Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiersz "liryczny"

selimm

Recommended Posts

Cpt_Q napisał:
Może uszczelnienie muszli sedesowej przy posadzce się rypło.

A w ogóle to śmiesznie się składa, właśnie walczę z zatkaną kanalizą i mi zawartość kibla wywala przez kratkę ściekową w łazience.

I też mi wali :(

Smacznego.

ja walczyłam na jesieni - wybijało mi wode z całego domu w najniższym punkcie -- rano wstawałam to po wieczornym kąpaniu miałam w kotłowni wody do kostek :lol:

się okazało, że przy wyjściu z domu pod ziemią poniżej kolanka pękła rura :o , zrobiła sie dziura , zatkało ziemią i se mogłam odtykać żmijką aż do smierci :oops: :lol:

se studzienkę w tym miejscu zrobiłam profilaktycznie przy naprawianiu szkód ...tak "na zaś" :wink: :lol:

1950 napisał:
  selimm napisał:
wlezę,wlezę ...ino mi gorączka spadnie

jak znajdę rurę - to co dalej ?

to się pochwal

nie spadła?

nie wlazł?

zapomniał?

PRZYZWYCZAIŁ SIĘ 8)

Bo u mnie po ciężkiej walce rozległo się wielkie GULP i... na środku łazienki pozostały osamotnione gumiaki. Na szczęście w tym czasie byłem nieopodal i mnie nie wciongło ;)

I suchość, suchość wszędzie i brak smrodu :D

selimm napisał:
Zielonego pojęcia nie mam

jak to robili

- jak jest wiatr ,to capi i tyle

ja, bym tam okno otworzył

ale

kobita....co będę więcej pisał 8)

może wiatr z odpowietrzenia kanalizacji wpycha smrodek do kanału wentylacyjnego :roll:

a wogóle to tydzień na dachu to jakby strajk okupacyjny :wink: