Mwanamke 26.10.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Witajcie,na wiosne planuje wbic łopate w ziemię , mamy pazdziernik i tak :mamy :pozwlenie na budowepozwolenia na energie,przylaczenie wod-kanu i gazuprojekty elektryki zastanawiam sie czy przed rozpoczeciem budowy musimy miec gotowe projekty przylaczy gazowych i wod-kan czy mozna to zrobic pozniej?pozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 26.10.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Gaz później a woda - chyba że do budowy - ale niekoniecznie ja zacząłem w październiku a ściślej pewnie Masz warunki przyłączy gazu energii i wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 26.10.2003 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 czyli jak zrobie fundamenty ? a w pazdzierniku co zrobiles? przylacza? projekty? rozpoczales budowe? pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 26.10.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 czyli jak zrobie fundamenty ? a w pazdzierniku co zrobiles? przylacza? projekty? rozpoczales budowe? pozdrawiam Aga w połowie paźdz rozpocząłem fundamenty i na 5 listopada będę miał skończony stan zero z poziomami kanalizacyjnymi, wprowadzoną wodą, wlotem powietrza do kominka....zrobiłem projekt przyłącza wody i doprowadziłem wodę na działkę z ulicy to samo z prądem do budowy a gaz na razie sobie daruję (1000 PLN za projekt przyłącza - na razie nie jest potrzebny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 26.10.2003 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 OK - dzieki wychodzi na to ze moj maz (jak zwykle) mial racje pozdrawiam aga p.s. gdzie budujesz? bo widze ze Wawa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 26.10.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Pod Nadarzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 26.10.2003 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 acha..... to pozdrawiam z przyszlego Halinowa;)AGa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts