aniamar 15.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Najbardziej denerwują mnie ekipy, które przychodzą coś robić. To oni powinni podpowiedzieć, że coś trzeba tak, czy siak. Już się przekonałam, że jak sami nie doczytamy lub nie dowiemy, to o wszystko trzeba pytać, pytać, pytać i .....................kontrolować, inaczej jak w tej piosence : "Wszyscy chcą mnie zrobić w ................... - za moją kasę" Normalnie aż chce sie powiedzieć Amen Pozdrawiam cieplutko Oj prawda, prawda.Aż się boję, co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.01.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Zlew zwaliłam bezczelnie od Ciebie. Wzięła mnie ta bateria I już nie muszę się martwić, skąd wziąć kasę na zlew ceramiczny za 2,5 tysia Pozdrawiam cieplutko Agagaj nie ty jedna i ostatnia. Ja też coś czasami skubnę od Małgosi. Na razie to jej wiedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.01.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam. Miałem zapytać o piec, a dokładniej na jakiej wysokości macie podejście do komina? znaczy się :od poziomu gotowej posadzki (płytki) do środka trójnika kominowego? I czy piec stawialiście na jakimś dodatkowym "funadmenciku" , "podwyższeniu"? Witaj Tu Michał. Postaram się jutro zmierzyć i Ci podam. Aby odpalić piec przed wylewkami zrobiliśmy mały fundament, a później doszła wylewka na ten sam poziom (tak mniej więcej ). Po zakupie pieca okazało się, że w instrukcji bykiem jest napisane żeby odprowadzenie do komina nie załamywało się pod kątem 90st. Dlatego kupiłem jakieś regulowane kolana które mają jakby 2 x45st i klapkę do ich czyszczenia. I tak rurę trzeba było przycinać itp. Ale wyszło całkiem fajnie tzn. działa i wygląda całkiem przyzwoicie. Pozdrawiamy U mnie trójnik kominowy ma 45 stopni więc z tam akurat nie mam problemu, tylko zastanawiam się, czy czasem nie za nisko i czy przy wyboże pieca nie będe musiał zwracać uwagi na jego wysokość, a dokładniej na wysokość tego podejścia do komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.01.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Zlew zwaliłam bezczelnie od Ciebie. Wzięła mnie ta bateria I już nie muszę się martwić, skąd wziąć kasę na zlew ceramiczny za 2,5 tysia agagaj, jak zamawiałam, to podobał mi się, ale jak przyszedł i mogłam go dotknąć i obejrzeć, to stwierdziłam , że jest to super zakup. Jeśli chcesz obejrzeć i dotknąć, to zapraszam do nas na budowę ( właściwie do domku ) aniamar - jak korzystałam z wiedzy innych forumowiczów, to teraz na nas kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hej Megana. Nadrobiłam zaległości w twoim dzienniku i musze powiedzieć, że jestem w ciężkim szoku. Idziesz jak burza! Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.01.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hej Megana. Nadrobiłam zaległości w twoim dzienniku i musze powiedzieć, że jestem w ciężkim szoku. Idziesz jak burza! Tak trzymać Witaj AGP :) Jednych goni wynajęte mieszkanie, a nas ciasnota. Nie ma to jak jakiś miecz Demoklesa nad głową, to wówcas jest mobuilizacja do pracy Ja też zaglądam do Ciebie, chociaż nie zawsze się odzywam Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Małgosiu!!!!!!!!! Jestem, zaglądam, czytam - jak tylko czas pozwala. Mam nadzieję, że już niedługo nadrobię zaległości w pisaniu Chałupka wygląda rewelacyjnie. O tym, co dzieje się w środku już nie wspomnę Brawo! Trzymam za Was kciuki i gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jednych goni wynajęte mieszkanie, a nas ciasnota. Nie ma to jak jakiś miecz Demoklesa nad głową, to wówcas jest mobuilizacja do pracy Ja też zaglądam do Ciebie, chociaż nie zawsze się odzywam Pozdrawiamy Mnie będzie gonić konieczność sprzedaży mieszkania, więc pewnie tez będę miała parcie na ... robotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Wczoraj byliśmy z wizytą u TMK-ów Była też Ryska z mężem i dwójką dzieciaczków Obejrzeliśmy ich mieszkanko - zdolni i pracowici ludzie Tyle rzeczy robili sami bardzo nam się podobało Było super, a cisto REWELACYJNE, żałowałam i dalej żałuję, że nie poprosiłam o kawałek na wynos Dziękujemy za przemiłą atmosferę i Waszą otwartość - jesteście super Sylwia, proszę o przepis na ciasto Baaardzo dziękujemy za odwiedziny! Nawet nie wiem kiedy zleciało ładnych parę godzin, chyba że to także zaleta słynnej cytrynówki (rewelacja jakby ktoś jeszcze nie wiedział) Cóż mogę dodać, liczymy na częstsze odwiedziny, w końcu to paręnaście minut jazdy - nie ma wykrętu że daleko Przepis od małżowiny wyciągnę i wkleję wieczorem do dziennika. Ps. Teraz trzeba gonić zimę, szykować ogród wraz z miejscem na grilla i ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.01.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 TMK- dobry pomysł z tym grillem , też bym już posiedziała na dworze :) Tak więc zima niech SSSSSSSSSPADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja jeszcze w grudniu jak nie było śniegu grilla robiłam. O jak on w tedy smakował. Pyszną taką karkóweczkę zajadałam. achhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.01.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja jeszcze w grudniu jak nie było śniegu grilla robiłam. O jak on w tedy smakował. Pyszną taką karkóweczkę zajadałam. achhh Jeszcze zimą nie robiłam grilla , ale karkóweczkę chętnie bym zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja jeszcze w grudniu jak nie było śniegu grilla robiłam. O jak on w tedy smakował. Pyszną taką karkóweczkę zajadałam. achhh Jeszcze zimą nie robiłam grilla , ale karkóweczkę chętnie bym zjadła Jak trzeba było pojechać na działkę i malować boazerię na dach to, aby zjeść coś ciepłego to jedzonko z grilla świetnie się sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 24.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Małgosiu - no szczęka mi opadła, po przeczytaniu ostatniego wpisu do dziennika i obejrzeniu zdjęć Że się tak zapytam .... kiedy się wprowadzacie??? Wnętrze domku nie do poznania... I wystarczyło tylko na biało zagruntować Super, naprawdę świetnie domek juz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.01.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Małgosiu - no szczęka mi opadła, po przeczytaniu ostatniego wpisu do dziennika i obejrzeniu zdjęć Że się tak zapytam .... kiedy się wprowadzacie??? Wnętrze domku nie do poznania... I wystarczyło tylko na biało zagruntować Super, naprawdę świetnie domek juz wygląda Iwonko, przeprowadzka będzie, jak POŚ-a zainstalujemy i położymy płytki w kuchni, salonie i korytarzu.................... to może tak na koniec czerwca? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ależ mnie dawno nie było u Ciebie Wstyd , wstyd , a tak pięknie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.01.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ależ mnie dawno nie było u Ciebie Wstyd , wstyd , a tak pięknie się zrobiło Właśnie mam czasem takie wrażenie, że piszę do siebie hehehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ależ mnie dawno nie było u Ciebie Wstyd , wstyd , a tak pięknie się zrobiło Właśnie mam czasem takie wrażenie, że piszę do siebie hehehehhe Nieprawda zaglądam,choć nie zawsze się odzywam,ale postanawiam mocną poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 I ja regularnie zaglądam, tylko nie zawsze mam coś do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 26.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ależ mnie dawno nie było u Ciebie Wstyd , wstyd , a tak pięknie się zrobiło Właśnie mam czasem takie wrażenie, że piszę do siebie hehehehhe Widzisz mylisz się i to bardzo. Piszesz dla Nas i dla pokoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts