MARTA79 14.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Na zewnątrz mam blaszane pokryte laminatem (białe), a w środku drewniane - dębowe (lakierowane). Wystają po ok 3,5 cm od ściany tej zewnętrznej i wewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTA79 14.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A jesli chodzi o ceny, to te blaszane ok. 25 zł za metr, a dębowe zrobił mi tatko (za darmo)! Dębinę miałam zakupioną wcześniej na schody więc mi trochę pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 zewnatrz takie jakies odlewy z odleglosci wygladajace na klinkierowe - metr biezacy okolo 60-70 zeta - bardzo latwy montaz i ladnie wyglada masz jakieś fotki tego? albo stronę sprzedawcy/producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts