moich naczyń jest strasznie dużo do mycia. Na razie jak tylko mogę to proszę mężusia aby mi umył, ale nie chcę go tak wykorzystywać, więc prosi się zmywarka do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.01.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Takie zlewozmywaki bardzo ładnie wyglądają po zamontowaniu w blacie. Dobry wybór. Zgadzam się,ja muszę mieć jednak podwójny Może kiedyś będzie zmywarka, więc stąd wybór jednokomorowego. Z doświadczwenia ( swojego) , to w obecnym mieszkaniu w zlewie dwukomorowym używam tylko jednej komory, a do drugiej odkładam naczynia, aby woda ściekła. Boję sie tylko, żeby był łatwy w utrzymaniu czystości i nie zachodził jakimś nalotem. macie jakieś dośiwadczenia z granitowymi zlewami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.01.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Teraz obecnie nie mam zmywarki,gdyż meble są standartowe i musiałabym jedną szafkę wyrzucić,aby wstawić zmywarkę.Lub zamówić nowe meble . Jak myślę o domu to tylko z zmywarką ,jednak stawiam na 2 komorowy,nawet jeśli jedna z nich miała by być mniejsza. Co do tych zlewów to kiedyś czytałam i podobno są super. Teraz posiadam stalowy Franke i też jest niezły,ale na pewno są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Niestety w mieszkaniu mam stalowy, więc nie pomogę. Wiem jedno stalowe nie wyglądają najgorzej tylko strasznie na nich wszystko widać, dosłownie każdy zaciek. W domu chciałabym sobie tego oszczędzić, więc wybiorę rozwiązanie bliższe twojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.01.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 To jak poużywam ten zlew, to powiem co o nim myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.01.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Gosia ty to nie próżnujesz. Zima a ty już tyle roboty zrobiłaś, gratuluję. Coś pięknego zajechać na budowę wejść do domku a tam cieplutko. Teraz jak za długo posiedzisz to nawet możesz przenocować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Boję sie tylko, żeby był łatwy w utrzymaniu czystości i nie zachodził jakimś nalotem. macie jakieś doświadczenia z granitowymi zlewami? Mam granitowy Teka Aura, do tego ciemny - w kolorze antracyt, i nie ma śladów po wodzie, a do tego bardzo łatwo się czyści - wystarczy przetrzeć wilgotną ściereczką i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.01.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Cześć dziewczynki Aniamar - ja aż tak wiele nie robię na budowie, ale Michał to cały czas . Dzisiaj jechałam z pracy ponad godzinę, straszne te śniegi, a Michał oczywiście pojechał na budowę, mam nadzieję, że go tam nie zasypie. Właśnie w radiu mówią, że za Bielanami samochód ciężarowy władował się do rowu i wysypały się na drogę bloczki betonowe, gdzieś w tym miejscu, gdzie my skręcamy na swoją budowę Aniu, super, że tak dobrze się utrzymuje czystość zlewu, mam nadzieję, że i ja będę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A jaki kolor planujesz? Masz już upatrzony jakiś model zlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam Małgosiu Szybciutko nadrabiam zaległości, bo trochę mnie nie było Przejrzałam również te stronkę, na której są zlewozmywaki. I wiesz cooo.... ten sam mi się spodobał, który wybrałaś - serio A zrobiłam to jeszcze przed zaglądnięciem do Waszego dziennika Ładnieją te Wasze wnętrza - aż Ci zazdroszczę, ale tak troszkę.... Już niedługo i ja zacznę myśleć o tym etapie - tylko zima odejdzie Tak sobie myślę, że to okienko w gabinecie Michała to trochę za duże jest - wystarczyło tylko taką szparę zostawić, co by się talerz zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.01.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A jaki kolor planujesz? Masz już upatrzony jakiś model zlewu? Aniuhubi, już kupiony. Identyczny jak na zdjęciu razem z wylewką - jest śliczny bardzo mi się podoba i mogę z czystym sumieniem polecić firmę w której kupiłam. Same plusy: - przesyłka terminowa - super zapakowana ( łącznie z drewnianym stelażem, żeby nie popękał) - cena niższa niż w sklepach około 100 zł, a za wylewkę o 200 zł, a na dodatek takiego, jaki wybraliśmy nie było nigdzie . Część zlewu - płaska, gdzie można odkładać naczynia, jest bez wzorków i wypukleń i o to właśnie chodziło, żeby kamień się nie zbierał i łatwo można było umyć. Ja mam hopla na punkcie rzeczy, które kupuję. Zwracam ogromną uwagę na to, aby było łatwe do umycia i funkcjonalne. Nie lubię urządzeń i części w nich, gdzie włazi brud i trzeba szorować szczoteczką ( pralka z pokrętłem z rowkami - taką miałam kiedyś i klęłam przy każdym sprzątaniu). Mikrowela ma elektroniczne przyciski, bez pokręteł ( były inne które mi się podobał, ale odpadły w przedbiegach, ponieważ miały właśnie pokrętła). Meble bez żadnych zagłębień, takie, żeby przetrzeć szmatką i koniec, a nie kombinować, jak tiu umyć w zagłębieniach tid. itp. Michał śmieje się ze mnie, jak coś kupujemy Co stuknięta jestem Może trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.01.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam Małgosiu Szybciutko nadrabiam zaległości, bo trochę mnie nie było Przejrzałam również te stronkę, na której są zlewozmywaki. I wiesz cooo.... ten sam mi się spodobał, który wybrałaś - serio A zrobiłam to jeszcze przed zaglądnięciem do Waszego dziennika Ładnieją te Wasze wnętrza - aż Ci zazdroszczę, ale tak troszkę.... Już niedługo i ja zacznę myśleć o tym etapie - tylko zima odejdzie Tak sobie myślę, że to okienko w gabinecie Michała to trochę za duże jest - wystarczyło tylko taką szparę zostawić, co by się talerz zmieścił Hej Iwonko, dobrze że wogóle czytasz, to nic że z opóźnieniem Też tak myślę, że za duże to okno, ale niestety tynkarze już poszli i kto zamuruje? Jak zacznie się wiosna, to też będziesz lecieć jak burza, więc poświęć teraz czas na przemyślenia i znajdź sobie rzeczy któe będziesz chciała kupić później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 09.01.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Nie próżnujecie Małgosiu - i słusznie! Coś robić na budowie trzeba - cokolwiek Małgosiu, mam prośbę do Ciebie : gdybyś znalazła chwilę i napisała mi na PW jak po kolei robiliście wszystkie instalacje. Chodzi mi przede wszystkim o kolejność układania różnych instalacji. I na co zwrócić uwagę przy podłogówce, gdyż w części pomieszczeń jej nie będzie. Będę wdzięczna i z góry dziękuję Proszę się nie spieszyć z odpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.01.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Iwonko:) teraz już wiemy, że gdybyśmy jeszcze raz robilibyśmy od początku, to najpierw elektryka, tynki, izolacja - papa na podłogę, później hydraulika, a na końcu wylewki U nas to wyglądało trochę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts