Piątka 13.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Proszę o garść pomysłów na praktyczny prezent dla młodej.. przyszłej pani architekt..ale narazie będzie matura.. coś co się przyda i zawsze skojarzy z nami.. te głupie, inne zwykłe prezenty już mam.. z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 13.01.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ile chcesz na to przeznaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.01.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to zależy, sknera nie jestem.. ale sie buduję jak się dostanie na studia zakupię porządna teczkę.. przed chwilką odkryłam pakiet przygody do wyboru.. http://www.wonderbox.com.pl/index.php?page=produkt&produkt_id=6 wydaje się fajne..no właśnie, ale ja zawsze mam tendencje do takich pomysłów..a może pora na coś stateczniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 maszynkę do golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts