dziuba 02.04.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Szukam kogoś dobrego, kto by mi je sprzedał i zamontował Muszę się odgrodzić od moskitów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stada 25.04.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Zupelnie przypadkiem w miniona sobote znalazlem cos co by Cie zainteresowalo. Jest to drobna siatka na ramie, ktora wstawia sie (w bardzo prosty sposob) w rame okienna.Znalazel cos takiego w sklepie gdzie gosc sprzedaje okna.Sklep jest w Ursusie przy Dzieci Warszawy, w nowych bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 25.04.2002 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Wymiar dowolny czy "standardowy"???Dzięki za namiar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stada 25.04.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Z tego co mowil sprzedawca to pod wymiar. Nie pamietam jaka byla cena ale mowil ze drogo. Drogo nie drogo - to jedyna rzecz jaka znalazlem od zeszlego lata, ktora jest w stanie zatrzymac insekty, ktore mnie atakuja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 25.04.2002 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Wolę siatkę niż malowanie co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 26.04.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Dziuba,Czy potrzebujesz tych siatek do okien plastikowych czy do drewnianych? Geabuer, jak słyszałam oferuje takie dodatkowe oprzyrządowanie, ale chyba tylko do okien drewnianych.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 26.04.2002 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Niestety plastic is fantastic. Może kiedyś wymienię na drewniane i nie białe, ale wolałabym mieszkanie na większe lub mój wymarzony dom... Teraz też poszukuję okiennic lamelkowych wewnętrznych. Wygląda to o wiele lepiej niż żaluzje - muszę tylko jeszcze nad Piotrkiem ciut "mocniej" popracować żeby zatwierdził mój kolejny "cudowny" pomysł. (kiedyś to mnie ukatrupi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 21.06.2002 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 DZiuba wejdz na strone http://www.orlita.pl Dziuba wejdz na strone http://www.orlita.plZnajdziesz tam wymiary ,ceny,rodzaje siatek\zwijane rowniez\,duzy wybor.Jest tez oferta na bramy garaz.i kraty zwijane.do kazdej oferty zdjecia.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts