Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ mnie dawno nie było u Ciebie :o :o :o :o :o :o :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Wstyd , wstyd , a tak pięknie się zrobiło :D

Właśnie mam czasem takie wrażenie, że piszę do siebie hehehehhe :wink:

Bez przesady :lol: :lol: :lol:

:) Tomku zastanawiam się kiedy miną mrozy i będziemy mogli wszyscy jeszcze raz się spotkać, bardzo lubię Wasze towarzystwo - jesteście super :D :D :D

:) Tomku zastanawiam się kiedy miną mrozy i będziemy mogli wszyscy jeszcze raz się spotkać, bardzo lubię Wasze towarzystwo - jesteście super :D :D :D

Dziś minął mróz, teraz jest +1'C :D :lol: Nawet wilk nie wraca do domu, a przez ostatnie dni wyganiałem go na siku i niczym bumerang był z powrotem po 2 minutach w domu :D Jeszcze trochę i może zejdzie śnieg z przejazdów, będzie okazja do odwiedzin :)

Idę myć autko... :roll:

Małgoś - co Wy tam robicie w tym grzanym domku??? :D :D

Ostatnio słyszałam, że mrozy sprzyjają prokreacji....... :lol:

Iwonko - żadna prokreacja, noooo chyba, że nowy kot :wink:

A jeśli chodzi o robotę, to teraz malujemy :) Hyyyy nie ja, mój brat - leci jak burza " śniegowa" :lol: :lol: :lol: :lol:

PIT79 - fajnie że w domku jest tak ciepło, tyle rzeczy można robić :)

Rysko - łażę po sklepach i szukam tych kafli, ale ciężko mi się zdecydować na coś :cry:

TMK - widziałam pogodę na luty - dalej mają być wysokie minusowe temperatury :evil: :evil: , czekamy do wiosny :)

Melduje, że dziennik przeczytany, doszedł jeden wpis i to jaki !! Kolorkiem już lecicie ściany :o normalnie najbliższe święta spędzacie u siebie ! Śmiesznie nazywaja teraz te kolory - jesień pieczarkowa :roll: :lol:

Jesień orzechowa jak najbardziej przypadła mi do gustu :D

Jakieś inne smaczne kolory będa u Was ?

Ech..... Małgosiu - nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym już być na tym etapie, co Wy :D Chociaż przyznam się szczerze, że za każdym razem, gdy chodzę po domku, w myślach ustawiam meble, maluję ściany itp. To chyba naturalny odruch, prawda? :lol:

Legrand to dobry wybór - my też złożyliśmy już wstępne zamówienie w tej firmie :)

Małgoś, to co.... wiosną się wprowadzacie i parapetówka??? :D :D

Melduje, że dziennik przeczytany, doszedł jeden wpis i to jaki !! Kolorkiem już lecicie ściany :o normalnie najbliższe święta spędzacie u siebie ! Śmiesznie nazywaja teraz te kolory - jesień pieczarkowa :roll: :lol:

Jesień orzechowa jak najbardziej przypadła mi do gustu :D

Jakieś inne smaczne kolory będa u Was ?

Rysko - Taaaak, pieczarkowa okazała się za ciemna i z pieczarką nie ma nic wspólnego :lol: :lol: :lol: , trzeba ją rozcieńczyć z białą ( jutro napiszę w dzienniku coś) Na nic nie mam czasu masakra :cry:

ale i tak jesien pieczarkowa brzmi jakos przyjazniej dla farby, niz zupa pieczarkowa :wink: chociaz jestem zdziwiona jak Ryska smiesznoscia niektorych nazw :lol:

Mohag i Aniamar - myślałam, że malowanie, to łatwiejsze zadaniedecyzje o kolorach są okropne, ale i tak najgorzej mamój brat, bo to on maluje i nawet się nie burzy :wink: :) :)

Iwonko, jeszcze trochę i będziesz na tym samym etapie :) :)

Na nic nie mam czasu masakra :cry:
pewnie zaraz się spotkamy bo ja cały czas jestem w tym miejscu. :(

Co do braciszka, to taki brat to złoto !!! Dbaj o niego !!!

Dzisiaj wygarne mamie, że mnie jedynaczką zrobiła :evil: :wink: :D

Jak postępy w malowaniu ? Płytki wybrane ?

Ciepełko na dworze się zrobiło a u Was w chatce ?

Cześć Gosiu

Wtrącę się co do parapetów

Pewnie wiecie ale tak dla pewności

- pamiętajcie zeby parapety pomalować dokładnie przed założeniem i to dokładnie z obu stron , ja tak kiedyś nie zrobiłem (pomalowałem ładnie z zewnętrznej a na "odwal " od środka bo nie widać) i efekt taki ze mi je powywijało bo brały wilgoć z muru