Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Powoli zaczynam się martwić, że nam pieniędzy z kredytu nie wystarczy.

I jeszcze te ceny w naszym regionie - normalnie jak w dolinie krzemowej :evil:

Iwonko, my już wiemy, że nie wystarczy i przyzwyczajam się do tej myśli, że nie będzie wszystkiego - trudno, ale zamieszkać będzie już można :D :D :D

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powoli zaczynam się martwić, że nam pieniędzy z kredytu nie wystarczy.

I jeszcze te ceny w naszym regionie - normalnie jak w dolinie krzemowej :evil:

Iwonko, my już wiemy, że nie wystarczy i przyzwyczajam się do tej myśli, że nie będzie wszystkiego - trudno, ale zamieszkać będzie już można :D :D :D

Tak pesymistycznie muszę niedzielę zakończyć :cry: Też jestem ciekawa ile nam pójdzie, bo wiosną myśleliśmy, że kasy spokojnie starczy na dach, a tu ledwo ledwo na strop starczyło. Fundamenty i droga pochłonęły duużo więcej. I okazało się, że na drogę musimy jeszcze dowieźć kruszywa bo z przodu samochody rozjeździły za mocno.

Tak pesymistycznie muszę niedzielę zakończyć :cry: Też jestem ciekawa ile nam pójdzie, bo wiosną myśleliśmy, że kasy spokojnie starczy na dach, a tu ledwo ledwo na strop starczyło. Fundamenty i droga pochłonęły duużo więcej. I okazało się, że na drogę musimy jeszcze dowieźć kruszywa bo z przodu samochody rozjeździły za mocno.

cześć marudy :D

Ważne żeby zamieszkać, reszta powoli i do przodu i z góry mówię, że wiem o czym piszę ;) :lol: :lol: :lol:

cześć marudy :D

Ważne żeby zamieszkać, reszta powoli i do przodu i z góry mówię, że wiem o czym piszę ;) :lol: :lol: :lol:

TMK - dzięki Ci wielkie za pocieszenie, bo już myślałam, że kolejnej nocy nie prześpię spokojnie :D Skoro wiesz, co mówisz, to ja Ci wierzę :D :D

Ba, nawet mam świadków :)

Przy okazji, do posadzek (wylewek?) polecam Rafała Lipca - jeden z "misiów". Jeden z kilku z których byłem zadowolony i bez większych poprawek.

To ja w takim razie poproszę o jakieś namiary na PW - jesli można :D

Całość tutaj:

http://www.grupawroclawska.republika.pl/index_misie.html

Tyle że lista jest średnio aktualna i cześć "misiów" zeszła na psy ;) Dobrze że mój Nero nie umie czytać :lol: :lol: :lol:

Lipiec jest w grupie "TYNKARZE I POSADZKARZE".

szkolenie... My teraz liczymy grosiki na chleb aby starczyło do wypłaty... Przy odbiorze w energetyce naliczyli nam ok 850zł niedopłaty :-?

Choróbska w domu się kończą, to chociaż z kudłaczem chodzimy na spacery :) Strasznie znudzony i niewyżyty, w dodatku z racji roztopów papla się w błocie - brudas jeden :)

Sprawdź licznik, 1 kW to ok 59gr (budowlany) + ok 60zł/m-c stałego haraczu ściąganego z "bogatych" budujących się.

Muszę sprawdzić - masakra :cry:

Nu jak to mówi Misiek - ZE - Banda Złodziei :lol: :lol: :lol:

Megana to ja trzymam kciuki abyście jak najszybciej zamieszkali u siebie :wink: Chociaż teraz to juz z górki...

Płytki, armatura, panaele i mebelki :wink: