Megana 21.02.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Powoli zaczynam się martwić, że nam pieniędzy z kredytu nie wystarczy. I jeszcze te ceny w naszym regionie - normalnie jak w dolinie krzemowej Iwonko, my już wiemy, że nie wystarczy i przyzwyczajam się do tej myśli, że nie będzie wszystkiego - trudno, ale zamieszkać będzie już można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 21.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Powoli zaczynam się martwić, że nam pieniędzy z kredytu nie wystarczy. I jeszcze te ceny w naszym regionie - normalnie jak w dolinie krzemowej Iwonko, my już wiemy, że nie wystarczy i przyzwyczajam się do tej myśli, że nie będzie wszystkiego - trudno, ale zamieszkać będzie już można Tak pesymistycznie muszę niedzielę zakończyć Też jestem ciekawa ile nam pójdzie, bo wiosną myśleliśmy, że kasy spokojnie starczy na dach, a tu ledwo ledwo na strop starczyło. Fundamenty i droga pochłonęły duużo więcej. I okazało się, że na drogę musimy jeszcze dowieźć kruszywa bo z przodu samochody rozjeździły za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Aniu, wybuduj dom, a meble i resztę to można przez lata kupować. Jak inni będą wymieniać na nowe, to my dopiero kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Tak pesymistycznie muszę niedzielę zakończyć Też jestem ciekawa ile nam pójdzie, bo wiosną myśleliśmy, że kasy spokojnie starczy na dach, a tu ledwo ledwo na strop starczyło. Fundamenty i droga pochłonęły duużo więcej. I okazało się, że na drogę musimy jeszcze dowieźć kruszywa bo z przodu samochody rozjeździły za mocno. cześć marudy Ważne żeby zamieszkać, reszta powoli i do przodu i z góry mówię, że wiem o czym piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 cześć marudy Ważne żeby zamieszkać, reszta powoli i do przodu i z góry mówię, że wiem o czym piszę TMK - dzięki Ci wielkie za pocieszenie, bo już myślałam, że kolejnej nocy nie prześpię spokojnie Skoro wiesz, co mówisz, to ja Ci wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Toż napisałam, że aby zamieszkać Dziewczynki i chłopcy damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Przy okazji, do posadzek (wylewek?) polecam Rafała Lipca - jeden z "misiów". Jeden z kilku z których byłem zadowolony i bez większych poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 cześć marudy Ważne żeby zamieszkać, reszta powoli i do przodu i z góry mówię, że wiem o czym piszę TMK - dzięki Ci wielkie za pocieszenie, bo już myślałam, że kolejnej nocy nie prześpię spokojnie Skoro wiesz, co mówisz, to ja Ci wierzę Ba, nawet mam świadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Przy okazji, do posadzek (wylewek?) polecam Rafała Lipca - jeden z "misiów". Jeden z kilku z których byłem zadowolony i bez większych poprawek. To ja w takim razie poproszę o jakieś namiary na PW - jesli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Przy okazji, do posadzek (wylewek?) polecam Rafała Lipca - jeden z "misiów". Jeden z kilku z których byłem zadowolony i bez większych poprawek. To ja w takim razie poproszę o jakieś namiary na PW - jesli można Całość tutaj: http://www.grupawroclawska.republika.pl/index_misie.html Tyle że lista jest średnio aktualna i cześć "misiów" zeszła na psy Dobrze że mój Nero nie umie czytać Lipiec jest w grupie "TYNKARZE I POSADZKARZE". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 TMK - dziękuję bardzo dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 TMK - ale się uśmiałam. Nero piękny pies, a jak tam szkolenie, chodzisz już , czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 szkolenie... My teraz liczymy grosiki na chleb aby starczyło do wypłaty... Przy odbiorze w energetyce naliczyli nam ok 850zł niedopłaty Choróbska w domu się kończą, to chociaż z kudłaczem chodzimy na spacery Strasznie znudzony i niewyżyty, w dodatku z racji roztopów papla się w błocie - brudas jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ło matko, to jak u nas chłopaki Bogdana grzali się grzejnikiem, to my chyba z 2 tyś zapłacimy za ten prąd. Trzeba szybko się rozliczyć z energetyką Dobrze, że już zdrowiejecie, a co do szkolenia, to poczytaj i sam spróbuj go szkolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.02.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Sprawdź licznik, 1 kW to ok 59gr (budowlany) + ok 60zł/m-c stałego haraczu ściąganego z "bogatych" budujących się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.02.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Sprawdź licznik, 1 kW to ok 59gr (budowlany) + ok 60zł/m-c stałego haraczu ściąganego z "bogatych" budujących się. Muszę sprawdzić - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dziękujemy. A Ty już gotowa do startu na wiosnę? dzięki za pamięć no jakoś tak umiarkowanie ostatnio zastanawiam się, czy jednak nie budowac z silki pogoda nie "pogania" to tkwimy tak w zimowym uśpieniu no bo w sumie niby dlaczego miaoby coś się nie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 23.02.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Małgoś - zaglądam, ale nie nadążam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 23.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To, choć troszkę złapiecie tchu, jak płytkarzy umówiliście na wiosnę. Na spokojnie pojeździcie i wybierzecie brakujące płateczki. Z tymi foliami to faktycznie nie wiadomo, kiedy ściągać, aby nie przedobrzyć. Dobrze zrobiliście ściągając tą folię. Drzwi prezentują się wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Sprawdź licznik, 1 kW to ok 59gr (budowlany) + ok 60zł/m-c stałego haraczu ściąganego z "bogatych" budujących się. Muszę sprawdzić - masakra Nu jak to mówi Misiek - ZE - Banda Złodziei Megana to ja trzymam kciuki abyście jak najszybciej zamieszkali u siebie Chociaż teraz to juz z górki... Płytki, armatura, panaele i mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts