Ryska1719503950 27.01.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Otwierając 32 stronkę przyznam się że zaglądam codziennie, ale nie zawsze się odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ależ mnie dawno nie było u Ciebie Wstyd , wstyd , a tak pięknie się zrobiło Właśnie mam czasem takie wrażenie, że piszę do siebie hehehehhe Bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.01.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dziewczynki, dziękuję - żartowałam Ja również Wsze dzienniki i komentarze czytam, choć nie zawsze się odzywam . Wiem, że każdy narzeka na brak czasu i chciałby, zeby doba miała więcej godzin. Bardzo serdecznie Was pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.01.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ależ mnie dawno nie było u Ciebie Wstyd , wstyd , a tak pięknie się zrobiło Właśnie mam czasem takie wrażenie, że piszę do siebie hehehehhe Bez przesady Tomku zastanawiam się kiedy miną mrozy i będziemy mogli wszyscy jeszcze raz się spotkać, bardzo lubię Wasze towarzystwo - jesteście super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Tomku zastanawiam się kiedy miną mrozy i będziemy mogli wszyscy jeszcze raz się spotkać, bardzo lubię Wasze towarzystwo - jesteście super Dziś minął mróz, teraz jest +1'C Nawet wilk nie wraca do domu, a przez ostatnie dni wyganiałem go na siku i niczym bumerang był z powrotem po 2 minutach w domu Jeszcze trochę i może zejdzie śnieg z przejazdów, będzie okazja do odwiedzin Idę myć autko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 28.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cześć Meganko! W dzienniku byłem, i muszę Ci powiedziec że fajnie to zaczyna wyglądać. 14 st w nowym domu po wylewkach itd to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 W dzienniku byłam, od mojej ostatniej wizyty nic się nie zmieniło i nadal bardzo mi się podoba A jak ciepełko w domu przy takich lajtowych temperaturkach ? Pewnie szybciutkow Wam to wszystko powysycha i kafelki będziecie kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Małgoś - co Wy tam robicie w tym grzanym domku??? Ostatnio słyszałam, że mrozy sprzyjają prokreacji....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.01.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Małgoś - co Wy tam robicie w tym grzanym domku??? Ostatnio słyszałam, że mrozy sprzyjają prokreacji....... Iwonko - żadna prokreacja, noooo chyba, że nowy kot A jeśli chodzi o robotę, to teraz malujemy Hyyyy nie ja, mój brat - leci jak burza " śniegowa" PIT79 - fajnie że w domku jest tak ciepło, tyle rzeczy można robić Rysko - łażę po sklepach i szukam tych kafli, ale ciężko mi się zdecydować na coś TMK - widziałam pogodę na luty - dalej mają być wysokie minusowe temperatury , czekamy do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja tez zagladam prawie kazdego dnia,mimo ze nic nie skrobie Dziennik Malgosi dodaje mi sily ,ze jak juz zaczne to tez szybko pojdzie......juz zalatwiamy materialy tzn.targujemy ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 31.01.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Melduje, że dziennik przeczytany, doszedł jeden wpis i to jaki !! Kolorkiem już lecicie ściany normalnie najbliższe święta spędzacie u siebie ! Śmiesznie nazywaja teraz te kolory - jesień pieczarkowa Jesień orzechowa jak najbardziej przypadła mi do gustu Jakieś inne smaczne kolory będa u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 31.01.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Czyżby mały ogródek w domku? Domek cały na biało byłby za mdły a tak ciekawie się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ale i tak jesien pieczarkowa brzmi jakos przyjazniej dla farby, niz zupa pieczarkowa chociaz jestem zdziwiona jak Ryska smiesznoscia niektorych nazw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 31.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ech..... Małgosiu - nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym już być na tym etapie, co Wy Chociaż przyznam się szczerze, że za każdym razem, gdy chodzę po domku, w myślach ustawiam meble, maluję ściany itp. To chyba naturalny odruch, prawda? Legrand to dobry wybór - my też złożyliśmy już wstępne zamówienie w tej firmie Małgoś, to co.... wiosną się wprowadzacie i parapetówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.02.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja tez zagladam prawie kazdego dnia,mimo ze nic nie skrobie Dziennik Malgosi dodaje mi sily ,ze jak juz zaczne to tez szybko pojdzie......juz zalatwiamy materialy tzn.targujemy ceny MRS.CONSTR Trzymam mocno kciuki i czekam rónież z niecierpliwością na Twoje fotki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.02.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Melduje, że dziennik przeczytany, doszedł jeden wpis i to jaki !! Kolorkiem już lecicie ściany normalnie najbliższe święta spędzacie u siebie ! Śmiesznie nazywaja teraz te kolory - jesień pieczarkowa Jesień orzechowa jak najbardziej przypadła mi do gustu Jakieś inne smaczne kolory będa u Was ? Rysko - Taaaak, pieczarkowa okazała się za ciemna i z pieczarką nie ma nic wspólnego , trzeba ją rozcieńczyć z białą ( jutro napiszę w dzienniku coś) Na nic nie mam czasu masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.02.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ale i tak jesien pieczarkowa brzmi jakos przyjazniej dla farby, niz zupa pieczarkowa chociaz jestem zdziwiona jak Ryska smiesznoscia niektorych nazw Mohag i Aniamar - myślałam, że malowanie, to łatwiejsze zadaniedecyzje o kolorach są okropne, ale i tak najgorzej mamój brat, bo to on maluje i nawet się nie burzy :) Iwonko, jeszcze trochę i będziesz na tym samym etapie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 03.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Na nic nie mam czasu masakra pewnie zaraz się spotkamy bo ja cały czas jestem w tym miejscu. Co do braciszka, to taki brat to złoto !!! Dbaj o niego !!! Dzisiaj wygarne mamie, że mnie jedynaczką zrobiła Jak postępy w malowaniu ? Płytki wybrane ? Ciepełko na dworze się zrobiło a u Was w chatce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.02.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Rysko, dbamy o braciszka mojego , naprawdę dużo robi ( czasem mało dokładny), ale malowanie idzie mu świetnie U nas w domku ciepło nawet , temperatura około 16 stopni Ale piec żreeeeee jak smok W ciągu dnia zjada na 42 kg ekogroszku - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.02.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Cześć Gosiu Wtrącę się co do parapetów Pewnie wiecie ale tak dla pewności - pamiętajcie zeby parapety pomalować dokładnie przed założeniem i to dokładnie z obu stron , ja tak kiedyś nie zrobiłem (pomalowałem ładnie z zewnętrznej a na "odwal " od środka bo nie widać) i efekt taki ze mi je powywijało bo brały wilgoć z muru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts