keraj123 12.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam, postanowiłem założyć dziennik z mojej budowy domu w oleandrach wersja z garażem z boku. Co prawda jestem juz na etapie stanu surowego otwartego, ale mam fotki z przebiegu budowy i postaram się opisać conieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keraj123 12.01.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Zacznijmy od początku domek stoi w małopolsce niedaleko Bochni. Jesteśmy rodzinką 2+4 moze troche za duża jak na ten domek ale projekt wybieraliśmy jak było nas jeszcze pięcioro. Co do pomieszczeń to mam już plan jak zrobić aby każde dziecko miało swój pokój - poprostu zamiast garażu będzie nasza sypialnia, górę oddajemy dzieciom, a garaż będziez obok domku wolnostojący z pomieszczeniem gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts