Gość 26.10.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 GWC wybudowałem przed garażem jak mogę zrobić teraz wiazd bo wiadomo GWC przykryłem styropianem 15 cm m 20 myślałem o piasku 15 cm i podsypce piasku z cementem i kostce brukowej ale czy to się nie będzie zapadać pomocy czy ktoś się na tym znaBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 ja dałem płytę betonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Zbyszko 27.11.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Ja proponuję położyc po dwie belki żelbetowe nad wymiennikiemw taki sposób aby zachowac rozstaw osi samochodu a miedzy belkomi ziemia i trawa .I tak do barażu wjezdza się tym samym sladem jak po polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts