GL1719504445 12.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 podobno tak trzeba jesli chce się czytać komentarze do profilu ) pozdrawiam Wszystkich a nas bardzo interesuje co sądzicie o naszym pomyśle.. i czy nam się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 13.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ogladamy i czytamy.po co az dwa kaloryfery w lazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL1719504445 14.01.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 )) dzięki za zainteresowanie ) nie wiem jak odpowiedzieć na to pytanie )) dwa kaloryfery są pewnie z nadgorliwości... - im więcej tym lepiej jak juz pisałam w dzienniku moja kochana "ekipa" na bardzo wiele spraw odpowiada - to sie nie da czyli to jest dobre... może kiedyś jak juz zamieszkamy i nie będziemy wiedzieli na co wydać kase wymienimy dwa na jeden piękny, stylowy kaloryfer PS. do tego wszystkiego jest jeszcze podłogowe.... ) więc będzie sauna jak sobie to wszystko załączymy ) pozdrawiam cieplutko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witam Jak na razie wszystko pięknie wygląda lampeczki nad wyspę bardzo ładne ...... bo takie same jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL1719504445 14.01.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no właśnie widziałam je też u Ciebie przy okazji wypatrzenia koloru kominka ) zakochałam sie w tej lampie od pierwszego wejrzenia ) mam nadzieje że pięknie świeci .... bo już czeka na montaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no właśnie widziałam je też u Ciebie przy okazji wypatrzenia koloru kominka ) zakochałam sie w tej lampie od pierwszego wejrzenia ) mam nadzieje że pięknie świeci .... bo już czeka na montaż.... a, pięknie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts