RafałJ 12.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam potrzebuję podpowiedzi jak i czym najlepiej ocieplić dom??? Posiadam dom parterowy miejscami "ocieplony" subitem (nazwa potoczna) i otynkowany. Teraz chcę go w całości ocieplić i dać saiding. Słyszałem o kilku możliwościach. Proszę o odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 13.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witam potrzebuję podpowiedzi jak i czym najlepiej ocieplić dom??? Posiadam dom parterowy miejscami "ocieplony" subitem (nazwa potoczna) i otynkowany. Teraz chcę go w całości ocieplić i dać saiding. Słyszałem o kilku możliwościach. Proszę o odp. Pozdrawiam Nie wiem co to subit, ale jeśli chcesz dać siding to musisz zrobić jakiś ruszt. Pomiędzy daj miękką wełnę i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blindmen 13.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Na stornie muratora masz sposoby ocieplanie, wełna styropian i inne nowczesne. poczytaj oblicz cene wełny styropianu saindingu, tynków mineralnycg i potem zobacz czy Cie na to stać jak sobie wyliczysz to pytaj o oscieplnie za takwoete na która bedzie Cie stać. welna jest 3-4 razy drozsza wiec policz dokładnie łacznie z cena w okolicznych składach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 13.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Na stornie muratora masz sposoby ocieplanie, wełna styropian i inne nowczesne. poczytaj oblicz cene wełny styropianu saindingu, tynków mineralnycg i potem zobacz czy Cie na to stać jak sobie wyliczysz to pytaj o oscieplnie za takwoete na która bedzie Cie stać. welna jest 3-4 razy drozsza wiec policz dokładnie łacznie z cena w okolicznych składach Po pierwsze to kolega nie pytał o to co jest tańsze, ani o cenę, a po drugie wełna pod siding nie jest 3 razy tańsza od styropianu więc proszę o nie wprowadzanie w błąd. Tak na marginesie czytaj to co piszesz bo innym czyta się to strasznie ciężko. To nie byłą złośliwa uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts