Gość QAZ 26.10.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Jestem w fazie robót wykończeniowych. Na podłodze w pokoju dziennym otwartym na kuchnie należy wykonać parkietem i gres oraz styk pomiędzy nimi .Ogrzewanie tej części domu w systemie podłogowym.Jaki sposób wg. Was zapewni techniczne i estetyczne rozwiązanie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2003 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 najlepszy bedzie korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 27.10.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Też mam korek.Był temat w dziale Wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zepp 27.10.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 tez sie podpisuje pod korkiem spelnia swe zadanie super i w dodatku estetycznie wyglada. taniej bedzie jesli zamiast gotowych listew korkowych kupisz cala płyte korkowa i sam ja potniesz na powiedzmy na grubosc 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts