krigro 13.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 waszym zdaniem do domu z dachem kopertowym lepiej pasuje podbitka czy nadbitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 13.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 waszym zdaniem do domu z dachem kopertowym lepiej pasuje podbitka czy nadbitka? Trochę dziwne pytanie, to tak jak z tym czy blondynka czy brunetka?. Jedno i drugie jest dla jednego ładne a dla drugiego nie. Jak Ci to pomoże to obstawiam podbitkę. Mam Dach kopertowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 trzeba było umiescic ten temat w dziale "sondaze" i dodac ankiete ...ale jak juz tu sie znalazła ... oddam głos za nadbitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 14.01.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Mam nabitkę, dla mie jest estetyczna, nadaje lekkości i ogólnie świetnie wygląda.Podbitka wygląda jak skrzynka, ale to zależy od wykonania, bo widziałam podbitki delikatne, nie zachodzące dużo na elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.01.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 weź pół na pół albo telefon do przyjaciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driuszG 14.01.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 U mnie nadbitka, chciałem mieć widoczne krokwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Według mnie: dach dwuspadowy - nadbitka lub podbitka bezpośrednio do krokwi, dach kopertowy - podbitka prostopadła do ściany pozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 14.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 trzeba było umiescic ten temat w dziale "sondaze" i dodac ankiete ... ale jak juz tu sie znalazła ... oddam głos za nadbitką Ja zdecydowanie jestem za blondynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 14.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Według mnie: dach dwuspadowy - nadbitka lub podbitka bezpośrednio do krokwi, dach kopertowy - podbitka prostopadła do ściany pozdrawiam TINEK nic dodać, nic ... dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 14.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Według mnie: dach dwuspadowy - nadbitka lub podbitka bezpośrednio do krokwi, dach kopertowy - podbitka prostopadła do ściany pozdrawiam TINEK U mnie dach kopertowy i nadbitka. W moim przypadku widziałem ze "skrzynką" swój domek i akurat mi nie przypadł do gustu. Ale jak to pisaliście jedni wolą blondi a inni brunetki albo rude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 15.01.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ale jak to pisaliście jedni wolą blondi a inni brunetki albo rude a jeszcze inni wolą, żeby się przede wszystkim podobały kolegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 15.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 my akurat mamy dach dwuspadowy i nadbitkę, ale myślę że przy kpertowym też by ładnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter2 18.01.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 kopertowy tylko podbitka!zalety:mniej elewacji,żadnych ptakow zbierajacych sie pod dachem i brudzacych odchodami mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 18.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 kopertowy tylko podbitka!zalety:mniej elewacji,żadnych ptakow zbierajacych sie pod dachem i brudzacych odchodami mury Jakim cudem tam będą się ptaki zbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 18.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 i jakim cudem jaskółka budując gniazdo odróżni podbitkę od nabitki? etykietki jej napiszesz, strzałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts