Natalia Stanko 13.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Proszę o pomoc w zakupie stołu do ping ponga. Syn bardzo lubi tenis stołowy i chcę mu zrobić niespodziankę kupując takie cudo. Problem tylko, ze nie wiem na czym oprzeć sie w wyborze. Widziałam jak syn gra - myślę że to poziom początkujący/średnio zaawansowany. Nie chcę bardzo drogiego stołu, ale boję sie kupić tanie badziewie. Może ktoś mi pomoże????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.01.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 nowy, dobry stół kupisz na allegro za 700-800 zl,zaglądałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.01.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Zaglądałam, różnice cenowe wynoszą 3 tys... Ale ja muszę na żywo widzieć towar, dotknąć go Teraz w Makro jest oferta stołu za 500 zł firmy Ketler...Podjadę zobaczyć może sie skuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://www.tenis-stolowy.com.pl/index.php?pa=stoly a ma z kim podnosić umiejętności znajdź jakiś klub w okolicy, my na naszej wsi dla swoich chłopaków sekcję stworzyliśmy po 30 latach przerwy chłopcy grają w Lidze Terenowej, wozimy ich na różne turnieje, zatrudniliśmy trenerkę i robią bardzo duże postępy, grając z rodzicami postępów większych nie zrobi, no chyba, że do stołu dokupisz http://www.tenis-stolowy.com.pl/index.php?pa=roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cheba przyjada do Wos łobocyć jak te bajtle grajom. Może im dom rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Cheba przyjada do Wos łobocyć jak te bajtle grajom. Może im dom rada. 31.01 jadymy na Grand Prix Mikołowa do Paniów, teroz w piontek na mecz do Pławniowic, wygrać nie wygromy, ale ze starymi bykami to oni sie dopiero uczom http://www.stanica.pilchowice.pl/images/tenis.jpg a i sponsorów szukomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 my mamy stół, ale chwilowo jest złożony, bo nawet nie ma miejksca, gdzie można by grać nie wiem, jakiej jest firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagolka 02.04.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam, Zastanawiam się nad zakupem stołu do ping-ponga. Co możecie polecić? Jakie powinien mieć właściwości? Myślałam o zakupie różowego jak to kobieta Znalazłam taki tutaj: http://www.asport.pl/k/363/stoly-do-ping-ponga/ Powiedzcie czy coś innego jest ewentualnie godnego uwagi? Będzie stał w domu w specjalnym pomieszczeniu. Zależy mi na tym, żeby posłużył kilka lat. Poradźcie coś pliss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Mamy stół z Decathlonu. Z braku specjalnego pomieszczenia (pluję sobie w brodę, że w trakcie projektowania zrezygnowałam - oszczędności - z tego pomysłu) stoi poskładany i trzeba go przewlec i rozłożyć w salonie, kiedy ktoś chce pograć. W efekcie nieczęsto się to dzieje.Często kupujemy w Decathlonie, bo ceny mają przyzwoite i jakość takoż. W dodatku nigdy nie robią problemów z reklamacjami. Przynajmniej nasze i znajomych przyjmowali zawsze bez dyskusji (fakt, że naciągać nie próbowaliśmy). Dlatego, kiedy mam wybór rzeczy w podobnej cenie na Allegro albo w Decathlonie, wolę nawet trochę drożej kupić w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaras 03.07.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam, Zastanawiam się nad zakupem stołu do ping-ponga. Co możecie polecić? Jakie powinien mieć właściwości? Myślałam o zakupie różowego jak to kobieta Znalazłam taki tutaj: http://www.asport.pl/k/363/stoly-do-ping-ponga/ Powiedzcie czy coś innego jest ewentualnie godnego uwagi? Będzie stał w domu w specjalnym pomieszczeniu. Zależy mi na tym, żeby posłużył kilka lat. Poradźcie coś pliss. Nie widzę różowego stołu :/ A bardzo ciekawa jestem jak może coś takiego wyglądać W każdym razie ja w Asporcie jakieś 2 miesiące temu dla córki kupiłam łyżworolki, które się bardzo dobrze sprawdzają, tym bardziej że nie były drogie. To dobra firma i warto tam brać. Co do stołu do ping ponga, jeśli potrzebny jest tylko dla Twoich potrzeb to bierz najtańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrad88 14.07.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam Kilka dni temu wyremontowałem strych i chciałbym umieścić tam stół do tenisa mam budżet max. do 900 zł . Znalazłem taki firmy Sponeta http://sportowybazar.pl/stol-do-tenisa-stolowego-s1-12i-sponeta-p1079.html. Co sądzicie czy ktoś posiada stół tej firmy ?? Ewentualnie co polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 28.07.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 szukaj w necie używanego, nowy drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 08.10.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ja właśnie się zastanawiam nad zakupem stołu...robi się zimno to może się przydać..bo w kosza to w deszcz ciężko będzie grać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thorin55 12.11.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Stołów jest cała masa na Allegro. Wydaje mi się, że nie ma większego znaczenia jaki się wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.11.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 A ja tak bardzo chce stół do ping ponga, tak bardzo, bardzo, bardzo.. i co cz tego skoro nikt w moim otoczeniu nie lubi ping ponga i nie mam z kim grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusztowania 26.02.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Kup siatkę i zrób stół ze stołu jadalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts