glider33 13.01.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witam, macie jakies sposoby na zamarazanie wody w misce, ktora stoi na dworze ? Najlepszym rozwiazaniem bylby zakup takiego gadzetu, ale nie widzialem tego nigdzie w Polsce http://www.petgadgets.com/product_details.cfm?product_id=67&content_id=7 Pozdrowionka Glider33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ja nie wymyslilam nic sensownego poza czesta wymiana wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glider33 13.01.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ja nie wymyslilam nic sensownego poza czesta wymiana wody. Ja tez czesto zmieniam wode, tylko ze jak jestem w pracy (okolo 10 godzin) nie ma kto im tej wody zmienic, a niestety przy temperaturach rzedu minus 10 to woda zamarza w godzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Są maty grzewcze dla kotów/psów - wystarczy postawić na to miskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 18.01.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 my dzielimy posiłek na 2 mniejsze-rano i wieczorem i wodę pies dostaje w misce z posiłkiem. w zupełnosci wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 my wymieniamy czesto wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia25 13.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Moim sposobem też jest po prostu częste zmienianie wody. Nic lepszego nie jestem w stanie wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja tez czesto zmieniam wode, tylko ze jak jestem w pracy (okolo 10 godzin) nie ma kto im tej wody zmienic, a niestety przy temperaturach rzedu minus 10 to woda zamarza w godzine. No ale przy takich temperaturach to pies nie potrzebuje chyba aż tak bardzo stałego dostępu do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 19.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja tez czesto zmieniam wode, tylko ze jak jestem w pracy (okolo 10 godzin) nie ma kto im tej wody zmienic, a niestety przy temperaturach rzedu minus 10 to woda zamarza w godzine. No ale przy takich temperaturach to pies nie potrzebuje chyba aż tak bardzo stałego dostępu do wody przy suchej karmie niestety potrzebuje. Może nie takiego non-stop, ale glider pisze o 10 godz. u nas w mrozy jest tak, że pies rano dostaje suchą karmę, jak ja wychodzę z domu, a wodę dopiero po godzinie, póltorej jak z domu wychodzi mąż. I wtedy z reguły już psu chce się pić i sporo jej wypije. Ale już po mrozach, ino śnieg nas znowu totalnie zasypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.03.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 przy suchej karmie niestety potrzebuje. Może nie takiego non-stop, ale glider pisze o 10 godz. No tak. Tego nie wzięłam pod uwagę. Mój dostaje suchą karmę tylko w wyjątkowych sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 22.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 my dzielimy posiłek na 2 mniejsze-rano i wieczorem i wodę pies dostaje w misce z posiłkiem. w zupełnosci wystarcza. Wydaje mi się, że to jednak psu nie wystarcza. Pies powinien mieć dostęp do wody nieograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz tracz 23.03.2009 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 my dzielimy posiłek na 2 mniejsze-rano i wieczorem i wodę pies dostaje w misce z posiłkiem. w zupełnosci wystarcza. Wydaje mi się, że to jednak psu nie wystarcza. Pies powinien mieć dostęp do wody nieograniczony. Podzielam ten poglad, a z karmy daje tylko premixy beneful. http://www.petfooddirect.com/store/images/prod/2021456KT_lg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia25 23.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Temat o zamarzającej wodzie, teraz ten problem będzie mniej dostępny, więc pozwolę sobie zapytać, czy ten pokarm dostępny jest w marketach? Bo prawdę mówiąc pierwszy raz spotykam się z "premixy beneful" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz tracz 23.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie mam pojecia czy jest dostepny w marketach.Pewnie mozna dostac, tak jak inne rzeczy w kraju. Tu gdzie mieszkam jest dostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 13.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 my dzielimy posiłek na 2 mniejsze-rano i wieczorem i wodę pies dostaje w misce z posiłkiem. w zupełnosci wystarcza. Wydaje mi się, że to jednak psu nie wystarcza. Pies powinien mieć dostęp do wody nieograniczony. starcza:) dowodem sa hodowcy na całym świecie-takze psów pracujących. Osiągniecia tych psów mówią same za siebie-że nie dzieje sie im krzywda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts