Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sposób na zamarzanie wody w misce

glider33

Recommended Posts

• 1 month później...

Ja tez czesto zmieniam wode, tylko ze jak jestem w pracy (okolo 10 godzin) nie ma kto im tej wody zmienic, a niestety przy temperaturach rzedu minus 10 to woda zamarza w godzine.

No ale przy takich temperaturach to pies nie potrzebuje chyba aż tak bardzo stałego dostępu do wody :roll:

Ja tez czesto zmieniam wode, tylko ze jak jestem w pracy (okolo 10 godzin) nie ma kto im tej wody zmienic, a niestety przy temperaturach rzedu minus 10 to woda zamarza w godzine.

No ale przy takich temperaturach to pies nie potrzebuje chyba aż tak bardzo stałego dostępu do wody :roll:

przy suchej karmie niestety potrzebuje. Może nie takiego non-stop, ale glider pisze o 10 godz.

u nas w mrozy jest tak, że pies rano dostaje suchą karmę, jak ja wychodzę z domu, a wodę dopiero po godzinie, póltorej jak z domu wychodzi mąż. I wtedy z reguły już psu chce się pić i sporo jej wypije.

Ale już po mrozach, ino śnieg nas znowu totalnie zasypał :(

my dzielimy posiłek na 2 mniejsze-rano i wieczorem i wodę pies dostaje w misce z posiłkiem. w zupełnosci wystarcza.

Wydaje mi się, że to jednak psu nie wystarcza. Pies powinien mieć dostęp do wody nieograniczony.

Podzielam ten poglad, a z karmy daje tylko premixy beneful.

http://www.petfooddirect.com/store/images/prod/2021456KT_lg.jpg

• 3 weeks później...
my dzielimy posiłek na 2 mniejsze-rano i wieczorem i wodę pies dostaje w misce z posiłkiem. w zupełnosci wystarcza.

Wydaje mi się, że to jednak psu nie wystarcza. Pies powinien mieć dostęp do wody nieograniczony.

starcza:) dowodem sa hodowcy na całym świecie-takze psów pracujących.

Osiągniecia tych psów mówią same za siebie-że nie dzieje sie im krzywda;)