fabians 06.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 zamontowanie w suficie musimy zrobić od góry więc musi być to sufit podwieszany a tych światłowodów jest mało na djęciu można zastosować także diody LED, taniej tylko troszkę polutować trzeba. Jak ktoś niema pojęcia o co biega to niech się nie bierze za to tylko poprosi znajomego majterkowicza. Takie przeróbki są czasochłonne i żmudne, sam będę robił gwieździsty sufirt z Ledów w tym roku zobacze jak mi to wyjdzie (ale bez dodatkowego oświetlenia to będzie zamiast żarówek trochę trudne zadanie bo Lumeny trzeba obliczyć i dobrać moce i temperature świecenia aby wszytko było na tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 06.02.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 fabians a moze cos wiecej uchylisz tajemnicy z tym twoi niebem pomysl wydaje mi sie ciekawy ale nigdy nie bawilem sie ledami wiec nie mam pojecia jak to sie je pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts