bobiczek 15.01.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 na reszcienaga prawdamężczyźni ja interesują.....A juz podejrzewałem preferencje z zachodu zaraźliwo-głupie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.01.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Niektore sklonnosci sa tlumione na skutek wychowania i wychodza na swiatlo dzienne w poznym wieku - hop ! To na wschodzie nie ma pe......gejow, znaczy ? Podobno w Moskwie przegania ich palami policja - z braku lepszego zajecia. Za krotko widocznie we wojsku byles . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.01.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ty chyba kretynka jakaś jesteśTwoje przemyśleniaGej_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jestes w Psychologu - niczym sie nie dener-wuj. Oprzyj sie wygodnie, oddychaj spokojnie. No a jak gej to co ? I tak cie lubie , nie kryj sie Jak sie odkryjesz - poczujesz, ze zyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 16.01.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Moja kolezanka na slub koscielny ! wlozyla suknie krwistoczerwona! Cala wies o niej gadala Jak sądzę, właśnie o to jej chodziło Z tego, co pamiętam, była taka moda parę lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To nie tak. Wstaję rano i jak mam dobru humor to zakładam jadowicie zielony. jak jest smutno i ja smutna, to szaro-czarny..... Czarny to kolor depresyjny. Wiem, i wieczorowy. Ale to wieczorem. W dzień postarza, przydeptuje. Jeżeli ktoś by na ślub przyszedł w czerni, będąc jeszcze w dodatku w tak radosnym okresie życia, jak ciąża, pomyślałabym - trzeba jej pomóc, może depresja, może ten ślub dla dziecka a nie dla niej.... Generalnie coś nie tak... mnie się wydaje podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No, i niech założy czarną bieliznę - radzi TINEK (ja lubię) pod czarną sukienkę bielizna tez powinna byc czarna no chyba że nie prześwituje suknia i bielizna nie bedzie wystawać to może byc każdego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Byle nie poszła nago, bo mogłaby się przeziębić, co dla bobasa nie byłoby wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Byle nie poszła nago, bo mogłaby się przeziębić, co dla bobasa nie byłoby wskazane nie może być tak??? http://fotoplenka.ru/photo/forum_umora_biz/441817/9074606.jpg albo chociaż tak: http://fotoplenka.ru/photo/forum_umora_biz/441817/9074848.jpg ciekawe, ile chetnych panien młodych na taki strój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no niezle.dochdoze do wniosku ze jestem zacofana patrzac na panne mloda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts